Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 79 ****

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jeszcze jeden bo zabrakło 79:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz sie nie dowiem ale mamy koniec miesiąca wiec moze juz jutro będę cos wiedziała a napewno w czwartek
Eeech:( Mojego Męża wezwał dyrektor do siebie i wręczył ... wypowiedzenie! Tak chłopaka zaskoczył, że ten biedak podpisał... No i teraz musi wykorzystać bieżący urlop i "do widzenia". Zła jestem jak.... Ale tak jest Polska właśnie- chamstwo goni chamstwo. Okazało się, że zwolnili go za to, że wziął tydzień urlopu ( pojechaliśmy w spóżnioną podróż poślubną)

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
Wiecie co, jeszcze nic nie jadłam dzisiaj. Nie wiem jak to sie stało ;) Chyba pora na jakieś śniadanko... No tak, ale teraz muszę się czymś zająć. Ech

przeciez urlop sie nalezy
niektóre firmy są poj.........e

no ja ostatecznie jestem przygotowana chociaz mysle ze jesli to nadejdzie to wcale tak łatwo nie będzie
ja zawsze mam dylemat, co komu i za ile kupić na urodzinki :/ wchodzę do sklepu i raczej wybieram takie rzeczy, które mi się podobają i mam problem z ich wręczeniem, ponieważ mi by się też przydały :/

no ciasta jakoś ruszyły do przodu :) radzimy bez jednego piecyka :)

ogórkowa też już ugotowana :) kiełbaska z ziemniaczkami gotowa :) tylko się zajadać :)

mała pozytywna informacja
dzwonił kamerzysta ze ma gotowy film z wesela
brawo :)

Wy tu o jedzeniu a mnie boli gardło i nie mogę pzrełykac a musze tkwić w pracy, eh....
ból gardła to nic przyjemnego :/ ja wtedy zawsze piję gorąco herbatę z cytryną, jem wszystko, co gorące, bo wtedy mnie mniej boli :) polopirynę na noc, coś do ssania ... ;) tabletki oczywiście i jakoś przechodzi :)

Hehs!!! Dobrze,że dodałać, że to " coś do ssania" to mają być oczywiście tableki:))) Pozdr.

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
ten WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 79 kojarzy mi się z rocznikiem 79, czy któraś z was jest ten rocznik, czy tylko ja taka stara jestem? ;)

nabieram coraz większego przekonania ze to jednak wypowiedzenie
ja jestem rok starsza
ja też 79, ale nie czuje się stara:)))))) nigdy w życiu:))
79 :))))))))))))))) ale kurcze, młodo ponoć wyglądam ;))))

Kropusia nie mysl tak,na pewno by Ciebie poinformowali,przecież na pewno obowiązuje Ciebie 1 lub 3 miesięczny okres wypowiedzenia,więc co im za różnica keidy Ci powiedzą

moze jeszcze nie jest napisane
oj :( a może jednak nie :/

ja w zeszłym roku poszłam na zwolnienie lekarskie, bardzo się rozchorowałam :/ a szef na moje miejsce znalazł od razu dziewczynę, oczywiście za namową swego kolegi :/ zostałam zwolniona :(

nowa nie wytrzymała długo, po niej było jeszcze 3 dziewczyny :/

współpracownicy wściekli się na szefa i powiedzieli, żeby mnie przyjął do pracy, Chyba mu głupio było do mnie zadzwonić i powiedział facetom "róbcie jak chcecie". Od razu do mnie zadzwonili i po dwóch miesiącach "wakacji" wróciłam do pracy :) akurat tego posunięcia nie żałuję, relację są z szefem dobre i podwyżka się znalazła :)

współczuję Ci Kropusiu :( masz pewnie zazdrosne koleżanki i Cię w coś wkręciły pod Twoją nieobecność. Takie odnoszę wrażenie, ponieważ nie czytałam poprzednich wątków. Mam nadzieję, że wszystko się jednak ułoży i jeśli nie w tej pracy, to w innej o niebo lepszej :)

często niestety jest tak, że o zwolnieniu pracowanika Właściciel informuje w ostatnim dniu miesiąca a pewnych względów.... zależy też od charakteru pracy

a moze cos wiecie o jakiejs pracy.
moje CV:
doswiadczenie w ksiegowości
wykształcenie wyższe
to najwazniejsze
do góry