Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki za gratulki,

ja jutro do szpitala, a dzis sie zwalniam, bo tez czuje sie nie tak...

wlasnie gdzie jest Marchew, a moze czaruje??

Karolina, prosze myslec pozytywnie...

pzdr

ps.widzialm zdjeicia Julkii Walerki, slodziaka z niej i chyba do tatusia bardziej podobna ;-)
podobna do tatusia? wykapany tatus, moze usteczka ma moje. porownywalismy zdjecia jak bylismy mali. wrzucilabym zdjecia ale ostatnio udalo mi sie sciagnac trojana razem ze zdjeciem i troche sie boje.
zastanawiam sie czy mam Marchew na facebooku ale chyba nie, jak znacie imie i nazwisko to ja wyszukajcie i tam puscie wiadomosc moze tam zaglada.
wlasnie chce na FB ja dorwac....

mialam nr tel, ale zmienilam aparat i polowe pogubilam niestety....
////////DO KAROLINKI 29/////
/
wahałam się czy do Ciebie napisać, wiem ,że tu często bywasz i są tu Twoje dobre znajome, ktore moze coś też doradzą, więc może parę słów. W tym roku 4 moje dobre znajome biorą ślub, szukały dekoratorki, pamiętałam Cię z weselnika i naprowadziłam na Twoją stronę i to forum w ogole.
Niestety nic z tego nie wyszło, poszły gdzie indziej bo przeraziły się tą limuzyną. Przepraszam jezeli Cie uraze,ale to auto to szczyt bezguścia, dzisiaj takim czymś sie nie jezdzi.a juz na pewno nie zrobią tego klienci na poziomie, na których na pewno Ci zalezy. Dziewczyny od razu z góry zalozyly,ze skoro promujesz taką kiczowatą limuzynę, to cala reszta Ciebie i dekoracji tez jest taka sama. Poza tym strona Twojej firmy wyglada dosyc amatorsko, teksty sa za długie, takie troche proste? za duzo prywaty( w stylu" moj pies nazywa się Pusia"...po co to komu?). Nie brzmi to ani troche profesjonalnie, ta jakbyś była troszke infantylna albo nie miała się komu wygadać. To sa wrazenie naprawde fajnych, wykształconych dziewczyn z jajem, żadnych hrabianek, po prostu normalnych babek, ktore dobrze chcą wydać swoją kase.
Moze to Ci sie przyda, mam nadzieje,ze nie odbierzesz tego zle, nie mialam tego na celu, szczerze Cie polecalałam, bo jestes sympatyczna.
Mam nadzieje,ze cos sie pozytwnie odmieni w tej branzy.
pozdrawiam- Dorota
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ciekawe co sie z nia dzieje..mam nadzieje, ze wszystko oki
ależ Dorotko tylko cztery? to słabo mnie polecasz, a sory ktoś normalny nie skreśla osoby/firmy na podstawie wpisu na stronie o kocie czy psie czy tego, że ma kiczowate auto na wynajem, a Limuzyna cóż no to chyba mam klientów bez gustu, którzy nie są na poziomie bo jednak ktoś chce nią jeździć wciąż, a poza tym ja jestem amatorką i jestem sobą co jak widać wielu przeszkadza, pozdrawiam i pozdrów wykształcone normalne koleżanki :)
KONKURENCJO,ODCZEPCIE SIE O KAROLINKI, TO JEST CZYSTY TALENT- PIĘKNA, ZGRABNA,PO LICENCJACIE, ZAZDROSCICIE JEJ I SIE CZEPIACIE.
TA LIMUZYNA TO KWINTESENCJA JEJ OSOBOWOŚCI.
WIDZICIE NA SUWACZAKU ILU MA CHĘTNYCH, ZOSTAŁO JUZ NIEWIELE WOLNYCH DNI- TYLKO CAŁY SEZON. CHYBA...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
karolinka wogle sie nie przejmuj, nie odpowiadaj bo nie warto
Że też są na świecie tacy zawistni, wstrętni ludzie...żal!
Cześć :)

Też się martwię o Marchew i próbowałam ją zaczepić na fb, ale bez odzewu, kurcze mam nadzieje, że nic złego się nie dzieje. Marta czekamy na wiadomość!
Karolinka nie wolno Ci teraz myśleć negatywnie, głowa do góry!
Brrr wogóle ta pogoda człowieka dobija, jest tak szaro, zimno i ponuro, że się nic nie chce :( Gdzie ta wiosna i lato? No nic musimy czekać, wkońcu po każdej burzy i deszczu wychodzi słońce :)
Michałowa, ale nam się udało w tym samym czasie napisać post :P
nooo ;-). O tym samym pomyślałam ;-).

A pogoda ma już niedługo się poprawić. Nawet już jutro ma być lepiej.

Kto ma nr tel. do Marchewki? Zapytajcie czy wszytsko ok? Szkoda, że nie wzięłam od niej jak się widziałyśmy. Już nawet dziewczyny z wątku grudniowego zaniepokoiły się jej nie obecnością.
Mam numer Marchew od Karolinki, napisałam teraz do niej wiadomość, więc mam nadzieję, że sie odezwie i napisze, że wszystko u nich wporządku :)
ja tez jej napisalam na komorke ang...
ja na kom polską, więc nie wiem czy odbierze...
Cześć!

Podbijam wąteczek na dzisiaj!

Mar-chew, odezwij się, porządnie martwimy się o Ciebie!!

Miłego dnia Zapracowane, ja dzisiaj jadę na szkolenie... Ufff ;D
Hejka! tak. tak miłegfo dzionka dla wszystkich ;)
oj Marchew tyle zołz Cie przywołuje wiec musisz sie odezwac!
Sijle zazdroszcze szkolenia ja dzisiaj do 17 w pracy brr
uuuu, a tutaj cisza przez cały dzien? :(( Buuuu...
Hop! :D
Hejka :) właśnie wróciłam z wakacji :) eh, człowiek przez chwilę odpocząć nie może ;P niby dostęp do internetu miałam ale był taki kiepski, że z niego w ogóle nie korzystałam (bo się można było nerwicy nabawić ;P)
Myślałam, że się wyśpię - w końcu Hania pół nocy nie przespała - a ta już od 3 godzin gaworzy w łóżeczku - litości!
Kurcze, widziałam, że Oleńka straciła swoją fasolkę :( Czemu w ogóle coś takiego musi się nam kobietom przytrafiać :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry