Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 79 ****

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jeszcze jeden bo zabrakło 79:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w zeszlym roku zostalam matka chrzestna i moj prezent to : dolozylam do wyprawki ok -100 zł plus prezent ( jakas zabawka ) ok - 100 zł kwiaty ok - 40 zł i pamiatka z wkładka 100 zł suma ok 350 zł no i salatke na przyjecie zrobiłam hehehe wiec 400 to tak w sam raz
pozdrawiam

DO OLA MUCHA - nie, nie jestem na diecie ;))) Tylko kurcze jakiś taki dzień dzisiaj, że niby jest czas a niby nie ma. Ale kiszki już mi marsza grają.

MYŚLENIE POZYTYWNE TO PODSTAWA :))))
A ja nadal głodna, chyba dopiero zjem w domu..... zrobię sobie spaghetti :)

To samo powtarzam memu Mężowi!!! Zresztą ta praca Go wykańczała fizycznie- pracował bardzo dużo godzin, a pensja marna. Tak więc myślę, że to wypowiedzenie wyjdzie Nam na dobre. Znajdzie się lepsza praca dla Niego:)

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
własnie....
mysl pozytywnie
mysl pozytywnie
..........................
.......................
........................
.........................
............................
mysl pozytywnie
To trzymam mocno kciuki:))))

ja już wiele razy się przekonałam :::: NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kropusia ,ja jestem na wypowiedzeniu -przyszlo nagle ,a wlasciwie z propozycja"nie do odrzucenia"pracy w W-wie - oczywiscie odmowilam ,wiec zwalniaja mnie - na poczatku byl zal ... a teraz powtarzam sobie cokolwiek sie dzieje to prowadzi do dobrych zmian dla mnie :) i powtarzam to motto w chwilach zwatpienia

Kropusia lepiej pomyśl,że zaraz skończysz prace i wrócisz do MĘŻA!!!! :) A nie tam,ze sie czegos dowiesz :)

hehe Ola ,,, ja też wierze w takie coś ...dobro i zło zwraca się nam ze zdwojoną siłą

zbliza sie 16. niedługo mam szanse czegos sie dowiedziec
STARA?? Ha ha! ja uważam się za " młódkę", a jestem właśnie rocznik '79:) I też ten watek się mi z tym właśnie skojarzył. A propos starości, to tylko mój gin mi ciągle powtarza, że " już stara d... jestem"

Kropusia widzisz, nie jesteś sama! :)

no bo tak własnie jest
to wy jestescie moimi kolezankami z pracy
Kropusia chyba popadasz w paranoje :))) Nie znam Cię,ale wydajesz się być miłą dziewczyną.
W każdej firmie jest jakas szuja. Jak już mówiłam, my u nas się jednego pozbylismy - koles był do zabicia!!! Ale to my wygralismy a nie On i teraz jest super. Najlepiej to poprostu robić swoje i olac te suki,co chcą Ci pod górkę zrobić. Ja wierze w to,że zarówno dobre jak i złe rzeczy, które człowiek robi - do niego prędzej czy później wrócą. I z pewnościa te "świetne kolezanki" z pracy tez spotka kiedyś coś niemiłego - będa miały za swoje! :) a na dzien dzisiejszy - nie martw się na zapas Moja Droga :)

dasz radę .... dobrze jest z siebie to WYWALIĆ ... także powinnaś się komuś wygadać , no albo nam napisać , Twoim prawidziwym koleżankom "z pracy" :)::):):):)))))))

kurcze wałkuje dzis tylko o sobie ale po prostu potrzebuje wsparcia
hej!
Glowa do gory! i usmiech poprosze :)
andzik ... z ciekawości ........ gdzie było robione to zdjęcie co masz w suaczku?

do góry