Widok
ja zawsze mam dylemat, co komu i za ile kupić na urodzinki :/ wchodzę do sklepu i raczej wybieram takie rzeczy, które mi się podobają i mam problem z ich wręczeniem, ponieważ mi by się też przydały :/
no ciasta jakoś ruszyły do przodu :) radzimy bez jednego piecyka :)
ogórkowa też już ugotowana :) kiełbaska z ziemniaczkami gotowa :) tylko się zajadać :)
no ciasta jakoś ruszyły do przodu :) radzimy bez jednego piecyka :)
ogórkowa też już ugotowana :) kiełbaska z ziemniaczkami gotowa :) tylko się zajadać :)
Eeech:( Mojego Męża wezwał dyrektor do siebie i wręczył ... wypowiedzenie! Tak chłopaka zaskoczył, że ten biedak podpisał... No i teraz musi wykorzystać bieżący urlop i "do widzenia". Zła jestem jak.... Ale tak jest Polska właśnie- chamstwo goni chamstwo. Okazało się, że zwolnili go za to, że wziął tydzień urlopu ( pojechaliśmy w spóżnioną podróż poślubną)
Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
bedac matka chrzestna dawalam zloty lancuszek z medalikiem -koszt okolo 200 zl +pamiatka ,wiazanka na becik wyszlo jakies 250 -to bylo w zeszlym roku - na 30 urodziny przyjaciolki dawalam komplet srebrny ,branzoleta,kolczyki, pierscionek i wisiorek,za 179 zl- mysle ,ze z prezentami to jest tak,kazdy daje to na co go stac i w zaleznosci komu ;) skladkowe 90 zl jest ok.
Jak już jesteście przy rozmowie o pieniądzach i o tym " ile wypada..." to ja mam wielki dylemat.:( Wpadałam na pomysł, że może mi pomożecie. Otóż mój Mąż został mianowany Ojcem Chrzestnym u mojego bratanka i.... nie wiem ile mamy dać w kopertę. Myślę nad tym juz z 2 tygodnie:( Jak myślicie- ile???
Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm