Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 545

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego już weekendowego wątku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam wrazenie, ze polscy pisarze jesli pisza coś pozytwnego to jest to lektura " lekka", jak książka daje do myślenia to niestety pozytywna nie jest - moze taki juz nasz duch narodowy - niezbyt wesoły.
cześć :)

Walerka, u nas przedwiośnie, w dzień tak 5-6 stopni, wieczorami 0. ale w ostatnich dniach jeszcze zimny wiatr był.

Kaś, ja tylko lubię takie książki do myślenia :) ale właśnie opisy książek Tokarczuk zawsze na mnie robiły takie wrażenie, że książka będzie trochę przerażająca i właśnie dlatego jeszcze żadnej nie przeczytałam ;)
no wlasnie pracuja i dlatego cisza. ja tez sie witam i pewnie tyle. a jutro bede w gdansku. nie wiem co ubrac. zimno?
Hej! Ja tylko na chwilke ;)
tabletki dzialaja i czuje sie juz prawie normalnie hihihi
Milego dzionka dziewczyny ja jade zrobic przeglad autka bo mi sie skonczył ;//
Normalnie nie wierze? nikogo...
Jadwisia, jesli chodzi o Tokarczuk, to była pierwsza jej ksiązka jaka przeczytałam. Mogę polecić jesli ktoś lubi ksiązki, nad którymi trzeba sie zastanowić. Jest troche oniryczno - filozoficzna. Niestety dla mnie tez nieco przerazająca, chociaz chyba w zamyśle autorki nie miała taka być.
Cześć, jeszcze nikogo dzisiaj nie ma?? Nie pracujecie dziewczyny?
hop na rano i dobranoc!
Witam wszystkich i żegnam się od razu mam tyle pracy w tym tygodniu nie wiem co jest grane:)
życze wszystkim zdrówka i cieplutkich kołderek,ściskam:)i miłego wieczorku:)
cześć witam się pod koniec Waszej pracy :)

zrobiłam dziś przegląd gwarancyjny autka, wszystko gra, tylko czemu to tak dużo kosztuje :/

Kaś, ja nic Tokarczuk nie czytałam, ale zastanawiałam się kilka razy. polecasz?

Dziewczyny chorujące, zdrowiejcie szybko i dbajcie o siebie!!!!
chyba wszyhtskie sie żeście pochorowały, ze aktywnosc taka mała. Ja porządki wczoraj robiłam. A tak jeszcze tylko niecała godzinka i do domu.
oj Silje...cos chyba jest w powietrzu ;/
współczuje..bo mam tak samo..gdyby tylko głowa tak nie bolała..

pranie wstawione, poodkurzane, powycierane kurze, kwiatki podlane, w kuchni porzadek wiec teraz moge sobie poodpoczywac i sie pokurowac ;)

Silje z uchem to radze isc do lekarza, bo słuch zawsze sie przyda hihi trzymkaj się :)
dzień dobry!

Źle się czuję, pół nocy nie spałam bo, że tak powiem miałam "lekkie" mdłości, teraz gorączka, jestem osłabiona, ciągle leże w łóżku i tylko piję wodę, o katarze nie wspominam, i też ucho mnie boli... :( A nie dawno byłam u lekarza z zapaleniem migdałek i zatok...

Asiiek, dla Ciebie też dużo zdrówka życzę!
noooooo :)

no i miał racje...bo już sprzatam hihhi
hahaha...dobre :) :) co zrobisz...
gdyby to jemu lekarz dal takie zalecenia to juz widze, jak by sie leczyl :) :)

hihi no tez się ciesze ;) bo lek. ogólny mnie tak nastraszyl ;/
pech chcial, ze A nie słyszał co mówił lek. bo zostal w samochodzie..a lek mowil, ze mam duuuużo odpoczywac, korzystac z sauny i sie nie przemeczac hihi
No i moj A mi w to nie uwierzył..eh te chlopy!
no i jaki obiad pyszny bedzie hihihi...dobrze, ze to nic powaznego z tym uchem :) :) :)
hejka! no wiec bylam u laryngologa i przezyje hihi to tylko przeziebienie tak sie odbija na moich uszkach..mam tylko unikac skupisk ludzi wiec troche posiedze w domu..mam do konca tyg zwolnienie wiec spoko...moj maz sie śmieje, ze w domku bedzie błysk ;)
co tu dzisiaj taka cisza?
witam się

Cześć,
Jadwisia, odpowiadam na wczorajsze pytania. W telewizorze gaśnie obraz, wydaje mi się, ze raczej sie nie da naprawić...
A co do książki, to akurat ostatnia mi została - Mankella, sensacyjna o Kurcie Wallanderze - takim detektywie, a wcześniej czytałam Panne Nikt, Tryzny i "Dom dzienny, dom nocny" Tokarczuk.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry