Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
JA ZAKLADAM NOWY

jutro lecimy, ja dzis 3h spedzilam w szpitalu, i Nell jednak wrzesniowa bedzie bo mam juz termin CC, na 26 wrzesnia jak donsze do tego momentu, ale wierze ze tak...ps. dieta jest ok, ale najtrudniejsze przede mna ostatnie 2 miesiace...ciekawe co u Kasi i jej cukrzyca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
donosisz, wrzesniowa fajnie bo bedzie najstarsza w szkole.

dotarlam do piatku, nawet nie zwariowalam, od wtorku moj maz obiecal przychodzic normalnie z pracy, zobaczymy.

milego spotkania i weekendu
Witam wieczornie już weekendowo :)

Dziewczyny to spotkanko wkońcu na kiedy ustalone? Bo już się pogubiłam, jednak w niedzielę? Rozumiem, że Michałowa nie może w tą niedzielę, a reszta się nie pisze? Moze wtedy jakiś inny termin ustalimy. Kasia też była chętna na spotkanko, ale nie odzywa sie ostatnio...ehh ciężko jest się z Wami umówić :)

Iza 26 września bardzo ładna data na urodziny :) Dziewczyny współczuje Wam tej diety, wiadomo to dla Waszego i dziecka zdrowia, ale pewnie czasem jest ciężko, chociaż jak się chce to do wszystkiego można się przyzwyczaić.
eh, baby ;P a Ty Iza gdzie będziesz mieszkać? Gdańsk, Gdynia, Sopot?
No niestety kończy się tak jak zawsze, spotkanko organizowane miesiąc czasu, a na koniec trzy chętne :) prawdziwe zołzy z Was :P
Jutro cały dzień mnie nie ma w domu, ale jak wróce wieczorkiem/w nocy po meczu to postaram się zajrzeć i zobaczyć co wymysliłyście :)
litości - ja się jeszcze nie spakowałam!
Hej!

No ja niestety jutro odpadam. Może inny termin?
A Iza jest z Gdańska - Przymorza o ile dobrze pamiętam.
Dzień Dobry niedzielnie :)
No to rozumiem, że dzisiejsze spotkanie nieaktualne...to co dziewczyny jakiś inny termin? Może w tygodniu popołudniu?Do kiedy wogóle Iza i Marta zostajecie w Pl?
Ja i tak bym dzisiaj nie dała rady... nasz samolot miał 3,5 godziny opóźnienia - także lądowaliśmy o 2 w nocy! Padam dzisiaj na twarz! Ale muszę przyznać, że było wesoło... I dostaliśmy 4Ł kupony na jedzenie od lini lotniczych... Ja jestem do 14 czerwca - 5 mamy chrzciny, a 11 chyba jedziemy na wesele do Ełku...
Marchew to podróż do Polski z przygodami, no ale wiadomo jak czarownica leci samolotem to nie może to się odbyć normalnie :) Muszą zachować troche inne standardy bezpieczeństwa :P
hejka,

Marchew, nie chcialam ci pisac, ale problemy wizzair zaczely sie od piatku, bo byl zepsuty samolot lecacy z gda do londynu i to spowodowalo te opoznienia, my tez mielismy ok.3h spoznienia, najwazniejsze , ze jestem w Gda, moze ustalimy badziej dogodny termin....

ps.co tutaj tak cicho?
Hejka :))

A co tutaj taka cisza? ;)

Iza jeśli chodzi o moją cukrzycę to jestem po trzech spotkaniach z panią dietetyk, która mi wszystko ładnie wyjaśniła i najważniejsze uspokoiła. Jem według zaleceń i cukier mam w normie :)

Jak ustalicie jakiś termin i miejsce na spotkanie to ja jestem chętna :)

Pozdrawiam :))
No właśnie, co tutaj taka cisza! :D

Dziewczyny, nie chcę zapeszyć, ale chyba lato nam się zaczeło... Pogodę mamy dzisiaj wyśmienitą! :D
to mam nadzieję, że na powrót już nie będzie opóźnień...
Dzień dobry! :))
Cześć Dziewczyny!! :D
hejka!
oj pustawo tutaj ....ja nie mam zbytnio czasu w pracy zeby zaglądac ..bo jestem zawalona praca wrr... miłego dzionka zapracowane i zołzowate ;)
Cześć :)

Przerażająca cisza w naszym wątku, ale zrzućmy to na pogodę :P, wkońcu przyszo lato :) i oby już zostało na stałe.
Chociaż ludziom się nigdy nie dogodzi, bo dziś jak robiłam w sklepiku osiedlowym zakupy to dwie Panie biedoliły, że za gorąco...ech, mi tam się podoba, szkoda tylko, że pracować muszę, bo z chęcią bym sie wybrała nad jeziorko. Jeszcze tylko jutro i weekend :)
cześć dziewczyny ja się tylko krótko przywitam, u mnie wszystko ok :) jestem mega zapracowana bo rozdzwoniły się telefony, więc podpisuję umowy i pracuje w zdwojonym tempie - szok :) w wolnych chwilach spędzam czas w moim ogródku i cały czas coś w nim robię, M. w domciu więc cały czas się coś dzieje :) no co prawda nie wszystko idzie jak po maśle, ale i tak jest super; pozdrowionka dla was wszystkich
Hejka! ale piekna pogoda od samego rana ;) :);) jeszcze dzisiaj piatek to juz wogole banan na twarzy sasa....ktos sie wybiera w sobote na Top Trendy na kabareciki?? ja jade mam nadzieje, ze bedzie wesoło ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry