Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 545

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego już weekendowego wątku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
melduję się :)
choć u mnie do weekendu daleko...
halo? jest tu Ktoś jeszcze przy piątku? Czy wszystkie sie już weekendują? :)
hej hej ja jestem witam wieczornie:) dopiero weszłam do domu robiłam wielkie zakupy w tesco,kupiłam sobie tofu i mam zamiar spróbowac:)
Ja-dwisiu wracajac do rozmowy z poprzedniego wątku,znam 2 osoby które kończyły PWSH jedna fil.ang i super umie i siedzi obecnie w Anglii druga co prawda kończy właśnie pedagogike i jest zadowolona,dlatego jakoś pozytywnie byłam nastawiona.Wiem,że UG ma najlepszy poziom,ale nie czuję się na siłach próbować,niestety to nie jest mój poziom:) za stara jestem:) zawsze marzyłam o nauce języka żeby super umieć,a tutaj dodatkowo też jest nauka hiszpańskiego co mnie cieszy no i nie jest to jednak szkoła dwuletnia policealna tylko studia jakby nie patrzeć...trudny wybór mnie czeka strasznie chcę się uczyć ale nie chcę źle inwestować tymbardziej,ze to koszt 500zl na mc..
Melpomena, żeby było jasne, ja nie pisałam, że sądzę, że to będzie taki sam poziom :))
chodziło mi tylko o przykład, jakie są ryzyka studiowania w niepewnym miejscu, szczególnie jeszcze, jeśli na filologii język jest od podstaw. ale to co napisałam, to oczywiście było extremum ;)

jeśli masz znajomych, którzy tam studiowali i było ok, no to czemu nie :) na pewno jak się zaczyna od zera, to siłą rzeczy mniej się nauczy - ale masz jeszcze całe życie, żeby się dokształcać, a praca z językiem tak czy tak tego wymaga ;)

a na UG wcale poziom nie jest taki dobry niestety... tyle tylko, że start z wyższego pułapu dużo daje, no i część kadry na pewno była wymagająca. niestety większości z nich już nie ma :(

powodzenia w każdym razie! :)

jeszcze chciałam coś napisać o Trójeczce mojej kochanej, bo właśnie skończyłam słuchać jednej z moich ulubionych audycji - MO, czyli Mało Obiektywnie, prowadzonej przez Mariusza Owczarka i tak się zastanowiłam, czy ja czasem nie "wrzuciłam do jednego wora" dwóch Owczarków pisząc w jednym z wcześniejszych wątków, więc odszukałam go i faktycznie tak zrobiłam, pisząc w pośpiechu chyba, a na pewno bezmyślnie. wiem, że to nie jest takie istotne dla Was, ale stwierdziłam, że muszę zrobić korektę dla porządku - no więc MO prowadzi Mariusz Owczarek, a strefę rokendrola Michał Owczarek (czyli prof. Wilczur) - w każdym razie obaj są super, choć całkiem inni :)

no to tyle i dobranoc :) nie zrobiłam całego zamierzonego planu na dziś, ale trudno, idę spać ;)
Dzień Dobry sobotnio :)
hej,

tak szybko napisze
Melpomena - moja sis wlasnie wrocila z Anglii, aby studiowac tam wlasnie fil.ang z hiszpanskim, jest na pierwszym roku, jakby co moge podac ci jej maila i ci napisze co i jak...aha ona po 5 latach stwierdzila, ze chce wrocic do PL...moja sis poziom jest taki sobie, ale jest tez ciezko, choc ona ma same 5, hiszpanski jest od podstaw, co nie do konca odpowiadalo mojej sis, ale ok. maja zajecia z hiszpanem...studiuje zaocznie , wiec jest troszke roboty w domu

a tak mloda spala od 21 do 6.30 juz ktoorys raz i mam teorie, ze moj maz ja budzi bo chrapie plus wstaje ok. 6.30-7 rano i zawsze mloda sie budzi...czyli czas na swoj pokoj...
ach witam sie tak na spokojnie hihi,

wlasnie czekam na goscia od kompa, bo maz kupil nowy laptop do pracy i 3ba cos tam instalowac itp...i juz czekam 25 minut na niego, do meza nie moge dodzwonic sie, bo ma wylaczony telefon, ach do d...a mam piekne slonce i chcialabym wyjasc na spacer...
dzis jade do kumpelki z pracy w odwiedziny...i mam nadzieje, zdazyc na skoki itp, ach ta Justynka jest wielka, szkoda, ze nie zloto, ale braz, choc trzeba chwalic za to, co zrobila...
Witam niedzielnie :)
Nasz wątek znalazł się na 6 stronie, och słabo o niego dbamy
cześć :)

Izulucha, Justynka wielka i Adaś też :)

a powiedz Izulucha, jak tam te badania Blaneczki, bo ostatnio nic nie pisałaś?

nic mi się dzisiaj nie chce jakoś...
i mam zepsuty telefon, jest typu slide i od dwóch tygodni się nie zamyka - po prostu raz pisałam smsa i potem już się nie zamknął, tylko zablokował :( i chcę go oddać do naprawy gwarancyjnej a nie mogę znaleźć faktury. Mężu może wiedzieć, ale nie chcę się go pytać na razie, bo zaraz wykorzysta sytuację, żeby mi wytknąć moje bałaganiarstwo, hihihi ;)
Dobry wieczór:)
pusto tu dziś wszystkie chrapią:) podniose nas na rano:)
Izulucha dzięki jeszcze się zastanwiam nad moją studencką przyszłością:) jak będę mieć wiecej pytan to poprosze o kontakt do Twojej Sis na razie nie będe jej głowy zawracać:)
Ja-dwisu również bardzo dziękuje za mądre rady:)

miłej nocki dziewuszki:)
nie ma za co Melpomena :) życzę dobrych decyzji :)

a ja już mam moją gwarancję, no i jednak bez Męża bym jej nie znalazła ;)

dobranoc!
Witam się po dłuższej przerwie.
Caes., Ja-dwisia dzięki za pamięć :)
Trochę się u mnie w zeszłym tygodniu działo, no ale już wychodzę na prostą i mam nadzieję, że będę częściej do Was zaglądać :)
Mój psiak zachorował i miałam mega stres z tym związany ale już jest lepiej. Spędził dobę w szpitalu, dostał dużo leków. Ja wierzę,że będzie dobrze, musi być :)

Ja-dwisia dużo zdrowia dla mamy, moja też kiedyś to miała.
dziendoberek :)
mnie rozlozylo..na 10 ide do lekarza wrr...jestem glucha na jedno ucho i glowa mi peka o katarze nie wspomne :/
Cześć, no to znowu poniedziałek - chyba potrzebuje urlopu, bo jakoś w ogóle odpocząć nie mogę.
Asiik zdrówka życzę :)
Mój mąż od piątku przeziębiony jest. Próbuję mi katar sprzedać, ale się nie daję ;))
dzień dobry.
ale mam dziś zły dzień, rozstałąm się do pracy z moim m w nerwach, czekam aż zazdwoni i mnie przeprosi:/
Asiik, zdrówka życzę!

Kasiu, no w końcu do nas wróciłaś! :)

Mnie jeszcze trzymają migdałki, na szczęście z zatokami jest już o wiele lepiej :) Poza tym ciągle wychodzi mi 8, ból straszny :/
cześć

wszystkim chorującym zdrowia życzę

Kasia, witaj po przerwie :) zdrowia dla pieska i dla męża :)

dzieki dziewczyny ;) zaraz uciekam z pracy..
Caes. dzięki :)
Asiiek kuruj się :)
Widać, ze poniedziałek dzisiaj- aktywnośc marna, ale zauważyłam, że zwykle tak jest w poniedziałki - nie wiem, czy praca przez weekend sie namnaża?
dzień dobry :)

Kasia, fajnie, że wróciłaś :) dużo zdrówka dla pieska, już teraz na pewno będzie dobrze!
i dla Męża też :) mój Mąż też przeziębiony i też się nie daję zarazić, przynajmniej na razie ;)

Asiiek, miłego dnia i zdrówka też.

muszę sprawdzić dwa tłumaczenia przed wysłaniem, odwlekałam to jak mogłam, bo tego naprawdę nie lubię, ale już teraz naprawdę muszę. odezwę się, jak wyślę :)
Ja-dwisia dzięki :)
Kaś u mnie przez weekend papierki się chyba rozmnażają bo biurko mam już pełne ;)
witam poniedzialkowo. moj maz ma dzis urodziny i na szczescie zazyczyl sobie prezenty wieczorem bo ja jednego jeszcze nie wydrukowalam a drugiego nie kupilam i byloby bubu jakby chcial rano. cos strasznie nie zorganizowana jestem w tym roku.
a poza tym w czwartek do gdanska i wiem ze sie planujecie spotkac, bardzo bym chciala ale tak sobie napchalam lekarzy, a tylo jestesmy 3 dni,ze nie dam rady.milego dnia wszystkim pomimo poniedzialku
A u mnie cisza i spokój - kurde neich ta zima sie skończy, bo jak tak dalej pójdzie to na chleb nie zarobię.
no to prawda, że w zimie mniej zleceń. ale chyba już wiosna idzie, dziś tak pięknie świeci słońce, choć prognozy mówiły co innego. mam nadzieję, że tak zostanie, bo od razu mam humor lepszy od tego słoneczka.

ps. jeszcze nie skończyłam sprawdzać ;)
czesc,

u nas leje i leje...
weekend ok, bylam na babyshow itp, a tak to maz mial wlamanie do jednego z sam.firmowych, nic nie ukradli a byly mat.budowlneplus kilka maszyn, ale drzwi nie mielismy ubezpieczonych, bo van jest stary itp...
jadwisiu, blanka ma wizyte w szpitalu 17 marca, wiec do Pl wybieram sie po tym czasie , ale w pt idziemy na kotrole , a za tydzien nastepne szczepienie...
Kasiu, zycze zdrowka dla meza i pieska...
no wiec mam zolnienie na caly tydzien i czym predzej mam sie udac do laryngologa ;( wzielam tabletki i teraz chwilke poleze a potem znowu do lekarza...milego dzionka dziewczyny ;)
A wiecie co, odkryłam własnie, ze w piatek minął rok od momentu jak sie zalogowałam na tym forum - alez ten czas ucieka, nawet sie nie obejrzę a juz kolejny rok mija.
mi w lipcu tego roku stuknie 3 lata na forum :)

mi miesiąc temu stuknęły dwa ;)
a Izulucha faktycznie pisałaś, że przez te badania jedziesz później do Polski...
witajcie dziewczyny jestem dziś u rodizców więc i mam możliwość skorzystania z netu :)
cześć Karolcia! :) jak tam się czujesz??

właśnie wysłałam wreszcie te poprawione teksty, został mi jeszcze jeden, ale dużo przyjemniejszy niż tamte na szczęście :)
Cześć Karolina, jak Twoje samopoczucie?
Podbijam troche wieczornie, chociaż do rana i tak pewnie spadniemy na n-ta stronę. Chciałam pooglądać coś w telewizji, bo ksiązkę przeczytałam i nie mam nowej a tu klops - telewizor zepsuty.
łoj kaś ale coś poważnego z tym tv?
ja włączyłam sobie skoki i oglądałam pierwszą rundę robiąc obiad. kusi mnie obejrzenie drugiej, która się przed chwilą zaczęła, ale mam pracę kurde no! :)

a jaką książkę przeczytałaś?
*Kaś
sorki za małą literkę :)
dziewczyny dzięki - ogólnie ok choć jak wyszłam ze szpitala miałam więcej siły i się nie oszczędzałam za bardzo no i teraz już 2 tyg. po, a ja zaczynam źle się czuć, brzuch mnie znów boli jak zaraz po operacji, rany się goją, ale z jednej strony źle mi zszyli bo złapali tak grubo skórę i mam taką grudę wielką, brzuch wciąż lekko opuchnięty, kręgosłup mnie boli i tam gdzie miałam wkłuty wenflon?! no i jakaś taka słaba jestem, jutro ide do ogólnego lekarza po dalsze zwolnienie bo nie czuję się na siłach by iść w środę do pracy
oj Karolinka to marsz na zwolnienie i tym razem bardziej dbaj o siebie :)
dzień dobry koleżanki :) mam do was pytanko, pilnie muszę wydrukować ulotkę, ale nie umiem za bardzo sobie poradzić z jej projektem, czy któraś zna się tym i mogłaby mi pomóc przygotować taką ulotkę? sama stworzyłam coś w Paint ale nie wygląda to zbyt profesjonalnie
Cześć,
Jadwisia, odpowiadam na wczorajsze pytania. W telewizorze gaśnie obraz, wydaje mi się, ze raczej sie nie da naprawić...
A co do książki, to akurat ostatnia mi została - Mankella, sensacyjna o Kurcie Wallanderze - takim detektywie, a wcześniej czytałam Panne Nikt, Tryzny i "Dom dzienny, dom nocny" Tokarczuk.
witam się

co tu dzisiaj taka cisza?
hejka! no wiec bylam u laryngologa i przezyje hihi to tylko przeziebienie tak sie odbija na moich uszkach..mam tylko unikac skupisk ludzi wiec troche posiedze w domu..mam do konca tyg zwolnienie wiec spoko...moj maz sie śmieje, ze w domku bedzie błysk ;)
no i jaki obiad pyszny bedzie hihihi...dobrze, ze to nic powaznego z tym uchem :) :) :)
hihi no tez się ciesze ;) bo lek. ogólny mnie tak nastraszyl ;/
pech chcial, ze A nie słyszał co mówił lek. bo zostal w samochodzie..a lek mowil, ze mam duuuużo odpoczywac, korzystac z sauny i sie nie przemeczac hihi
No i moj A mi w to nie uwierzył..eh te chlopy!
hahaha...dobre :) :) co zrobisz...
gdyby to jemu lekarz dal takie zalecenia to juz widze, jak by sie leczyl :) :)

noooooo :)

no i miał racje...bo już sprzatam hihhi
dzień dobry!

Źle się czuję, pół nocy nie spałam bo, że tak powiem miałam "lekkie" mdłości, teraz gorączka, jestem osłabiona, ciągle leże w łóżku i tylko piję wodę, o katarze nie wspominam, i też ucho mnie boli... :( A nie dawno byłam u lekarza z zapaleniem migdałek i zatok...

Asiiek, dla Ciebie też dużo zdrówka życzę!
oj Silje...cos chyba jest w powietrzu ;/
współczuje..bo mam tak samo..gdyby tylko głowa tak nie bolała..

pranie wstawione, poodkurzane, powycierane kurze, kwiatki podlane, w kuchni porzadek wiec teraz moge sobie poodpoczywac i sie pokurowac ;)

Silje z uchem to radze isc do lekarza, bo słuch zawsze sie przyda hihi trzymkaj się :)
chyba wszyhtskie sie żeście pochorowały, ze aktywnosc taka mała. Ja porządki wczoraj robiłam. A tak jeszcze tylko niecała godzinka i do domu.
cześć witam się pod koniec Waszej pracy :)

zrobiłam dziś przegląd gwarancyjny autka, wszystko gra, tylko czemu to tak dużo kosztuje :/

Kaś, ja nic Tokarczuk nie czytałam, ale zastanawiałam się kilka razy. polecasz?

Dziewczyny chorujące, zdrowiejcie szybko i dbajcie o siebie!!!!
Witam wszystkich i żegnam się od razu mam tyle pracy w tym tygodniu nie wiem co jest grane:)
życze wszystkim zdrówka i cieplutkich kołderek,ściskam:)i miłego wieczorku:)
hop na rano i dobranoc!
Cześć, jeszcze nikogo dzisiaj nie ma?? Nie pracujecie dziewczyny?
Normalnie nie wierze? nikogo...
Jadwisia, jesli chodzi o Tokarczuk, to była pierwsza jej ksiązka jaka przeczytałam. Mogę polecić jesli ktoś lubi ksiązki, nad którymi trzeba sie zastanowić. Jest troche oniryczno - filozoficzna. Niestety dla mnie tez nieco przerazająca, chociaz chyba w zamyśle autorki nie miała taka być.
Hej! Ja tylko na chwilke ;)
tabletki dzialaja i czuje sie juz prawie normalnie hihihi
Milego dzionka dziewczyny ja jade zrobic przeglad autka bo mi sie skonczył ;//
no wlasnie pracuja i dlatego cisza. ja tez sie witam i pewnie tyle. a jutro bede w gdansku. nie wiem co ubrac. zimno?
cześć :)

Walerka, u nas przedwiośnie, w dzień tak 5-6 stopni, wieczorami 0. ale w ostatnich dniach jeszcze zimny wiatr był.

Kaś, ja tylko lubię takie książki do myślenia :) ale właśnie opisy książek Tokarczuk zawsze na mnie robiły takie wrażenie, że książka będzie trochę przerażająca i właśnie dlatego jeszcze żadnej nie przeczytałam ;)
Mam wrazenie, ze polscy pisarze jesli pisza coś pozytwnego to jest to lektura " lekka", jak książka daje do myślenia to niestety pozytywna nie jest - moze taki juz nasz duch narodowy - niezbyt wesoły.
masz rację - i podobnie jest z polskimi filmami...
czesc,

ja ogarniam sie troche itp, a nie moge wyjsc na spacer bo pada...

Walerko, milego pobytu, a jak wrocisz koniecznie musimy spotkac sie, i wybrac na spacer? albo jak ne pasuje to moze jakies wspolne spotkanko w cenrum, to wyrwalabym sie z domku na troszke hihi?

ja teraz mysle jak jechac do Pl itp, okazuje sie, ze bedzie nam potrzebny samochod, bo maz musi po swietach jechac do Sejn, bo cos z notariuszem musza wszyscy bracai podpisac itp?

i pytanie znacie prognoze na swieta wielkanocne?

dalej mam pytanie czy metryke urodzenia moge odebrac za meza w Gdansku, bo to jest jego miejsce urodzenia... czy musi stawic sie osobiscie hihi...

a tak dziewczyny zdrowka zycze, faktycznie os w powietrzu wisi.

a czy ktoras byla na filmie Autor Widmo, slyszalam , ze rewelka...moze jak bede w PL to uda mi sie pojsc na niego...
cześć ;)

Izulucha, ja nie widziałam tego filmu, ale słyszałam pochlebne opinie, podobno ma świetny surowy klimat i rewelacyjnie trzyma w napięciu. sama chyba będę musiała obejrzeć ;)

Witam się:)

widzę,ze zupełnie zapracowany tydzień wszysyc mają,ja dopiero teraz usiadłam i odetchnelam:)
Idę dziś na "Dom zły" do kina ktoś widział?dobry jest?bo widziałam trailer i bardzo mi się podoba.
miłego dzionka
Nie oglądałam tych filmów. Melpomena, daj znać jak Dom Zły, bo bardzo jestem ciekawa. A jak twoja dieta? Bo chcemy razem z siostra na nia przejść - plan jest, zobaczymy jak będzie z realizacją :))
tego filmu też nie widziałam. w następny weekend wybieramy się na Wilkołaka

Witam prosto z Gdańska:)
Ja widziałam Dom Zły - bardzo mi się podobał... ale zależy kto co lubi...
Dziewczyny a co ze spotkaniem? Umarło śmiercią naturalną;>
Obiecuję,że dam znać po filmie,baardzo lubie chodzic do kina i cieszę się na dzisiejszy wieczór zabieram moją 17-letnia bratanicę:)
Kaś dziekuje z dietą dobrze:) mam na minusie 6,5 kg od 1 lutego,miło by było zamknąć miesiąć z minus 7kg :) zaczynajcie Dukana będę trzymać kciuki,poza tym odkryłam pyszny deser na fazę P i PW:)ostatni mój hit:)
Wynik uważam masz super - w niecały miesiąc ponad 6 kg! ja jak bym ze 3kg schudła w miesiac to bym sie cieszyła. I będę musiała sie zgłosić o przepis na deser :)
A teraz sie zegnam, do jutra.
nie ma problemu Kas przepis dostaniesz :)
też się cieszę z wyniku,ale mówię ja mam naprawde dużo do zgubienia więc u mnie to szybciej idzie:)
miłego wieczorku papa
Melomena ja tez poprosze przepis ;) od oniedzialku jestem na diecie..zobaczymy co z tego wyjdzie..poki co jest mi cięzko ;/
Asiiek jak czujesz głod to zjedz coś zawsze 2-3 plasterki szynki,ja bardzo lubie paluszki krabowe albo po prostu jogurcik,skoro od poniedziałku jesteś to uderzeniówka trzymaj się bo od powodzenia I fazy wiele zalezy,ja zgubiłam na uderzeniówce 3,5kg chociaż liczyłam na 4:)

przepis już Wam podaje moje drogie-możecie to jeść bez wyrzutów sumienia:)

W 1/3 szklanki gorącej wody rozpuścić 2-3 łyżeczki żelantyny,do tego wsypać 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej,słodzik tu wg.upodobań i 2 krople olejku ja używam migdałowy mieszać cały czas jak przestygnie powoli wlewać do tego jogurt naturalny ja wlewam duży kubek(oczywiście naturalny 0-1% tłuszczu).Nastepnie wlać w pojemniczek i do lodówki,ja wlewam w malutkie takie zamykane i zabieram do pracy,powinno byc twarde po ostudzeniu:)i smacznego dla dukanek:)
ja dzis też bedę robić musze kupić żelantynkę bo mi się skończyła:)
aha można robić inne kombinacje z kakao ale to raczej na PW to jest produktem dozwolonym,z cynamonkiem,samo bez dodatków z olejkiem waniliowym itd.

hej hej :)

Marchew, ja jestem jak zwykle chętna na spotkanie :)

mam nadzieję, że inne Zołzki też dołączą :)

"Domu złego" nie widziałam, jakoś bałam się tego filmu ;) chociaż "Biała wstążka" też była bardzo przygnębiająca, ale przy tym rewelacyjna.
z nowszych poslkich byłam ne "Rewersie" - widziałyście?
Głodu nie czuje, z czego sie ogromnie ciesze..tylko ta wielka ochota na słodkie ;/ do tej pory sobie nie zalowałam, jadłam na co mialam ochote, dlatego dzieki za przepis napewno zrobie ;))
Witam się wieczornie!

Dzisiaj byłam u lekarza. Znowu jakaś wirusówka... Dodatkowo dostałam kilka różnych leków na poprawienie odporności... Mam nadzieję, że mi pomogą i przestanę łapać grypy/ przeziębienia co 2 tygodnie... Już nawet nie chcę liczyć ile w tym miesiącu poszło kasy na te moje grypska...

Poza tym dzwoniła dzisiaj do mnie siostra, jej piesek złamał łapkę i to porządnie, bo pękły dwie kostki... Narazie weterynarz założył Małej gips + podał środku przeciwbólowe... Trzeba czekać... Mamy nadzieję, że obędzie się bez operacji...

Masakra, jak taki maleńki piesek wygląda z takim wielkim gipsem na łapce... :(
Cześć!

Podbijam z 4tej strony...
Cześć :)

Silje Ty to się masz z tymi przeziębieniami- współczuję.
Co to psinki to trzymam kciuki, żeby obyło się bez operacji, biedaczek, taka kruszynka z gipsem.
Mnie jednak mąż zaraził i siedzę pociągająca nosem z bolącym gardłem :/
Kasiu, Tobie również życzę zdrówka! Kuruj się!

Wczoraj moja lekarz powiedziała, że w powietrzu jest jakaś wirusówka i strasznie dużo ludzi ją łapie... ;/
Cześć, zdrówka Wam życze, mnie na szczęście nic nie bierze, tfu, tfu
cześć

widzę, że wraz z niewielkim ociepleniem i paskudną przedwiosenną pluchą wraca czas chorób - zdrowia dziewczyny!

Dzięki :) Tak łatwo się nie dam tej wirusówce ;)
hello,

oj dziewczyny nie chorujcie tak...bo watek zamiera...czy mam juz wracac ;-)))? do zapracowanych...

a na dobry poczatek przesylam zdjecie Blanki, bo w sumie przez 9 miesiecy w brzuchu mamie towarzyszyla itp.

ps. ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, tylko, ze bede po 17 marca, mam nadzieje, ze uda nam cos zorganizowac sie?

image
Ale ona jest przesłodka! :)
Cześć dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam, ale jakoś ostatnio nie mam nastroju. Chyba depresja zimowa mnie dopadła, bo zdołowana jestem. Tak ogólnie.
I jeszcze ten dziesiejszy śnieg z rana mnie zirytował.

Widziałam "Autor Widmo" - REWELACJA!!! Polecam! Film taki właśnie surowy, nieco mroczny i tzrymający w napięciu. No i przede wszystkim nieprzewidywalny z zaskakującym zakończeniem. Bardzo nam się podobał. Polański robi jednak świetne filmy.

Co do spotkania - dajcie znać kiedy.

I kurujcie się dziewczyny!
Aaa i Iza - Blaneczka słodziak straszny! Daj jeszcze jakieś zdjęcia! ;-)
wiesz co iza, ja z reguly nie widze podobienstw ale to cala ty. super dziewuszka. ja dzis do Polski, zla jestem bo tak ladnie mialam wszystko poukladane a lekarka odwolala mi wyzyte i to najwazniejsza bo ginekolog endokrynolog. no coz pojde do innego ,tylko endokrynologa, mam nadzieje ze bedzie ok ale mialam miec najpierw usg tarczycy i z tym do endokrynologa a tak wsio sie poprzestawialo.
Hallllloooooo ;)
dziewczyny kurujcie sie...mi juz troszke przechodzi, dzieki Bogu ;)
Iza, mała jest śliczna..jak ja uwielbiam takie maluszki ;))
ale słodki uśmiech Blanki :) duża dziewuszka już z niej :)

Michałowa, głowa do góry! :) zaraz marzec, to już niesie nadzieję na wiosnę, więc niedługo będzie lepiej! :)

Iza - Blanka jest prześliczna, a jak się ładnie uśmiecha :))

Ja już z niecierpliwością wyczekuję wiosny :)
Izulucha, sliczna mala, rób jak najwiecej zdjeć, bo tak szybko ten czas mija, ze sie potem go nie pamięta i tylko zdjecia zostają:)
Mam nadzieję, że wiosna już jest blisko! Mam dość tego białego ścierwa ;-)))
Hejka;0
Dziewczyny dzizez co to był za film ten "Dom zły" matko boska potem zasnąć nie mogłam,wiedziałam że to będzie kino ciężkiego kalibru,ale nie widziałam,ze aż tak! film sam w sobie dobry ale przerażający maksymalnie.
"Biała wstążka" była zdecydowania lepsza jednak.
Ja-dwisia też chodzisz do klubu filmowego?
Odnośnie sniegu to z niego cieszy sie chyba tylko mój pies,ja też już mam dosyć,chcę już umyć balkon i okna ale na razie marnie to widze:(
Iza Blanka to slicznotka:)
miłego dzionka
mój kot za każdym razem jak wychodzi na balkon, na śnieg, jest przerażony :))

3h

bożeee ale mi sie wlecze dzis dzień marze żeby już być w domu a jeszcze 4 h buuu
dzieki dziewczyny.
chyba bede chciala obejrzec te filmy o ktorych mowicie, czy sa one w kinach czy juz na dvd.a i ja b.lubie polskie kino...
Walerko, ja tego nie widze, ale nie ukrywam wolalabym, aby byla
podobna do mnie hihi,

moze wkleje jeszcze jedno na zyczenie Micchalowej i stopuje...bo wiecie ja jestem z niej taka dumna ach...

a to kapiel, ale juz jej tatus nie moczy uszek...

image
Królewna w kąpieli :)) Świetna fotka :))
hihihih czadowe zdjęcie :D

Cześć :)
Oj dziewczyny nie chorować:) Idzie wiosna, a to wiąże sie ze zdrowiem, uśmiechem i pozytywnym myśleniem :)
Iza Blaneczka cudowna, przesyłam dla niej buziaczka :*
Jakoś ten tydzień strasznie szybko mi zleciał, a wogóle to wstyd, że wątek, który zakładałam w piątek jeszcze sie ciągnie, och naprawde niech ta wiosna przychodzi, to może troche życia i świeżości do naszego wątku zawita.
Właśnie zastanawiamy sie nad kinem w sobote i skoro tak dużo osób poleca to może wybierzemy się na ten film Polańskiego.

a kuku ;) a tu nikogo nie ma dzisiaj?????
mamy nowy wątek ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry