Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć dziewczyny :)
hejka!
no tak ciepło sie zrobiło to zoły powyłaziły na lezaczki i maja nas zapracowanych gdzies haha

Oj tak Daeria z dentystami to zazwyczaj sa jaja...ja chodze do mojej kolezanki wiec sie o nic nie martwie i nie skasuje mnie tak duzo...ostatnio pokazała mi zdj zeba chłopaka mojej kuzynki, po leczeniu kanałowym lekarz zostawił narzedzie i co dupa trzeba było zab zab usunac bo ono zblokowalo sie w kanale..normalnie masakra wrr
ej no chyba sobie jaja robicie!! zadnych wpisów od rana????
Sijle jak Twoja dieta? ja od poniedziałku sie warzywkuje i 1 kg na boku ;)
ja cały dzień na dworze, popieliłam truskawki i mega się opaliłam i właśnie przyszły fotki, które 40 szt. było gratis - jedna forumka wysyłała link, super w takim fajnym pudełeczku, warto było :)
o kurcze to fajnie,,ja tez mam mase zdj do wywołania ale zawsze zabraknie czasu ;/
mogę ci wysłać linka do tej firmy jak chcesz :)
chce chce ;)
Cześć wieczornie :)

Bardzo proszę Marchew, Ize, Michałową, Walerke, Kasie o podpisanie listy obecności, bo tak jak za dawnych czasów za karę ciacho będziecie stawiać jak się spotkamy :P
Oczywiście Jadwisiu, Caes, Kropusiu, Kaś, Floraska, Zakochana na Was tez czekamy i nie myślcie, że forumowe zołzy dadza Wam spokój :)
Och tak mi się na wspominki zebrało i mam nadzieję, że mam dobrą pamięć i nikogo nie pominęłam.

Karolnika zazdroszczę opalania, ech ja taka blada jestem :(, a jak świeci słoneczko to ja akurat w pracy siedzę, kurcze, a w niedziele na komunie ide to troche koloru, by się przydało.

Michałowa podejrzałam zdjęcie Lenki, słodko bawi się girkami, nic tylko całować taką fajną panienkę. Kurcze niedawno się widziałyśmy, a na zdjęciu widać, że urosła i troche chyba przybrała na wadze.
Cześć Wam!
Oj postraszyłaś tym ciastem, to stwierdziłam że się odezwę ;-).
Ja jestem, czasem wpadam żeby przeczytać co u Was, ale często czasu mam mało. Teraz tak pięknie, że jestem non stop z Lenką na dworze. A wieczorem to tyle do zrobienia. Doba jest za krótka.

Niezapominajko - no Lenka zdecydowanie masy nabrała ;-). Zgodnie z poleceniem pediatry dawałam jej kaszkę, którą mała wprost wciągała - no i są efekty. Poza tym ostatnio Lenka ma duży apetyt i non stop chce jjeść.

Ja jestem ciekawa co z Marchew. Dawno sie nie odzywała, również w grudniowych. Mam nadzieję, że wszystko ok.

Karolka - zdrowia! Trzymam kciuki, żeby pomogło. I wyślij mi też maila.

Trzymajcie się baby! Ja zbieram się do spania, bo zmęczonam strasznie. A jutro rano teściowa nawiedza nas do niedzideli ;-/, trzeba będzie być na baczność. No cóż muszę przeżyć.
No też się zastanawiam gdzie nasza Marchew się podziała, troche juz się nieodzywała, a to do niej niepodobne, no nic musimy czekać.

No tak na spotkaniu mówiłaś też, że musisz podtuczyć małą i widać, że Lenka prawdziwych fałdek nabrała :) Super, że mała ma apetyt.
Michałowa no to życze, aby pobyt teściowej przebiegł bezproblemowo i w miare przyjemnie :)
dziewczyny tym co chciały linka wysyłam, ja wczoraj tak opaliłam ręce i dłonie, że jestem zachwycona he he, ale dziś już chyba takiej pogody nie będzie :)
dzieki Karolina ;)
oo i pomału sie zołzy odzywaja ;) to czekamy na reszte
Witam,

Jak niezapominajka wzywa to sie odzywam ;-)

ja przyjezdzam 28 maja na 2 tyg. do Gda, wiem, ze Marchew, tez i mam nadzieje, ze u niej ok.oczywiscie jestem na tak na spotkanie, ale ustalcie gdzie i kiedy, to sie dostosuje...w sumie powinnama byc bardziej mobilna w pierwszym tyg. niz w drugim...

u mnie po staremu , sporo pracy, do tego niestety w tej ciazy mam cukrzyce i jestem na diecie itp i b.duzej kontroli, raczej na porod SN nie mam szans, do tego moj glowny szef przestraszyl sie,a sadze, ze cukrzyca rozwinela sie przez stres w pracy. bo schudlam juz 7kg...

napisze pozniej, bo zaraz wychodze bo mam spotkanie z polozna...
i zapaomnialam, Karolina , zdrowka zycze itp,

Michalowa, mozesz sprobowac tez Sinlac podawac aby podtuczyc...Lenke, ale jak je zwykle kaszki to ok...a je juz sloiczki i czy to zastepuje jej juz posilek jeden ....
Iza dbaj o siebie!

Ja też jestem chętna na meeting.

Iza - Lenka już ponad miesiać wciana słoiczkowe jedzonko. Bardzo jej smakuje. Ale cycem nadal nie wzgardzi. Ogólnie dużo je te moje dziecię, ale jakoś nie widać po niej ;-).
dzięki dziewczyny ja już dobrze się czuję :) Asia dzięki za fotki, ja właśnie wróciłam od znajomej ze wsi i robię babci zaproszenia na "80" urodzinki :)
karola nie ma za co ..fajna sprawa z ta stronka....dzisiaj zamowie sobie fotoksiazki, bede je robiła z kazdej naszej podrozy bedziemy mieli fajna pamiatke na stare lata haha
Cześć Dziewczynki :-) Chwila moment i juz nowy wątek...

Karola ja też proszę o link do tej stronki ze zdjęciami mail w profilu-z góry dzięki :-)

Mam nadzieję,że Mi też uda się z Wami spotkać i poznać,bo czuje się jakbym weszła w grupę, która bardzo dobrze się zna,a Ja odludek :-(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry