Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH I CHORYCH ***105***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
nowy sobie założyłam...
jestem chora i siedzę już w pracy :/

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jej jaka pogoda ten deszcz zamarza i na drodze kijowo a ja zaraz muszę trochę pojeździć;(

Zależy o co chodzi z tym .pdfem :)

czy któraś z Was zna może program do edytowania pdf?

nooo...ale teraz niestety też musze wyjść odebrać fakturę za samolot :( nikt nie idzie w tamtą stronę niestety

Madzia to tobie 2 godzinki zostały:)

ja wychodze dziś po 14 i do przychodni :)

ja dziś do 17 :/

Ja do 15,ale od 7, wstaję o 5,bo zawsze rano wychodzę z psem na spacer:)ale już się przyzwyczaiłam

Elu jeszcze troszkę a dzisaj jesteś do 17 czy krócej:)

a ja już mam chęć do domku :) w piątek było super, przyjechałam do pracy na 12.30 i skończyłam o 16.00 :)

Moje żyłki są na "zewnątrz" praktycznie,ale pani zawsze pobiera mi z tych iewidocznych,może tak trzeba

dziewczyny ja na całe szczęście nie mam takiego problemu można wybierać która ładniejsza:)

zawsze było dobrze widać, ale jakieś 7 lat temu, jak leżałam w szpitalu, to zaczęło być je własnie gorzej widać, albo ja byłam tak zestresowana :) bo pewnego dnia chciano i pobrać krew i się nie udało :/ kłuta byłam w lewą rękę - nic guz narósł, w prawej to samo, nawet na dłoniach zrobiła mi sinaiki z guzkami :/ i nie pobrała krwi :)

albo jak juz pobiera, to za chwilę moja krew się pieni i znów nic :)

Też mam takie problemy z chowającymi sie żyłkami :)

Najlepiej jak chodzimy oddać krew... Odsłaniam jeden łokieć, potem drugi... I nic :D
Pewnie sobie myślą, po co przyszłam :) Hehe :) Ale po paru uderzeniach w żyły, coś tam się pojawia ;)

ja mam to samo, rzadko kiedy udaje się im pobrać mi krew :) zwykle kończy się na pobieraniu z palca

elciu to chyba jakieś mało wprawne ci się chyba trafiły:)
ale u ciebie słabo żyłki widać:)

dzisiaj babki nie mogły mi pobrać krwi :)))) uśmiałam się, bo one miały większego stracha niż ja :)))) poszłam na luzie raniutko, podaję jej rękę, a ta nie może znaleźć żyły, dałam drugą i nic :) w końcu udało się, pobrała mi z lewej dłoni z zewnętrznej strony :))))

witajcie

ja też jestem w świetnym najstroju i u mnie takie zamieszanie i jak zwykle wszystko w ostatniej chwili ale ubaw nie mogę przez to nawet stres mnie nie łapie

co do konfliktu spokojnie problem dopiero jest przy drugim dziecku ale są teraz takie szczepionki i nie ma problemu madzia do dzieła:)

super powód do radości:)ja zarejestrowałam się do lux medu do ginekologa,chcę też się zbadać,zeby sprawdzić czy wszystko ok i czy można się starać o dzidzię

ja od jakiegoś czasu cały czas jestem happy :))) i nic na to nie poradzę :))) dobrze, że tak jest, nie powinnam się złościć i być w ciągłym stresie :) mimo, że w pracy jest o to łatwo :/

a jeśli chodzi o konflikt krwi, moja kuzynka przy pierwszym dziecku miała i wszystko poszło dobrze :) nawet karmi piersią, miomo, że miała wszczepioną żółtaczkę jako dziecko, ale medycyna poszła do przodu i jest ok :))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry