Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj powiedzialam za wczesnie
dostalam perfumy i zyczenia po polsku co jest wyczynem bo ani julka ani adrian po polsku nie mowia ani nie pisza
jak mamy być z dzieciaczkami to może jakieś przyjazne miejsce? Tylko jakie?
Ale ucichło w wątku...
Przydałoby się założyć nowy wątek, to która odważna? ;D
witam,

jutro rano lece, wiec 29 maja tak? tylko jeszcze gdzie i o ktorej hihi

ja zaraz do szpitala i mam wolne juz, wczoraj na 100% wyszla nam Nell hihi,

Ceas, witamy, przyznaj sie- koszatniczki sa super ;-)

generalnie jestem zaboiegana, szef mnie wkurza i musze pisac na HR i raczej po macierzynskim nie mam powrotu na pol etatu, wiec po Nowym Roku szukanie pracy....czegokolwiek w sumie....
Ojej, Caes! Ale się porobiło...
chyba miało być 29... ale ja sama nie wiem czy będę...
a termin w koncu ustalony??
nie, leci dopiero w sobotę rano - może się pakuje.. właśnie zołzy, dołączycie do naszego spotkania?
Aaa i co z Izą? Jakoś długo się nie odzywa...jest już w PL?
ojoj, Caes...takie poważne zmiany u Ciebie?
Może spotkasz się z nimi, co? A może inne "stare" zołzy dołączą? Fajnie by było.
Ces witaj :)

Czyli jednak co podjeta decyzja, koszatniczki z lokatorem odchodzą? pozdrawiam cie :)
koszatniczki juz o nich zapomnialam.

wszystkim mamom wszystkiego naj naj. musze sobie pozyczyc bo Julka za mala a maz nie wie ze dzis jest polski dzien mamy.
cześć dziewczynki :)

widzę, że dzisiaj jestem pierwsza, niczym za starych dobrych czasów ;)

co u mnie... w zasadzie nic, czym mogłabym się pochwalić ;) w mieszkanku mieszka się fantastycznie ;) czuję się jakbym mieszkała tam od zawsze, do dzisiaj każdego dnia cieszę się z niego, jakbym wczoraj się wprowadziła ;) a koszatniczki... no na razie nadal są, ale, że tak powiem, znikną razem z moim mężem ;)

buziaki, miłego dnia :)

No nic, trzeba iść spać, bo jutro rano znowu trza wstać :/
Dobranoc dziewczyny :)
No niestety karmienie z każdym następnym ząbkiem pewnie będzie sie stawać coraz mniej przyjemne, ale cóż zrobić Kochana Mamusia musi wszystko przetrzymać :)
No a co do mojej ciekawości to oczywiście musiałam zajrzeć i zobaczyć co słychać u Lenki i Hani :)
A widziałam tez Wasze zdjęcie i szczerze to napisałabym, że wyszłyście cudownie, no ale wiadomo na forum nie można za dużo słodzić, więc napisze, że Ty i Lenka razem wyglądałyście super :)
No właśnie, czekamy na info od pozostałych dziewczyn czy chcą się z nami spotkać.

Niezapominajko...oj Ty ciekawska ;-))). Widzę, że zajrzałaś do grudniowych. Dzięki! W sumie nie wiem czy jest czego gratulować...nie dość, ze wyłażą z bólem, noc nie przespana, to teraz zaczną się problemy. Trzeba będzie czyścić i pilnować co by zdrowe były. No i już dziś próbowała mi odgryźć sutka ;-))))))
Michałowa Gratulacje dla Mamy i Lenki :*
dokładnie, przymniemy nasze zbłąkane owieczki...
Caes jeśli chodzi o starą załogę to niestety niewiele z nas zostało, a szkoda...Kropusia, Jadwisia, Floraska, Kaś, Stokrotka całkiem o nas zapomniały :(, ale nadal czekamy na wielkie powroty :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry