Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
JA ZAKLADAM NOWY

jutro lecimy, ja dzis 3h spedzilam w szpitalu, i Nell jednak wrzesniowa bedzie bo mam juz termin CC, na 26 wrzesnia jak donsze do tego momentu, ale wierze ze tak...ps. dieta jest ok, ale najtrudniejsze przede mna ostatnie 2 miesiace...ciekawe co u Kasi i jej cukrzyca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też gratuluję. i takie miłe, męskie, dobre imię :)))
Kasiu serdeczne gratulacje! Trzymajcie się ciepło :*
Dzięki dziewczyny :)) Jak nas wypisywali wczoraj ze szpitala to mały ważył 2490g, więc kruszynka z niego jest, wszystkie ubranka dla niego za duże. Termin miałam na ok. 12 sierpnia ale w sobotę Krzyś chciał już wyjść, miał mało miejsca, ułożenie miednicowe i zero szans na obrócenie, mało wód,itp. dodatkowo moja cukrzyca i nadciśnienie zrobiły swoje. Ja kompletnie nieprzygotowana, torby pakowałam jak mi już wody odeszły a do szpitala pojechałam ze skurczami co 5 minut. Wszystko działo się bardzo szybko, byłam pierwszą do cięcia tego dnia. W domu oczywiście większość rzeczy do załatwienia i kupienia było zostawione na potem więc muszę wszystko jeszcze poogarniać. Mam nauczkę, żeby nie zostawiać na później, bo przecież jeszcze jest czas ;). Teraz Krzyś sobie słodko śpi i daje mamie trochę odpocząć ;) Mam jedynie problem z przystawianiem do piersi, przez cesarkę małego dostałam bardzo późno do siebie, a w między czasie tata dostał butle i go musiał nakarmić (ze względu na cukier). Teraz mały jest na sztucznym a na mnie nagonka czemu nie przystawiam do piersi, itp. ale się nie daję ;) To narazie tyle. Pozdrawiamy wszystkich :***
Kasia! Gratulacje!!! :) Uściski dla Mamy i Synka :)
Super - gratulacje! Krzyś jaka słodka kruszynka :) Moja Hania też miała mniej niż 3kg i przybierała wzorcowo :) czyli nadal jest taką słodką kruszynką i widzę w tym same zalety jak noszę Hanię na rękach ;P
Gratuluję!! ;)
Kasiu, gratulacje i dochodz do siebie, a Krzys da rade i szybko nabierze masy...
a mogl to byc wynik twojej cukrzycy...ps oczywiscie nie odpisuj teraz, spokojnie ogarnij sie
Cześć zołzy :))
Chciałam się podzilelić z Wami radosną nowiną 23.07.2011r. o godz. 09.43 przyszedł na świat Krzyś (2620g, 52 cm :)). Poród przez cesarskie cięcie. Mały się pospieszył. Od wczoraj jesteśmy w domu. Jest kochany i słodki :)
Iza ty tez super wygladasz, mam nadzieje tak dotrzymasz do konca a ze brzuch duzy, to normalne przy drugiej ciazy.

jestem od 5.08 w gdansku, macie sie ochote spotkac?
hej,

ja w pracy znow...

Karolina, tak to jest z tymi autkami, ps.a prawko juz jest ?

witaj Kropusiu, jak koty?

wczoraj spotkalam Walerka z Julka, dziecko aniol, moje nigdy nie byla taka spokojna...i jaka podobna do tatusia, plus Walerka super wyglada hihi

Michalowo, ja sie czuje ok, choc ja w ciazy nie lubie byc itp...
pzdr
Witam!

Jejku co się dzieje?

Ten sam wątek od maja!!!

Ale w sumie też nie jestem bez winy. Dobrze, że pamiętam swoje hasło:)

Pozdrawiam serdecznie. Cały czas o was pamiętam.
jestem załamana, chcemy kupić dla mnie autko, ale takiego jak szukamy nie ma nigdzie blisko, wszystkie na końcu Polski, tragedia, nie wiem czy jechać tak daleko z kasą w kieszeni pociągiem, mam dość tego szukania... normalnie szok, żeby u nas nie było VW Polo z 2003 r. wrr wściec się można bo nie mamy czym jeździć
oj moj pulpet 2 tyg temu wazyl 6.5kg i strasznie dluga.

Iza co powiesz na srode?
michałowa - Hania też koło 7 kg waży :)
a jestem w Polce do 26 lipca
właśnie wróciłam z Fety - ostatni spektakl był niesamowity!
No niestety czas szybko mija i to najbardziej widać właśnie po dzieciaczkach, ale nie ma co się martwić na zapas :)
no to trzymam kciuki i mam nadzieję, że niedługo napiszesz, że się udało ;-)

Dziękuję za mile slowa ;-). Lenka taka drobniutka jest. Waży 7 kg ;-). Ale rzeczywiscie sie zmienila. W koncu ma juz 7 m-cy...jak ten czas szybko leci. Martwi mnie to, bo to oznacza, ze niedlugo do pracy bede musiala wrocic.
Witam wieczornie :)

Michałowa starania trwają :) Widziałam zdjęcia Lenki, oj urosła od tego czasu jak się widziałyśmy, duża panienka już z niej, taka delikatna i ładna buźka, zresztą Ty też świetnie wyglądasz :)
Marchew a Ty do kiedy jesteś w Polsce?
My dziś byliśmy na Rewie, troche posiedzieliśmy na plaży i potem oczywiście zaliczyliśmy smażoną rybkę :) Ja od jutra do pracy ehh jak ciężko po urlopie wrócić do codziennych obowiązków :/
Hej babeczki!

Iza, jak się czujesz? Jak malutka rośnie?
Walerka - jak Juleczka rośnie?
Niezapominajka i Karolinka - jak starania?

U mnie bez zmian. Lenka rośnie i jest super grzeczna. Teraz korzystamy z każdego ciepłego dnia i jeżdzimy na Kaszuby lub nad morze. Dziś cały dzień byliśmy nad jeziorem.
walerko, mi pasujeod wtorku do czwartku, wiesz ok.16-tej, bo wtedy koncze prace, wiec napisz konretnie, a ja sie dostosuje ;-)
dzieki bardzo. Iza kiedy sie mozemy spotkac juz jezdze do centrum wiec podaj dzien. fajnie sie uklada jak moja mloda wyrosnie z nosidla to ci oddam bo twoje akurat dorosnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry