Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 79 ****

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jeszcze jeden bo zabrakło 79:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ból gardła to nic przyjemnego :/ ja wtedy zawsze piję gorąco herbatę z cytryną, jem wszystko, co gorące, bo wtedy mnie mniej boli :) polopirynę na noc, coś do ssania ... ;) tabletki oczywiście i jakoś przechodzi :)

Wy tu o jedzeniu a mnie boli gardło i nie mogę pzrełykac a musze tkwić w pracy, eh....
brawo :)

mała pozytywna informacja
dzwonił kamerzysta ze ma gotowy film z wesela
ja zawsze mam dylemat, co komu i za ile kupić na urodzinki :/ wchodzę do sklepu i raczej wybieram takie rzeczy, które mi się podobają i mam problem z ich wręczeniem, ponieważ mi by się też przydały :/

no ciasta jakoś ruszyły do przodu :) radzimy bez jednego piecyka :)

ogórkowa też już ugotowana :) kiełbaska z ziemniaczkami gotowa :) tylko się zajadać :)

przeciez urlop sie nalezy
niektóre firmy są poj.........e

no ja ostatecznie jestem przygotowana chociaz mysle ze jesli to nadejdzie to wcale tak łatwo nie będzie
Wiecie co, jeszcze nic nie jadłam dzisiaj. Nie wiem jak to sie stało ;) Chyba pora na jakieś śniadanko... No tak, ale teraz muszę się czymś zająć. Ech

Eeech:( Mojego Męża wezwał dyrektor do siebie i wręczył ... wypowiedzenie! Tak chłopaka zaskoczył, że ten biedak podpisał... No i teraz musi wykorzystać bieżący urlop i "do widzenia". Zła jestem jak.... Ale tak jest Polska właśnie- chamstwo goni chamstwo. Okazało się, że zwolnili go za to, że wziął tydzień urlopu ( pojechaliśmy w spóżnioną podróż poślubną)

Matyda, ur. 15.10.2008; 3430g, 54 cm
teraz sie nie dowiem ale mamy koniec miesiąca wiec moze juz jutro będę cos wiedziała a napewno w czwartek
KROPUSIA - jakiś rezultat? Już coś wiadomo? Swoja drogą, fajne masz koleżanki... kurcze, czemu kobitki sa takie......

do czasu
wkurza mnie tylko ze ja poszlam na urlop a one oczywiscie musiały wtedy cos nagadac
dobrze ze chociaz szef chcial ze mna porozmawiac zeby poznac moją wersję
ale na początku chyba go zaskoczyłam bo powiedzialam ze spodziewałam sie tej rozmowy
Kurcze, ale odnoszę wrażenie, że twarda jesteś

bedac matka chrzestna dawalam zloty lancuszek z medalikiem -koszt okolo 200 zl +pamiatka ,wiazanka na becik wyszlo jakies 250 -to bylo w zeszlym roku - na 30 urodziny przyjaciolki dawalam komplet srebrny ,branzoleta,kolczyki, pierscionek i wisiorek,za 179 zl- mysle ,ze z prezentami to jest tak,kazdy daje to na co go stac i w zaleznosci komu ;) skladkowe 90 zl jest ok.

no niestety tak sie ułozyło
kadrowa to jedna z kolezanek
Właśnie o takiej kwocie myślę, ale ostatnio ludzie powariowali z tymi kopertami na chrzest, czy na I komunię. Eeech!!! Nie chcę,żeby ktoś mi powiedział, że np Matka Chrzestna dała jeszcze raz tyle...

KROPUSIA - a czemu aż tak źle ma być??

no dobra kadrowa jest u szefa
czyżby jednak miało byc zle?
Hmmm, to takie newdzięczne tematy jak widzę. Co do chrzścin to myśle, ze tak ok. 400zł. Ale to tylko moje zdanie, w sumie to za bardzo sie nie orientuje

Jak już jesteście przy rozmowie o pieniądzach i o tym " ile wypada..." to ja mam wielki dylemat.:( Wpadałam na pomysł, że może mi pomożecie. Otóż mój Mąż został mianowany Ojcem Chrzestnym u mojego bratanka i.... nie wiem ile mamy dać w kopertę. Myślę nad tym juz z 2 tygodnie:( Jak myślicie- ile???

ja myślę, że to nie tak dużo 90 zł od pary...ale to sprawa bardzo indywidualna
do góry