Widok

WATEK DLA "ZAPRACOWANYCH"***18***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
NIE ZAWIRUSOWANY
WIRUSEM OTYŁOSCI HIHIHIHHIHIH

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
good luck!:-)

:)))) kiedyś w rodzinnym mieście chodziłam do super stomatologa, jajcarz był z nigo niesamowity :))))

Kiedyś w klasie maturalnej skończyłam wcześniej zajęcia i poszłam do niego na umówioną godzinę. Usiadłam wygodnie na fotelu, w tle muzyczka z radia :) i czekam. Gościu wiedział, że nie znoszę wacuków, bo mogę mu napaskudzić :)) Ale oni mają sposoby i nawet nie czułam waty w buzi :))) Założył mi na ząb jakieś metalowe urządzenie, coś na zasadzie imadła :) i wypytywał mnie o szkołę :)))

Powiedziałam, a raczej wydukałam, że jestem w IV klasie. On spojrzał na mnie poważnie i powiedział: Słuchaj, albo na swój wiek wyglądasz bardzo poważnie, albo ile lat siedziałam, że jestem dopiero w IV klasie??

Ja na to, że w liceum i wtedy wybuchnął śmiechem. Ja nie dałam rady na tym fotelu, w otwartej buzi jakieś rzeczy :))) On nie mógł nic zrobić, co podszedł do fotela to ochodził, bo się strasznie śmiał :))))

elfik ja mam rewelacyjnego stomatologa, jest bardzo dokładny i może to dziwne, ale uwielbam chodzić do dentysty:)nic nie boli, na wszystko zaradzi i wcele nie jest kosmicznie drogi, tylko się długo czeka, bo ma zawsze zapchane terminy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry