Widok
Mama miała bóle głowy przez parę lat, co przeszło po usunięciu zakamienionego pęcherzyka żółciowego. Ale mój pęcherzyk jest w porządku co wynika zarówno z usg, jak i badań krwi.
POza tym nie.
To ja taki ewenement jestem.
I głupio mi się tak żalic, bo ja nie lubię obarczać innych problemami moimi... ale ja przez m. dostaję juz szału. Za dużo. Za długo.
D O Ś Ć ! ! !
POza tym nie.
To ja taki ewenement jestem.
I głupio mi się tak żalic, bo ja nie lubię obarczać innych problemami moimi... ale ja przez m. dostaję juz szału. Za dużo. Za długo.
D O Ś Ć ! ! !
A czy człowiek, który ma problemy jest nienaturalny?
hehe, dobre ;)
Dziewczynki moje kochane, żalcie się, jeżeli tylko chcecie ! Reszta zawsze Was pocieszy :)
Chociaż... wyżaliłam się najszczerzej jak nigdy i od razu zostałam napadnięta... :(
Aleksad, dzięki!
Nie, cyklicznie w miarę to sie dzieje. Co tydzień / dwa. Oczy w normie ;) robiłam setki badań.
Teraz tylko jedno przede mną , ale musze załatwić skierowanie.
hehe, dobre ;)
Dziewczynki moje kochane, żalcie się, jeżeli tylko chcecie ! Reszta zawsze Was pocieszy :)
Chociaż... wyżaliłam się najszczerzej jak nigdy i od razu zostałam napadnięta... :(
Aleksad, dzięki!
Nie, cyklicznie w miarę to sie dzieje. Co tydzień / dwa. Oczy w normie ;) robiłam setki badań.
Teraz tylko jedno przede mną , ale musze załatwić skierowanie.
ja nie mam ochoty na marudzenie,ale jakoś nie mogę usiedzieć na miejscu:)a dziś rano stwierdziłam,że musi mnie coś dobrego spotkać,wprawdzie świeciło słońce,ale niestety krótko-może to właśnie było to moje szczęście:)ja myślę,że pozytywne myslenie dużo daje,pamietam jak mialam na studiach zajęcia z psychologii i gość nam mówił i przekonywał,że grunt to pozytywne nastawienie-pomogło,zdalam prawo jazdy:)
no nie przesadzajmy z tą bohaterką. Przewróciła się tylko na "plecy" czy jak to tam u muchy nazwać i miała jakiś problem z odwróceniem się więc jej trochę pomogłam. A była w zlewie. Gdybym nie spojrzała poszłaby z wodą. Kurde, do mnie to chyba właściwie odnosi się to powiedzenie, że nawet muchy nie skrzywdzę....
WENT, MOZE I CZYTAM CO CHCĘ CZYTAĆ ;)
WZIĘŁAM TRAMAL, MAM CAŁY CZAS ZMRUŻONE OCZY, GŁOWA MI NAP., LATAM DO KIBELKA WYMIOTOWAĆ ... WIĘC WSZYSTKO JEST MOŻLIWE. ...
niemniej sorry, że nie staję w Twoich oczach na wysokości zadania i nie szczerzę zębów non stop 24 h przez cały calutki tydzień
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie wytrzymałam ;)
WZIĘŁAM TRAMAL, MAM CAŁY CZAS ZMRUŻONE OCZY, GŁOWA MI NAP., LATAM DO KIBELKA WYMIOTOWAĆ ... WIĘC WSZYSTKO JEST MOŻLIWE. ...
niemniej sorry, że nie staję w Twoich oczach na wysokości zadania i nie szczerzę zębów non stop 24 h przez cały calutki tydzień
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie wytrzymałam ;)
ja wiem Magda jakie Ty masz do tego podejście... i jaka jesteś uparta :) wiem też, że nie mam szans Ciebie przekonać :)
chciałabym pomóc, ale nie pomogę inaczej...
mam kontakt z osobami przed i po przeszczepie nerki... zdarza się, że niewydolność nerek pojawiła się po przechodzonym zapaleniu pęcherza... i teraz dializy 3 x w tygodniu...
nie mów tylko proszę, że lekarz Ci nie pomoże !
chciałabym pomóc, ale nie pomogę inaczej...
mam kontakt z osobami przed i po przeszczepie nerki... zdarza się, że niewydolność nerek pojawiła się po przechodzonym zapaleniu pęcherza... i teraz dializy 3 x w tygodniu...
nie mów tylko proszę, że lekarz Ci nie pomoże !
Aggga, chyba się nudzisz skoro dochodzisz do aż tak ciekawych wniosków :)
ale ja mogę zaręczyć, że się mylisz :)
ja mam problem nowu bo znowu ale co tam :) nie wiem, jak dojechać skmka do domu... w kolejce nie ma toalet (close) - a ja ciągle do wc biegam.. koledzy dzisiaj bez aut... o rrrany.... może ja przenocuję w biurze ;) :) ;)
ale ja mogę zaręczyć, że się mylisz :)
ja mam problem nowu bo znowu ale co tam :) nie wiem, jak dojechać skmka do domu... w kolejce nie ma toalet (close) - a ja ciągle do wc biegam.. koledzy dzisiaj bez aut... o rrrany.... może ja przenocuję w biurze ;) :) ;)
dobry wieczor dziewczynki :)
ostatnio zupelnie nie mam kiedy usiasc i z Wami pogadac a musze powiedziec ze brakuje mi Was. Jakos tak sie z Wami wszystkimi zzylam... ciekawa jestem co u Was ale nie dam rady przeczytac wszystkich zaleglych watkow, niestety. Corcia wypelnia po brzegi moje dnie i jedyny czas ktory mam dla siebie jest po 22, jak Marta powoli zasypia. Ciesze sie ze pogoda coraz ladniejsza bo chodzimy sobie na dluuugie spacery. I pomyslec ze moja dziewczynka juz jutro konczy 2 miesiace.... kiedy to zlecialo???? Kolezanki mowily mi ze to czas w zyciu, ktory ucieka najszybciej i mialy calkowita racje. Niby dnie sa do siebie bardzo podobne ale kazdego dnia widze jak Marta sie rozwija, uczy czegos nowego, jest coraz bardziej swiadoma tego co dzieje sie wokol - i to jest cudowne :)))
trzymajcie sie cieplutko, kochane
buziaczki i nie zapomnijcie o mnie ;)
ostatnio zupelnie nie mam kiedy usiasc i z Wami pogadac a musze powiedziec ze brakuje mi Was. Jakos tak sie z Wami wszystkimi zzylam... ciekawa jestem co u Was ale nie dam rady przeczytac wszystkich zaleglych watkow, niestety. Corcia wypelnia po brzegi moje dnie i jedyny czas ktory mam dla siebie jest po 22, jak Marta powoli zasypia. Ciesze sie ze pogoda coraz ladniejsza bo chodzimy sobie na dluuugie spacery. I pomyslec ze moja dziewczynka juz jutro konczy 2 miesiace.... kiedy to zlecialo???? Kolezanki mowily mi ze to czas w zyciu, ktory ucieka najszybciej i mialy calkowita racje. Niby dnie sa do siebie bardzo podobne ale kazdego dnia widze jak Marta sie rozwija, uczy czegos nowego, jest coraz bardziej swiadoma tego co dzieje sie wokol - i to jest cudowne :)))
trzymajcie sie cieplutko, kochane
buziaczki i nie zapomnijcie o mnie ;)
Kropusia,mój kot wcian brokuły i kalafior,aż jej się uszy trzęsą:)Najbardziej to się śmiałam,bo teściowa mi opowiadała wczoraj,że jedengo dnai przyszła do nas i pies bardzo się cieszył i skakał,więc powiedziała mu,żeby przyniósł kotka i pies pobiegl do ogródka i tegokotka w zębach (ale bardzo delkatnie) przyniósł:):):)teściowa byla w szoku bo nei tego się po psie spodziewała:)