Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wchodzę sobie zerknąć co u Izy a tu spotkała mnie nie miła niespodzianka
Karolinko, żalisz się że idzie Ci kiepsko z firmą ale na życzliwe zwrócenie uwagi strzelasz focha jak nastolatka, kobieto w interesach liczy się profesjonalizm, jeżeli ktoś Ci podpowiada co mu się nie podoba to analizujesz to na zimno i wprowadzasz poprawki albo i nie wg uznania, tym jak się zachowałaś niszczysz sobie wizerunek czytający to potencjalny klient od razu kombinuje - aha jak ja powiem że chcę inaczej to też mi strzeli focha, rezygnuję
nie traktuj takich słów w tym i moich jako ataku, spróbuj wyciągnąć jakąś naukę z tego dla siebie, może jakieś wskazówki, nie wszyscy ludzie to hieny które chcą Cię pożreć a zawsze warto wysłuchać i przeanalizować krytykę bo ta bywa konstruktywna, nie zawsze w trakcie jej odbioru ale po przemyśleniach
uważam że powyższe słowa o limuzynie nie były dość trafione, moim zdaniem każdy jeździ tym co lubi, wydaje mi się że chodziło raczej o dobór dekoracji, ten jest zły ale moim zdaniem raczej przaśny, może spróbuj wykonać coś eleganckiego - skromnego, minimalistycznego, z klasą, żeby każdy rodzaj klienta znalazł coś dla siebie
i zdecydowanie powinnaś zainwestować w stronę internetową, profesjonalną, przejrzystą, czytelną (bez wycieczek osobistych), z profesjonalnymi zdjęciami które pozwolą wydobyć piękno Twoich dekoracji
w dobie internetu i braku czasu strona internetowa to podstawa, a w tym biznesie nie może być jakaś tam strona tylko musi być bardzo dobra, bardzo, bardzo dobra
ja już to kiedyś Tobie pisałam w wątku o zaproszeniach Gabrysiowych, i pisałam to tak jak teraz z życzliwością, nie ze złością, nie po to żeby Cię wyśmiewać i ośmieszać, tylko żeby pomóc
przemyśl to na zimno, nie w emocjach, może zobaczysz że jednak warto by coś zmienić :)

Iza gratuluję drugiej córci, Nell to piękne imię :) Blanka będzie miała z kim lale przebierać, a i Tobie lepiej bo wykorzystasz ciuszki po Blance, ja dla swojego budrysa muszę wszystko nowe kupować, ale nie zamieniałbym go na babeczkę ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka! a tu dalej cisza???
a bo pewnie wszystkie sie rozkrecaja po weekendzie.

u nas wiatr ze glowe urywa
u mnie poki co pogoda super..ale to co sie działo w nocy to normalnie masakra..burza, ze hoho ;/

no i poniedziałek mamy prawie z głowy ;) zawsze to blizej do weekendu haha ;)
ciekawe czy uda mi się dolecieć do Polski w sobotę? Rok temu wulkan, pokrzyżował mi plany ;/
ja w piatek wieczorem do Gdanska mam leciec ale juz mysle nad planem B czyli autokar:( ale oby nie, a ty Marchew dokad dokladnie?
Cześć wieczornie :)

Pogoda weekendowa jednak nie była taka zła, w sobotę narzekałam, a w niedziele ciepełko i piękne słonko. Pojechaliśmy na spacerek nad morze i na rybkę :)
Kurcze a ta dzisiejsza nocna burza i deszcz zniszczyły mi moje pelargonie na balkonie, mam nadzieje, że dojdą do siebie.

Dziewczyny co z naszym spotkaniem? Umawiamy się? Czy nie ma chętnych?
ja też do Gdańska... u mnie b to będzie zmiana rezerwacji ;P
właśnie, może spotkanie w najbliższą niedzielę? (o ile dolecę ;P) kto jest za, a kto przeciw?
Ja w sumie wstępnie mam niedzielę zaplanowaną, ale jeśli większości będzie pasować to postaram się coś wykombinować :) więc jestem za.
Iza chyba też w sobotę przylatuje do Polski...to czekamy na resztę zołz :)
Witam się wtorkowo! :))

No pogoda zaczyna nam się robić coraz ładniejsza i letnia :)) Muszę się trochę opalić, bo aż wstyd, taką jadną mam karnację - ale kurczę brak mi czasu nawet na to, aby skoczyć na solarium! ;D

Ja też chciałabym wybrać się na spotkanko, ale z moim grafikiem w pracy i weekendową nauką ciężko będzie ;/ buuuu...
Miłego dnia, Zapracowane! ;))
kiedy ja was w koncu poznam

bede w polsce latem to moze sie uda
a ja właśnie wymyśliłam sobie plan b:) samochód :) (to a propo mojego latu - który nie wiadomo czy się odbędzie)
no ja sie stresuje ze rodzice nie przyleca a tak sie nastawilam. glownie na to ze sie wyspie
Hej!

Przechlapane z tym pyłem wulkanicznym...

Dziewczyny, ja zawsze chętna na meeting...ale w najbliższą niedzielę nie dam rady. Jedziemy do moich rodziców nad jezioro z okazji Dnia Matki.

A do kiedy jesteś Marta?
No Walerka - jak przylecisz, to też się spotkamy ;-).
Hop!

Jest tutaj ktoś dzisiaj?? :)
ja jestem :) cześć :)
tak mnie jakoś naszło, by po całych wiekach nieobecności w wątku zajrzeć tutaj i zobaczyć co u Was słychać :) i widzę , że się dzieje... :) Iza - gratuluję drugiej córci :) Niezapominajka - trzymam kciuki za staranka o dzidziusia :) Michałowa - duża już masz dziewczynkę :) Marchew nadal czaruje... ;) Silje - Ty wciąż na pełnych obrotach Kasia - a Ciebie pozdrawiam ;)))

Oleńka - bardzo mi przykro...

a gdzie reszta starej załogi, zjawia się tu czasem? :) Kropusia? Jadwisia? żyjecie kobiety?

pozdrawiam :)

o hello caes - kiedy do nas wracasz? i, że ja niby czaruję? też mi coś ;P
Cześć Ceas! Ależ nam niespodziankę zrobiłaś! :)) Pisz co u Ciebie! :))

Ajj, Mar-chew, jak zwykle się wykręcasz ;P
Ha! muszę się pochwalić (w sumie nic nowego, powinnyście do tego przywyknąć;P), zrobiłam zakupy w next przez internet i zakupy przywiozła mi bardzo elegancka pani (nie jakiś zarośnięty, spocony koleś - mój mąż chyba by się obraził, za ten tekst;P)- normalnie poczułam się, jakbym zrobiła zakupy w bardzo ekskluzywnym sklepie... taka dygresja, w sumie bez sensu - ale jestem w takim szoku, że musiałam to gdzieś napisać... ;P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry