Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***27***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
k@juta, dziś po prostu jest jakiś pechowy dzień (wiper jest wyjątkiem)
rano dużó było wypadkow na drodze...coś z ciśnieniem albo co...

a mnie coś chyba rozbiera:(

miałam iśc na siłkę wieczorem, ale jakś taka niewyraźna jestem-skorbolamid już łyknęlam na wszelki słuczaj....

image
ja miałam to samo w zeszłym tygodniu k@juta...też mi jedna babka nie wyszła, tzn wyszła ale się kruszyła i dupa; no i pierwszy raz w życiu ryż rozgotowałam i sałatkę musiałam drugi raz robić

jakie dodatkowe 50zł wydać na ciasta a chramole

ja też jestem niewyraźna...ale na siłkę ide bo energia mnie rozpiera ;)

ahhh ja chyba pechowy to mam od soboty
jechaliśmy na rozdanie dyplomów i co utknełam w bagienku i mało buita nie zgubiłam potem rozdarłam sobie spodnie a do tego po drodze były 2 wypadki normalnie szlag człowieka trafia ahhh

A sernika robisz? Bo jak sernik na zimno na przykład, to nic straconego - wystarczy całą masę rozpuścić na małym ogniu i potem stężeje na pewno - trochę to zajmie, ale po zwarzeniu nie będzie śladu:-)

pamiętam jak sie wieczorem wściekałaś:)
ale ja już nie robie powtórki szkoda składników lepiej zjeść

ja lekko niewyraźna ale z innego powodu:) ale niespodziankę nam zrobili :) dzwoniłam po Męża, przyjedzie po mnie i jedziemy na zakupy :) :) :)

no właśnie sernik ale na ciepło wyrósł i wszystko fajnie p[o czym po 10min patrze kapeć wogóle tragedia szkoda gadać

a do tego zero zakupów na święta i fajnie nic nie mam i koniec nogdzie nie jadę:(

k@juta gadj, to się wygadasz i Cie przejdzie złość:))))

image
ajj nie wiem czy mi tak szybko przejdzie nie wiem:(

Ej kajuta, ale sernik tak ma!:) zawsze troszkę upada po upieczeniu. Niektórzy dlatego wywracają go do góry nogami, żeby nie pozwolić mu "klapnąć" - kiedyś spróbowałam i to dopiero była klapa:) Potem nie wiedziałam co zrobić, żeby do blaszki wrócił - zaczęłyśmy z mamą stół wywracać razem z ciastem:-)))

A już najbardziej opada sernik czarno-biały, z serków homo. Ten typ tak ma po prostu:-) A i tak zawsze jest pyszny:-))

mojej mamie zawsze klapie ;)a ona się strasznie denerwuje ale zawsze też jest pyszny

hihi
ale słuchać w sierodku masa się zważyła też nie wiem dlaczego no kompletna klapa nie do uratowania poza tym już jest w śmietniku i koniec jego żywota a myślałam że może powegetuje w naszych żołądkach

oj kajuta, a pozwoliłaś mu chociaż wystygnąć?? Czy tak od razu biedak w koszu wylądował?:-) Bo gorący sernik to ma właśnie takie grudeczki, które po wystygnięciu giną.

pieskom sie nie dostało nawet? :)

z okazji mojej pracy i awansu męża zrobiłam sobie ogromniastą misę salatki greckiej i właśnie ją kończę-mniaaaaam

no jestem
była u mnie mystic ale fajnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry