Widok

WATEK DLA ZAPRACOWANYCH 613

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
JA ZAKLADAM NOWY

jutro lecimy, ja dzis 3h spedzilam w szpitalu, i Nell jednak wrzesniowa bedzie bo mam juz termin CC, na 26 wrzesnia jak donsze do tego momentu, ale wierze ze tak...ps. dieta jest ok, ale najtrudniejsze przede mna ostatnie 2 miesiace...ciekawe co u Kasi i jej cukrzyca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
eh, baby ;P a Ty Iza gdzie będziesz mieszkać? Gdańsk, Gdynia, Sopot?
Witam wieczornie już weekendowo :)

Dziewczyny to spotkanko wkońcu na kiedy ustalone? Bo już się pogubiłam, jednak w niedzielę? Rozumiem, że Michałowa nie może w tą niedzielę, a reszta się nie pisze? Moze wtedy jakiś inny termin ustalimy. Kasia też była chętna na spotkanko, ale nie odzywa sie ostatnio...ehh ciężko jest się z Wami umówić :)

Iza 26 września bardzo ładna data na urodziny :) Dziewczyny współczuje Wam tej diety, wiadomo to dla Waszego i dziecka zdrowia, ale pewnie czasem jest ciężko, chociaż jak się chce to do wszystkiego można się przyzwyczaić.
donosisz, wrzesniowa fajnie bo bedzie najstarsza w szkole.

dotarlam do piatku, nawet nie zwariowalam, od wtorku moj maz obiecal przychodzic normalnie z pracy, zobaczymy.

milego spotkania i weekendu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry