Widok

WATEK DLA "ZAPRACOWANYCH"***18***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
NIE ZAWIRUSOWANY
WIRUSEM OTYŁOSCI HIHIHIHHIHIH

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
elfik ja mam rewelacyjnego stomatologa, jest bardzo dokładny i może to dziwne, ale uwielbam chodzić do dentysty:)nic nie boli, na wszystko zaradzi i wcele nie jest kosmicznie drogi, tylko się długo czeka, bo ma zawsze zapchane terminy
:)))) kiedyś w rodzinnym mieście chodziłam do super stomatologa, jajcarz był z nigo niesamowity :))))

Kiedyś w klasie maturalnej skończyłam wcześniej zajęcia i poszłam do niego na umówioną godzinę. Usiadłam wygodnie na fotelu, w tle muzyczka z radia :) i czekam. Gościu wiedział, że nie znoszę wacuków, bo mogę mu napaskudzić :)) Ale oni mają sposoby i nawet nie czułam waty w buzi :))) Założył mi na ząb jakieś metalowe urządzenie, coś na zasadzie imadła :) i wypytywał mnie o szkołę :)))

Powiedziałam, a raczej wydukałam, że jestem w IV klasie. On spojrzał na mnie poważnie i powiedział: Słuchaj, albo na swój wiek wyglądasz bardzo poważnie, albo ile lat siedziałam, że jestem dopiero w IV klasie??

Ja na to, że w liceum i wtedy wybuchnął śmiechem. Ja nie dałam rady na tym fotelu, w otwartej buzi jakieś rzeczy :))) On nie mógł nic zrobić, co podszedł do fotela to ochodził, bo się strasznie śmiał :))))

good luck!:-)

nie nie dziekuj ale daj znac jak poszło

nie będę dziękować

powodzenia

idę na rozmowę kwalifikacyjną

Efik kurcze cos mi nie pasuje
ja tez mam słabe zeby ale dostalam jakies leki i teraz jest juz dobrze moge jeśc wszystko

może zmień stomatologa

:-) Wolę zdecydowanie wizyty u stomatologa niż ginekologa:-)

Zęby mi poleciały po lekach :/ Mimo, że wyglądają na zdrowe, sama stomatolog powiedziała, że to jest dla niej mylące. To jest prawa piątka u góry :/ nie widać, ale z jedzeniem może być mały problem ;)

Rok temu przed Wielkanocą też mie się tak złożyło :/ Jadłam kanapkę i w wędlinie była jakaś kostka, czy coś i tylko słyszałam trzask :/ Teraz powtórka z rozywki, tyle że jadłam orzechy :/

Dobra nie mówmy o zębach :) Wolę o czymś milszym :)

To w Gliwicach śnieg?:-) W BB jakoś tak ponuro..A atmosfera w biurze też ponurzasta...

Boże Elfik jak to brzmi
gdzie i jak zlamalas tego ząbka?
biedactwo

mi się dzisiaj nic nie chce robić, po wczorajszym złamaniu zęba straciłam apetyt, mam wrażenie, że boli mnie głowa, straciłam cały wigor, a do stomatologa nie chce mi się iść, bo przed samymi Świętami nie chcę tracić kasy :/ Że musi mi się to tak trafiać na Święta :/ Jedyny + to że mnie nie boli. Przeżuciłam się na jogurt i żadnego pieczywa :)

Ja wstałam specjalnie o 6.00 żeby poszukać parasola :/ bo gdzieś zapodziałam dobry i musiałam zadowolić się połamanym :/ Na szczęście, jak wyszłam to nie padało :) Ale dziś po pracy kupię nowy :)

czekamy :)

czesc
Fotki beda za jakis czas

może...miałam iść po zakupy ale nie chce mi się wyłazić na ten śnieg :/

może przez pogodę :/

smutno tu dziś

beata.tr@gazeta.pl :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry