Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***8***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
ja zaraz zmykam do domku ale odezwe sie jeszcze dzisiaj

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc dziewczynki wsatałam do piero
mam jeden dzie wolny jak miło
i chyba ide poszperac w ciuszkac moze jakies spodnie sobie kupie

w Orsayu są przeceny; kupiłam sobie sweterek za 30 zł :))))
w ogóle wszedzie sa przeceny teraz i promocje świateczne

image
image
aha beatko na piatek umówiłam sie z Piotrem czy moglibyscie tez wpaśc na karoke?

Magda, piątek... hmmm... nie wiem, jak pawełek pracuje, ale ja na karaoke reflektuję jak najbardziej :) tym razem nawet tańczyć będę :P

fakt, w orsay`u fajne mają teraz promocje :) też się po sweterek jeszcze wybiorę :)

w Klifie w środę po 21 są mega promocje we wszystkich sklepach. Wpuszczają na zaproszenia. Moja mama wczoraj dostała jak robiła zakupy, podobno obniżają ceny do 40%

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
W środę mój Skarbek idzie na 22 do pracy...
Jeżeli któraś z Was ma takie zaproszenie i nie ma z kim iść, to ja się chętnie dołączę, żeby było raźniej :)

Beatka to fajnie to jestesmy umówione
ale ja mam dołk dzisiaj
długi mi rosna

Magda, chodzi o piątek, czy masz zaproszenie do klifa?
:)
Nie martw się, każdy ma długi :) i większości one rosną :)

beata, jak będę szła to na pewno dam ci znać:))))moja mama dostała dwa zaproszenia. na jedno mogą wejść dwie osoby, więc możemy iść razem:)))

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
:) to czekam na info :)

pracusie :) gdzie jesteście? :)

Beatka Tr. czy Ty byłas z mężusiem w Media Markt w sobotę po południu?? Znam Cię oczywiście tylko z forum weselnikowego, bo ciagle tam siedzę, a teraz tu :)) Widziałam bardzo podobne osoby i jestem poprostu ciekawa :)))
sasa
Beatko.tr staram się nie brać żadnych leków przeciwbólowych. Biorę, jak już nie daję rady. Wydaje mi się, że dziś raczej wezmę, bo siedzę przed kompem, a jak wstanę, to czuję takie ściskanie głowy, że chocho...

image

image

hehe :) Lorenka, jeżeli widziałaś dwie osoby, które jak zaczarowane stały dwie godzinki przy radiach samochodwych i nie wiedziały, co począć, to tak, to byliśmy my :)
A czemu nas nie zaczepiłaś?

najpierw poznałam z fotek Twojego mężusia, a potem Ciebie:o)) A nie podeszłam no bo w sumie mało udzielam się na tym forum, raczej, wiec tym bardziej jestem "nieznajoma"... :o) Moze kiedyś jak bedziecie organizowały forumkowe spotkanie to przyjdę....tylko ja narazie ani narzeczona ani mężatka :(( pozdrawiam cieplutko
sasa
Ja Lorenkę.s kojarzę :) Więc następnym razem może uda się nam poznać :)
A pracujesz tam, czy też jak my spacerowałaś wśród regałów?
A co do poznania - w sumie mąż jest bardzo podobny do siebie na fotkach :) to fakt :) ja wyglądam inaczej :) parę osób mnie nie poznało :) nie wiem tylko, czy to inaczej to gorzej czy liepiej :) :) :)

ja też częściej zwracam uwagę na dziewczyny odkąd jestem na forum :) a nóż jakąś spotkam :)))

image

image

tak czytam wątki i co do prezentów, to fajny jest ten pomysł z dzbanuszkiem do podgrzewania :) teściowa zawsze rano robi herbatę w szklanym dzbanku i napój szybko stygnie, więc chyba to jej sprezentuję :) gorzej z teściem :/

image

image

Ela, ja też się rozglądam czasem po ulicach :)

A przeszło Ci trochę z bólem? Na ból głowy w całej mojej rodzince kupujemy "solpadeine" - tabletki musujące. Jedna ma 500mg paracetamolu + kodeina +kofeina. Dwie rozpuszczone tabletki w 1/2 szklanki zimnej wody pomagają natychmiast... Nawet na moje ciężkie migreny czasem daje ulgę...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pompa ciepła (25 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (18 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry