Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH I CHORYCH ***103***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jakoś wyszło. A ty jak sie czujesz?
o ja widze ze dzisiaj dwusbowy dialog prowadzony jest na rodzince :)

no to na razie mnie na go nie stać. Ale poszłabym sobie bo przez te dwa lata niby pracowałam w księgowości ale byłam gdzieś obok niej. chociaż tu już dużo sobie przypomniałam a także nauczyłam wielu nowych rzeczy. Ale taki kurs warto zrobić.
Trwa w sumie rok z przerwą na wakacje a kosztuje 3400,zajęcia odbywają się albo we wtorki i czwartki albo w sobotę
ja chodziłam w ramach takiego projektu dla osób zwolnionych z pracy. Kurs miałam w Zieleniaku. Zaczęłam jeszcze chodzić na kurs samodzielna księgowa z urzędu pracy ale znalazłam pracę i go nie skończyłam. A ten kurs na Jaśkowej. Ile kosztuje?
na Jaśkową Dolinę?ja tam chodzę na rachunkowść dla samodzielnych księgowych
w księgowości. Jak byłam bez pracy to chodziłam na kurs kadry i płace.
Witamy:) A Ty Kropusia w księgowości pracujesz?ja chodzę na kurs cały czas i zastanawiam się nad jakąś praktyką,bo co mi po papierku jak doświadczenia nie mam
Witamy!!!
Witajcie :)

to tak jak ja w poprzedniej pracy. Tu gdzie teraz jestem przez ten miesiąc nauczyłam sie więcej niż tam przez 2 lata.
ale na nowym stanowisku miałam szansę na rozwój,tu się niestety uwsteczniam:( chociaż w sumie ma umowę na czas nieokreślony i jakoś łatwiej myśleć o dziecku,które coraz częściej się pojawia w moich myślach
Z drugiej strony to miło być niezbędnym pracownikiem. Próbowałam sobie przypomnieć ten nr ale chyba bede musiała "założyc" sobie nowy.
cześć Wiper,ja próbowałam ale mi nie smakowały,może gdybym nie wiedziała,że to ślimaki to byłoby inaczej:)
No dobrze napiszę tutaj,raczej w porządku,chcialam zmienić pracę w ramach tej w której pracuję,ale niestety moja szefowa mnie zablokowała, bo podobno jestem jej strasznie niezbędna,a ona stara już jest i jeszcze maksymalnie 2 lata tutaj będzie pracowała-to typ , który za bardzo nie lubi zmian. A co do Ciebie,to na pewno się sprawdzisz i Ci umowę przedłużą:)zawsze trzeba pozytywnie podchodzić do życia
cześć!!!! wiecie jakie pyszne te ślimaczki w sosie serowym...mniaaaaami

Kurde musiałabym sobie przypomnieć.
Kropusia a masz jakiś nr gg?będzie łatwiej rozmawiać:)
Ja też przez dłuższy czas zaglądałam tak od czasu do czasu. Też miałam problem bo na weselniku same nowe osoby a tu okazało sie ze jest jakieś inne forum na które przeniosły sie koleżanki. U mnie tyle nowego że znalazłam pracę. Teraz pozostaje mieć nadzieje że sie sprawdzę i będę miała następną umowę. A co u ciebie?
Mnie bardzo długo nie bylo,nie wchodziłam,ale później odkryłam rodzinkę i znów troszkę wciągnęło:)A co Kropusiu u Ciebie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry