Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
JA ZAKLADAM NOWY

jutro lecimy, ja dzis 3h spedzilam w szpitalu, i Nell jednak wrzesniowa bedzie bo mam juz termin CC, na 26 wrzesnia jak donsze do tego momentu, ale wierze ze tak...ps. dieta jest ok, ale najtrudniejsze przede mna ostatnie 2 miesiace...ciekawe co u Kasi i jej cukrzyca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam sie,

ja tez zapracowana troszke jestem itp...nadal jestem w labie, ale daje rade i zdjeto ze mnie szereg obowiazkow itp, postanowilam pracowac do 26 sierpnia, a pozniej na urlop do czasu cesarki...
na przelomie lipca i sierpnia znow bede w Gda, odpoczac troszke itp...

u nas troszke busy w domu, bo mamy gosci itp, ale jest ok, ja tez powoli rosne, ale brzuch jest mniejszy niz z Blanka wiec licze ze dzidzia nie bedzie duza...szczegolnie ze to bedzie poczatek 38tc...

Karolina, super, ze masz pelno pracy, a po sezonie odpoczniesz itp...aby tak dalej.

milego dnia
Iza
jak widać wszystkie mocno zapracowane, mi wpadają zlecenia jak muchy do domu he he, jak tak dalej pójdzie to po sezonie będę musiała wyjechać na długiii odpoczynek :) a co u was dziewczyny?
no co nikt juz sie nie udziela?
szkoda, że nie można mieć tego i tego...
albo sie ma czas albo pieniadze, jakos te dwie rzeczy nie ida w parze
Karolina to akurat super, i oby tak było cały czas ..jak sie rozkrecisz to bedzie tylko lepiej ;)

no coz tak to juz jest ;/
no bo wszystkie zapracowane, ja to naprawdę nie wiem jak się nazywam, najbliższe kilka weekendów pracujących, a i w tygodniu też mam robótki także padam he he a to dopiero początek sezonu :)
No chyba po naszym wyjątkowym wątku... :((
Joł joł..jaka cisza w wątku ;/
Dzień dobry!!
Cześć,

No w końcu dokopałam się do naszego wątku... Trochę mi to zajęło ;P
A ja się urlopuję!!!!
Jutro przyjeżdża do mnie brat z bratową i bratankiem - wesoło będzie :))
no chyba wszystkie przestaly pracowac, no ja na pewno. caly czas nie wiem kiedy wrocic do pracy, styczen albo marzec.

fajne Opole?
Pomożemy ;-)!

No kurcze, chyba wątek umiera...;-(

Marchew jutro chyba bawi się na weselu.

A ja położyłam spać Lenkę i relaksuję się przed kompem i oglądam jedym okiem opole. Coś chyba mają słabe nagłośnienie...i te pogadanki prowadzących słabe ;-).
Cześć weekendowo :)
Po prostu szok...różnie bywało, ale pierwszy raz zdarzyło mi się szukać tak daleko naszego wątku, znalazłam go, aż na 17 stronie! Nie no dziewczyny bez żartów, nasz watek jest najlepszy na tym forum, nie możemy pozwolić, żeby zniknął, to co pomożecie go utrzymać przy życiu, pomożecie? :)
Szkoda też, że temat spotkania również upadł, oj,oj :)
Ja sobie oglądam Opole i piję redsika :)
Miłego weekendu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj maz wrocil i spedzil z nia 1.5godz po czym posadzil mnie na kanapie przyniosl cole i stwierdzil ze po takim dniu to mi sie nalezy. chyba przechodzi skok rozwojowy.

Iza korzystaj bo tu pogoda do niczego, moi rodzice sie bardzo ciesza bo juz maja dosc upalow
ja korzystam z pogody razem z Blanka, w zeszlym tyg bylismy na 2 dni u rodziny meza i najlepiej zniosla to Blanka drogi to masakra jakas wytrzeslo mna strasznie...

wlasnie Marchew, super ze chrzciny udane itp...

Walerko, u Julci to jeszze wszystko moze zmienic sie...tak na cierpliwosc to wlasnie male dzieci sa najlepsza szkola...
u nas sie zepsula pogoda w niedziele ale my hardcorowo bylismy na spacerze w parku bo dziecko musi sie dotlenic, niewazne ze pada deszcz. inna sprawa ze bylo cieplo. za to dzis zimno i pada i ponuro, Julka marudna jak cholera, dobrze ze sie spotkalam z kolezanka na kawe i jej rowno marudne wiec cierpialysmy razem. gowniara nauczyla sie przysypiac na 20min i uwaza ze to jej wystarczy a po 30min jest padnieta i wszystko ja denerwuje po 5 min, cierpliwosci to moje dziecko nie ma ,no ale coz nie jest to rowniez moja zaleta wiec co sie dziwie.
My w sobote bylismy na Top Trendach..niezle sie usmiałam z kabaretów hihi...wczoraj bylismy w sopocie i się troszke spaliłam ;/ ale spoko daje rade..najgorsze jest to ze jest taka sliczna pogoda a my musimy w pracy siedziec wrr
a my w sobotę mieliśmy we wsi dzień Dziecka i zostaliśmy poproszeni o pomoc w organizacji, M. prowadził konkursy dla dzieci, było bardzo fajnie i wesoło, po tym mieliśmy gości na grilku i do prawie 22 siedzieliśmy na ogrodzie, wczoraj też mieliśmy gości na ogrodzie - ech tu to jest życie :)
hehe ja byłam wczoraj w pinoki na obiadku mniam ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry