Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***30***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
NOWIUTKI

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba będę miała :)))

kota?? jakiego??

a ja słyszłam ze na swieta to juz pewne ze nie bedzie

faktycznie sie rozpisalyscie

a ja okna umylam z grubsza kurze posciagalam zostanie mi tylko w sobote odkurzaczem przejechac i umyc podlogi i juz

a jeszcze musze skoczyc na miasto ciasto zamowic

i wieczorkiwm po chojke skoczyc

a wiecie ci ja myslalam ze tylko ja tak gadam h**ka no i jak tak mowie to ludzie sie na mnie patrza ze nieby tak brzydko ale widze ze nie jest zle

czesc Elu!!! co tam u ciebie ty juz masz posprzatane!!!a jak tam szefuncio dalej dobry i szybciej z pracy puszcza??

ja sie zabieram za prasowanie :/

tak do końca się nie możemy na niego zdecydować, jedna dziewczyna wujeżdża do USA i ma kota do oddania :) ma 5 lat, jest czysty, rudy, wykastrowany, spokojny, ufny i ma piękne oczka :)

nie wiemy, jak zareaguje na nowe miejsce, więc po NR bierzemy go ne weekend :) podobno koty przystosowują się do nowego miejsca w ciągu 3 dni :) ale nie wiemy, czy nie będzie drapał ścian, podgryzał kwiatów i czy się polubimy tak w ogóle :)

W innym wypadku dziewczyny odda go do schroniska lub uśpi :/ a tego bym nie chciała.

pogryzać kwiaty pewnie będzie ;) mój Mephisto zeżarł już jedną paprotkę...bluszcz stoi na półce to go nie dosięgnie :)

mój szefuncio już mnie nie wypuszcza wcześniej :( szkoda, bo teraz by mi się przydało.

W domu mam posprzątane, mąż to zrobił w weekend, jak ja byłam w szkole :)))) Tylko okien nie myję, bo naprawdę nie mam kiedy :/ Na koniec tygodnia przygotuję 2 potrawy wigilijne i upiekę ciacho :))) Bo Święta u teściów :)))

a ja ide spac

Wiper nasze wszystkie kwiaty stoją na podłodze :/ U tej dziewczynny pogryzione są wszystkie draceny, my też takie mamy, bo ja najbardziej lubę te kwiaty :) Najwyżej dostanie w pier.... :)) Albo za karę będzie siedział w piwnicy :)

ej w niedziele wolalabym by nie padalo-jedzimy do tesciow na obiad swiateczny...

poniewaz komunikacja slabo chodzi a my mieszkamy na zadupiu, mialam ja prowadzic samochodzik a tak to sie bede bala:(

imageimageimage
asia to ja cie zawioze
ale snieg niech bedzie prosze
w całym tym swiatecznym nastroju tylko koledy i snieg mnie pociesza

mój kocur dostał w dupę i nie pomogło...stłukł 3 doniczki od paprotki aż w końcu ją wyrzuciłam...

Magda, to ja pójdę zaraz do łazienki i zaśpiewam Ci kolędę przez telefon :) :) :)
albo lepiej nie, bo się przestraszysz... ale gdybym umiała ladnie śpiewać, to na pewno bym zaśpiewała :) dla Ciebie :) żebyś w końcu przestała tak smutno pisać i myśleć... tak w 100 % pewnie nie dam rady, ale choć troszke bym chciała...

dzieki madzia:)

zobaczymy jak bedzie:))

imageimageimage
beatko to moze mi w inny sposób pomozesz co? napisze smsa

Dla mnie Święta z każdym rokiem tracą swój wymiar :/ Kiedyś to były Święta :)) Teraz ludzie to robią tylko zakupy, jedzą, ganiają za prezentami i siedzą przed tv i za stołem :/

Pamiętam, że będąc dzieciem adwent była prawdziwym dniem na oczekiwanie narodzin Jezusa :) nie jadłam wtedy słodyczy i w poniedziałki nie oglądałam tv, bo takie było moje postanowienie przedświąteczne :)

W dzień wigilijny nic nie jadłam, tylko ubierałam choinkę, kąpałam się i czekałam na pierwszą gwiazdkę :) Przy kolacji tata czyta P. Święte :) modlimy się, łąmiemy się opłatkiem, pod obrusem mamy sianko. A po kolacji tradycją jest wyciąganie, jak najdłuższej słomki siana, bo im dłuższa, tym następny rok będzie lepszy, a pod talerzem leżały pieniążki - niespodzianka :) Potem kolędy, prezenty i Pasterka obowiązkowo!! :))

Teraz sianka nie będzie, dobrze, że mam opłatek i choćby nie wiem co, idę na Pasterkę, bo w tym domu u tesciów nie chodzi nikt do kościoła poza mną i Piotrem, bo zabieram go ze sobą :))) Na pewno nikt kolędy nie zaśpiewa :/ Wiem, że będzie inaczej i tyle.

a ja od kiedy pamietam nie lubie swiat

Piotrowi w prezencie kupiłam koszulę, a sobie buty :)

a ja nie wiem co dostane

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry