Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 9 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
HEJ :)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o co biega, o czym temat taki gorący ? :)

piję sobie kawusię :) przestało na chwilę padac za oknem :) już dziś wtorek, jeszcze tylko, środa, czwartek, piątek i co dla niektórych weekend :))))

image

image

nie widzę nic zdrożnego w zrzutce żeby komuś pomóc, jeżeli takowa będzie chetnie się dołożę :)

image
image
Mystic dokładnie ja tylko delikatnie dałam do zrozumienia ze mozna zrobić zrzutke
tak sie robi w moim gronie jak ktos naprawde potrzebuje i niekt sie nie obrarza
a co niekture atakują bo nie pisze tym samym pismem
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
Wiper, wyjęłaś mi to "z ust" - to się zdarza i jest naturalnym ludzkim odruchem...

Ja wieczorkiem chcę coś fajnego na kolację zrobić...

ja do 20-tej w prac:(

image
bo czasami tak jest...
nie mówisz czasami w domu że Cię coś boli a potem jak ktoś Ci che pomóc to odrzucasz pomoc??

image
image
Jakie macie plany na popołudnie dzisiaj?

ja nie kumam jednej rzeczy - najpierw ktoś mówi na forum o swoim problemie, a potem ten sam ktoś się zrzyma, że inni mają coś do powiedzenia na temat tego problemu i ma im za złe, ze się wtrącają - to tak abstrahując od pmagdaleny i kogokolwiek innego. Tak mi się na mysl nasunęło przy dzisiejszym czytaniu postów
Konwaliowa ja tez nie zawsze zgadzam ze wszystkimi i mam czesto i gęsto odmienne zdanie na temat sukienek, wczesnego załatwiania itd nawet kiedyś któraś napisała że jestem marudna
powiem Ci nawet że jestem złośliwa, ale po co mam tutaj atakować forumki?? nie potrzebuję tego robić tylko dla własnej satysfakcji

image
image
konwaliowa psując humor co niektórym poprawiam sobie humorek:)
od rana mam dobry humor
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
no ja jestem wyszczekana zarówno na forum jak i w zyciu prywatnym i jak pisałam konwaliowej to mam cześc badan załatwionych za darmo na szczscie ale tego jednego nie ma sznas i padło akurat na okres swiat i wkurza mnie niesprawiedliwośc panująca w naszym kraju

Muszę się sama sprostować, chodziło mi własne zdanie odmienne od zdania ogółu, a właściwie liderek forum.
przez przypadek ribobok wyprzedzila moja mysl wiem ze magda zaraz smiertelnie sie na mnie obrazi bo nie lubi jak sie ktos wtraca w jej sprawy ale mysle ze przy tej ilosci dziewczyn ktora zaglada na foru to zrobienie zrzuty po 10 zl nie jest problemem oczywiscie zrzuta dobrowolna i pozostaje tylko wymyslec jak to zrobic technicznie ale dycha to tyle co ja wydaje na fajki w ciagu dwoch dni wiec wystarczy ze odposcilam palenie i juz moge te pieniadze przeznaczyc na cos wazniejszego

image
swoje zdanie trzeba umiejetnie wyrazić, a nie w sposób obraźliwy dla innych-ot co

image
image
Wiperek, nie ma co się chyba przejmować :)
Uśmiechnij się :)
I pomyśl, że my jesteśmy bardzo szczęśliwe kobiety i nie musimy się dowartościowywać złośliwościami :)

nieeeee....od rana mnie wprowadzacie w zły humor....
jak to?? to nie można mieć swojego zdania?? od kiedy??
Konwaliowa to se teraz walnęłaś

image
image
:)

oj ribobok uważaj, bo własne zdanie jest niemile widziane na tym forum, zaraz z resztą zobaczysz jakie sypną się posty
Ribobok ja nie rozumiem o co chodzi...my Ty zwracamy uwagę na to jaka niesprawiedliwośc panuje na tym świecie, szczególnie jeśli chodzi o służbę zdrowia a nie piszemy o tym że nie możemy sobie poradzić

image
image
Pada na dworzu... Dobrze, że mam parasolkę :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

jaki odkurzacz polecacie ? (26 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry