Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 609

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
kolejna odsłona...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej laseczki!
Iza co za przezycia. Dobrze, że nic złego się nie stało. Buziaki dla Ciebie!

To co zołzy - spotkamy się jak Marchew będzie? Lenka chce poznać Hanię ;-).
no dobra zołzy niech wam będzie, zapraszam do siebie jakby co :)
Jesteś pewna? ;-))) żebyś nie żałowała ;-)
Hej!

Karolina nie wie na co się pisze - odważna ;P

Nie wiem co sie ze mną dzieje, chyba wiosna idzie, albo tak działa na mnie zmiana czasu ;)) W nocy nie mogę spać, łażę po domu do 2-3, a w dzien zasnęłabym na stojąco - nawet kawa nie pomaga ;P
Silje, jaka zmiana czasu? To my z Marchew jak wkurzone wstajemy w nocy do dzieci to myślimy "a niech ta Silje też się obudzi, niech nie może spać, co ma mieć lepiej od nas" ;-). Także sorry ;-)
No i wszystko jasne!

Ale wczoraj/ dzisiaj już przegięłyście z tymi swoimi czarami... Zeby wybrać noc, gdzie nic w TV ciekawego nie puszczają? Skandal! ;P Wynudziłam się, że hoho :))
Hmm, no tak. My to mamy chociaż zajęcie w nocy. No dobra, zastanowię się i może dziś w nocy dam Ci spokój ;-).

A tak serio, to moja zawsze grzeczna Lenka, dziś w nocy dała czadu. Podejrzewam, że to przez wyrzynające się zęby - które mogą jeszcze długo iść, bo narazie tylko ma spuchnięte dziąsełka. Koszmar...
Może, może, powiadasz? ;P

Biedusia Lenka, teraz się naprzeżywa przy wyrzynających się ząbkach. Ja prawie płakałam przy wychodzących "8", a co taki maluszek musi czuć? :/
taaa ja też dziś "wstawała" 4 razy w nocy, mój siostrzeniec mały się budził i ja za każdym razem też i tylko słyszałam "cii ciocia śpi", ja mam połączone pokoje bez drzwi więc jak oni śpią u mnie to tak jakbyśmy spali w jednym :) ale mieliśmy miły wieczór, mały przytulał się do mnie i było tak fajnie, to takie fajne przygotowanie do macierzyństwa, ech :)
witam!
Michałowa - u mnie to samo... jeszcze Hania odrzuciła 5 dni temu butelkę! Więc będę na lotnisku z cycami biegać... ah... życie - później przeczytam gdzieś na forum, że jakaś obrzydliwa matka karmiła piersią swoje dziecko ;P
Silje - Michałowa, czarowała abyś nie spała - ja czarowałam program telewizyjny ;P
;-)) Właśnie wyobraziłam sobie Ciebie biegającą po lotnisku z cycami na wierzchu ;-))))).
Aaa tam głupi ludzie brzydzą się karmiących matek. Przecież robi się to dyskretnie - ja tam jak byłam za długo na spacerze z Lenką, to poszłam do kawiarni i w kąciku ją nakarmiłam. Ktoś tam pewnie się krzywo na to patrzyła, ale mam to gdzieś - Lenka ważniejsza. A zresztą przecież nic nie widać - tak jakbym dziecko na rękach trzymała. Sama natura! ;-)
ja wiem - ja się w ogóle zdziwiłam, że ludzie mają takie negatywne odczucia widząc karmiącą matkę...
No właśnie. Dla mnie zawsze był to miły widok. Tak samo jak kobieta w ciąży - pozytywne odczucia.
No chyba, że jakaś kobieta rzeczywiście wywala cyca na widok publiczny, a dopiero po chwili przykłada dziecko ;-).
Witam wieczornie :)

O NIe! Kobiety karmiące dziecko piersią niech siedzą w domu jak mają kaprys, żeby karmić naturalnie i nie życze sobie Marchew, żebyś latała z gołymi cyckami po lotnisku, żenujące :P
Co do spotkania to ja chętna jestem, ale pewnie specjalnie umówicie się w tygodniu, żebym nie mogła przyjść :(
Jeśli chodzi o przestawienie czasu to ja nie mogę się przystosować i codziennie rano nie jestem w stanie wstać z łóżka :/, ale to chyba wina też pogody, dobrze, że jutro już piątek :)
co do spotkania to ja proponuję środę :P taki żarcik - aby niezapominajce było miło ;P
ja padam na twarz, wygrabiłam cały przód domu i ułożyłam he he płot z kamieni i wygląda bosko :) zrobiłam też 9 pisanek więc naprawdę dzisiaj miałam mega zajęcia ruchowe, wszystko mnie boliiii
Ja dziś byłam w pracy, a potem tylko zrobiłam obiad i jestem mega zmęczona, nie wiem co się ze mną dzieje, po godz. 18 jestem tak wypompowana, że mam ochote tylko na leniuchowanie.
dzień doberek :) to się wczoraj za dużo nacieszyłam słońcem i ciepłym powietrzem, dziś od rana u mnie ponuro i dobrze bo i tak bym nie miała siły nic robić
hejka! no i mamy piateczek ;))) jupi!!!
oj Karolina to pewnie dzisiaj nie bedziesz mogla sie ruszac ;)
u mnie pada wrr ale jest ciepełko ;)
witam,

ja w pracy, a maz dzis rano do Gda polecial na 2 dni, jutro juz wraca...czuje sie ok, wczoraj znow widzialam baby i ma az 6.36cm, i nos po tatusiu hihi

dziewczyny mam info od Walerki juz od kilku dni, ze Julia jest b.chora, nie wiadomo co jej jest do konca, ale jest lekka poprawa. sa w szpitalu z nia. wiecie nie chce naciskac i nie pytam o szczegoly, ani nie chce jej bombardowac smsami, wiem jaki stres musi przezywac...nawet w jej watku nie pisze, aby sensacji nie wzbudzac...

Ale 3majmy kciuki, ja zawsze mysle, ze jak jest poprawa to musi byc lepiej itp...a u takich maluszkow trwa troszke to diagnozowanie...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry