Widok
--------------------------------------------------------------------------------
Ja: wybieram numer i czekam - zajęte
Ja:wybieram - dalej zajęte
Ja : kilka minut póżniej - zajęte
Ja: zajęte i zajęte.
A że sprawa była pilna ,myślę sobie :co za bęcwał,tyle czasu rozmawiać ,gdy
prosi o pilny kontakt.
Ja: sprawdzam numer,tak na wszelki wypadek
Ja : okazało się ,że wybierałam swój numer.......
nie dalam rady przyjechalam do domu i dalej w tym siedze
Ja: wybieram numer i czekam - zajęte
Ja:wybieram - dalej zajęte
Ja : kilka minut póżniej - zajęte
Ja: zajęte i zajęte.
A że sprawa była pilna ,myślę sobie :co za bęcwał,tyle czasu rozmawiać ,gdy
prosi o pilny kontakt.
Ja: sprawdzam numer,tak na wszelki wypadek
Ja : okazało się ,że wybierałam swój numer.......
nie dalam rady przyjechalam do domu i dalej w tym siedze
sylwia
o rany, jak mi się nie chce dzisiaj pracować, a mam tyle do napisania:(((ja chyba zwariuję, a mam takiego stresa, że aż mnie w żołądku ściska...wszystkie terminy na poniedziałek i wtorek, jak ja się wyrobię!!!:(((do tego pierwszy raz w życiu będę pisała uzasadnienie wyroku...
[url=http://www.weddingcountdown.com]

[/url]

[/url]
nie Nicpoń, w bloku ;)
na piętrze są 3 mieszkania, do jednego wchodzi się z klatki a do dwóch następnych wchodzisz w zamykany korytarz-dosyć spory i dopiero stamtąd jest wejście do mieszkań; na prawo do nas a na lewo do sąsiada
duzo drzwi do pokonania ale przynajmniej w korytarzu mogą stac np rowery, buty, kurtki wiszą i inne graty dla których szkoda miejsca w mieszkaniu ;)
na piętrze są 3 mieszkania, do jednego wchodzi się z klatki a do dwóch następnych wchodzisz w zamykany korytarz-dosyć spory i dopiero stamtąd jest wejście do mieszkań; na prawo do nas a na lewo do sąsiada
duzo drzwi do pokonania ale przynajmniej w korytarzu mogą stac np rowery, buty, kurtki wiszą i inne graty dla których szkoda miejsca w mieszkaniu ;)
acha:)rozumiem, fajne rozwiązanie, można zaoszczędzić sporo miejsca:) nie dziwię się wcale, że koszty remontu spędzają ci sen z powiek. Nas też czeka generalny remont w wakacje, mieszkanie jest mniejsze od twojego, ma 48 metrów, a i tak wydatek będzie spory, biorąc pod uwagę, że chcemy je fajnie urządzić i trochę zaszaleć z projektowaniem wnętrza...

[/url]

[/url]
my chceiliśmy połaczyć kuchnie z salonem ale niestety...w mieszkaniu wszystkie ściany nośne i jedyna którą można zlikwidować to ściana między kiblem a łazienką ;) co tez zamierzamy zrobić
remont tu już był bo mieszkanie było zapuszczone okrutnie, ale w zasadzie żeby było tak naprawdę super to jeszcze trzeba wymienić okna-to gdzieś w marcu, bo już mam zamowione; no i panele na podłogach zmienić, bo sa źle położone i zniszczone ale narazie muszą wystarczyć
remont tu już był bo mieszkanie było zapuszczone okrutnie, ale w zasadzie żeby było tak naprawdę super to jeszcze trzeba wymienić okna-to gdzieś w marcu, bo już mam zamowione; no i panele na podłogach zmienić, bo sa źle położone i zniszczone ale narazie muszą wystarczyć
Paweł, w trakcie budowy bloku na Jelitkowskim Dworze zaznaczył, że chce połączyć duży pokój z kuchnią, tak aby powstał fajny, przestronny aneks i bez problemu mu to zrobili, ale zaznaczyli, że jest to możliwe tylko w trakcie budowy bloku, potem przenoszenie jakichkolwiek ścian jest absolutnie wykluczone...

[/url]

[/url]
tak ale u nas idzie o mieszkanie bo mamy okazje pojsc na swoje a tesciowa nam mowi ze jak pojdziemy to nie mamy powrotu a mieszkanie sprzeda zebysmy poczuli jacy jestesmy dla niej a potem twierdzi ze jak bede w ciazy to mamy miesiac na wyniesienie
chcielismy kiedys wykupic na wlasnosc(ale dla niej na starosc- po prostu dalibysmy jej kase a ona wykupuje na siebie) to najpierw byla gatka ze jak sie zareczymy potem ze jak slub teraz ze jak dziecko, tylko ze jak bedzie dziecko to mamy sie wyprowadzic
chcielismy kiedys wykupic na wlasnosc(ale dla niej na starosc- po prostu dalibysmy jej kase a ona wykupuje na siebie) to najpierw byla gatka ze jak sie zareczymy potem ze jak slub teraz ze jak dziecko, tylko ze jak bedzie dziecko to mamy sie wyprowadzic
sylwia