Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka! no Marchew ale nas stresowałas my juz tu od zmysłow odchodzimy ..ehh Ty zołzo jedna!! ;P a masz niech Cie Mała pomeczy sasasa

Ale mamy dzisiaj piekna pogode mmm nic tylko lezaczek i sie poopalac ;)

Kurcze ja tez nie wiedziałam o Olence ;/

Mi tez dzisiaj łep peka laska z mojego rejonu jest w ciazy niedługo bedzie rodzic i chce oddac dziecko oj ciezki to był dzien pracy ;/
Cześć dziewczyny :)

Marchew jak dobrze, że wkońcu zajrzałaś! Jednak złośliwa zołza z Ciebie...jak mogłaś wogóle zostawić nas bez żadnej wiadomości na tak długo, nieładnie, a już nie wspomne o tym, że nic nam nie napisałaś o wakacjach. Kiedy będziesz w POlsce?, bo chcemy ustalić jakis termin spotkanka, jeśli nadal chętna jesteś :)

Oleńka bardzo mi przykro :( Trzymaj się ciepło :*
Jestem z Olenką całym sercem i myślami... :(

Mar-chew, zołzo Ty jedna, czarownico... My tu się martwimy, szukamy kontaktu, a Ty spokojnie wakacjujesz się - jakby nigdy nic... Okropna jesteś! ;P
dziękuję dziewczyny..ja do pracy ni echodzę teraz, do szkoły też nie mam siły..muszę wyleczyć zapalenie płuc...w poniedziałek do szpitala na zabieg....jak tylko się wszystko zagoi postaram się o fasolke :( przecież musi się udac...dziękuję, że o mnie pamiętacie.

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
przyznać się która to mnie wylogowała ;>
serio, nie pisałam Wam, że jadę na wakacje? dziwne... taka ze mnie chwalipięta i a takie wydarzenie przemilczałam?

Oleńko - pewnie, że się uda! Sprawdź sobie tylko wszystkie hormony, i różnego rodzaju choróbska i będzie dobrze :) Ja zaszłam w drugim cyklu po poronieniu (tylko, że u mnie nastąpiło samoistnie) i się udał (co prawda byłam na lekach podtrzymujących - i prawdopodobnie gdyby nie one też bym poroniła) - ale się udało :) I Wam też się uda, szczerze w to wierzę!
Hej!

Oleńko! Trzymaj się! Strasznie mi przykro i współczuję! ;-*

Marchew - ale ty jesteś okropna! Tak nas stresować! Chciałaś być w centrum zainteresowania, co? I żeby się nie pochwalić? Szok! To teraz się chwal...gdzie byliście i jak zniosła to Hania? I jak Ty odpoczęłaś z dzieckiem?
hejka!
oj tak dziewczyny maja racje..taka zołza i sie nie pochwaliła phi ;)

Olenka tule mocnoooo...
Hania zniosła to super :) Miała kilka gorszych chwil, ale generalnie była złotym dzieckiem :)
uff jak dobrze, ze nie wdała sie w matke haha ;P
czesc,

A ja myslalam, ze ta Grecja byla w marcu, a nie w maju....

ja w pracy, ale i pracuje w weekend...
przyzywczajam sie z dieta i kluciem, ale jest ok...

chcialam cos napisac, ale zapomnialam...

milego dnia , ja za 1h mam lunch
bo miała być w marcu - ale nie wypaliło...
Ale ta nasza Mar-chew tajemnicza... ;PP

Dzień dobry! :))
Dzień Dobry sobotnio :)

Ja właśnie piję kawkę i zastanawiam się co zrobić z tak "pięknym" weekendem ehhh, a były takie fajne plany, grill nad jeziorkiem, a pogoda jak zwykle dopisała na weekend :/
A mi tam pogoda odpowiada... Pracuję w weekend, także nie będę za mocno przeżywała ładnej pogody :P
Co tutaj tak cichooooo??
a u nas upal. tesciowie przyjechali, wzielam ich na ladny spacer.
jutro leniwy dzien mam nadzieje i moze uda mi sie troche podespac
Jeszcze 1,5h w pracy...
Heej!

Podbijam na dzisiaj, może któraś z Was, zechce mi potwarzyszyć? Dzisiaj też pracuję, blleeeee ;P
Co za dzień, chciałabym już iść do domu... :(
Czesc dziewczyny

tak przegladalam ostatnio forum i fajny watek zalozylyscie taki normalny:) wiec jakbyscie nie mialy nic przeciwko to chcialabym sie dolaczyc:)
w marcu poronilam nasze pierwsze dziecko w 9 tygodniu i tak naprawde dopiero doszlam do rownowagi psychicznej i widze swiatelko takze olenko czas leczy rany...
pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry