Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***130***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie prezeciki ?
na wielkanoc ?
ja nie lubiue swiat ale w tym roku nie obchodze ich wiec luzik

normalnie...spotkanie z rodziną, prezenciki, czas wolny, miła atmosferka...kocham świeta

Do wyjazdu rozumiem i ciesze sie z toba ale ze swiat nie wiem jak mozna sie cieszyc

sorki 11 ;) do wyjazdu na święta oczywiście

do czego?

jeszcze tylko 12 dni... :)

ja tak nie potrafie niestety a po za tym leki i tak miałam w domku i brałam i nic nie pomogło

Trzeba było powiedzieć,ze bolą i tyle

dzwoniłam do szpitala i z takimi objawami nie przyjmója tylko jak nery by mnie bolały a mnie nic nie bolalo

Nie tylko baba siedzi w weekend,ja byłam u Siemaszko jakiś czas temu-swoją drogą ta baba to rzeczywiście wredna jest i też jej nie lubię. A na pogotowie trzeba było jechać,jak boli to się jedzie i koniec!!

u nas na moprenie nikt by mnie nie przyjął prócz tej idiotycznej baby co siedzi w weekend i do niczego sie nie nadaje a na pogotowie ja sie nie nadaje bo nie umieram niestety

Magda zamiast słuchać Beatki i iść już w piątek to Ty się uparłaś i teraz cierpisz i po co to było?Tobie to naprawdę porządne pranie mózgu by się przydało

a ja planuję dziś zanieść moją kotkę do sterylizacji:(nie chcę jej tego robią,ale co ja później z małymi kotkami zrobię?wczoraj przesadzałam w ogródku kwiatki,a kocica mi wykopywała te kwaity z ziemi:)za to przedwczoraj siedziala sobie pod krzaczkiem z kolegą:)

CXzesc dziewczyny ja mam znowu problem z pechcerzem
meczyłam sie cały weekend a dzisiaj musze isc do ogólnej moze da mi na badanie moczu
niewytrzymam normalnie
siedze w dwóch parach gaci i w kocu zawinieta w pracy

mój kot uwielbia chipsy ;)

mój poprzedni kotek bardzo lubił marchewkę i orzeszki ziemne. A swoją drogą to rzeczywiście musiało zabawnie wyglądać. Zwierzaki są fantastyczne.
Kropusia,mój kot wcian brokuły i kalafior,aż jej się uszy trzęsą:)Najbardziej to się śmiałam,bo teściowa mi opowiadała wczoraj,że jedengo dnai przyszła do nas i pies bardzo się cieszył i skakał,więc powiedziała mu,żeby przyniósł kotka i pies pobiegl do ogródka i tegokotka w zębach (ale bardzo delkatnie) przyniósł:):):)teściowa byla w szoku bo nei tego się po psie spodziewała:)

wczoraj z mężusiem zrobiliśmy lasagne. Ja sama po raz pierwszy jadłam lasagne po obejrzeniu pierwszej części Garfielda. Zaciekawiło mnie jak smakuje to coś co on wcina z takim uwielbieniem.
Pękałam wczoraj ze śmiechu gdy mój kot zaczął jeść lasagne. Chyba coś w tym jest...
Ja też witam wszystkie:)
Dzień dobry, oszukany ten weekend.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry