Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 98 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"of agreeing design" to raczej nie...tym bardziej jeśli to jakiś tytuł, podtytuł lub temat...upieram się przy swoich 2 wcześniejszych wersjach:-)

a RoDka nie wiem jakie buty miała, w ogóle RoDka się nie odzywa:((
chciałam kupić dodatki wcześniej, idę na przymiarkę sukni dopiero 3 tygodnie przed ślubem, ale bez tej sukni to trudno mi zdecydować, które buty czy welon lepszy...chyba nie mam wyobraźni:-(((

adjustments to dostosowania - nie wiem, zmieniali ten projekt?:) jesli tak, to adjustments jest ok:-)

eee who knows co oni tam robią...po polskiemu oficjalny cel delegacji to uzgodnienia projektowe ;)

to może arrangements? :) coś tam sobie będą ustalać, a przecież nie wiadomo, czy dojdą do jakiegoś agreement:-)

wpisałam agreements i niech spadają, i tak nikt tego nie czyta :)

:-) to teraz proszę mi pomóc podjąć decyzję co do butów. Bo jestem napalona na te złotawe, ale boję się, że będą się wyróżniać:-(

pod sukienką i tak nie widać :)

:-) No tak...ale gdybym z takiego założenia wychodziła, to nawet bym ich nie kupowała, tylko wyciągnęła jakieś z szafy:-)

cześć floraska:)
jak tam przygotowania, idą pełną parą??:))

cześć kayla. jak możesz przeczytać wyżej, peełno mam wątpliwości:( i qrka dla 1 zaświadczenia chyba muszę znowu "skoczyć" na Kaszuby (700km ode mnie!) A jak u Ciebie?:-)

wiesz, miałam SUPER niemiłą przygodę z "moim"księdzem...Dziś już jestem pewna, że dobrze zrobiłam wybierając inną parafię na miejsce swojego slubu.
Poza tym powoli będę załatwiać już formalności:)
Ustaliliśmy z moim L. że jutro jedziemy do jubilera Schuberta w Gdańsku zamówić obrączki (to będzie taki nasz wspólny prezent na walentynki:)))
I wszystko się jakoś toczy.,...
Martwi mnie tylko jedna rzecz, jestem wszystkim zaabsorbowana na maxa, pracą, ślubem na 1000% i ... nie mogę się wziąć za pisanie pracy licencjackiej!!!

Cześć Kobietki :-)

a ja co chwila cos w księdze zmieniam :/

idę na lunch i na zakupy

a ja zasypiam przed kompem :/

Hm, ja też miałam 'troszkę' inną wizję ślubu...Ale z księdzem kłócić się nie będę, ani parafii zmieniać, bo w moim przypadku to byłoby śmieszne; mieszkam naprzeciwko kościoła i szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie mieć ślub w innym kościele...

cze dziewczynki.... co słychać bo u mnie wiele zian :-).... na lepsze....

floraska
a do Kościoła idziecie " z buta" czy pojeżdżacie autem?

Oo..a jakie zmiany?:-)

Karcia, "z buta". Tak blisko mam, że śmiesznie by było, jakbym się w samochód chciała pakować na te 10 m.
Aha. Ja jak na razie to boso:-)

floraska to co mnie spotkało to SZOK nawet dla mnie - bo przygotowałam sobie różne warianty (hhehe),ale tego co się stało nie przewidziałam...szkoda by o tym pisać na forum, ale wierz mi, ten człowiek coś ma nie tak w głowie poprzestawiane...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry