Widok
babeczka kazał mi kupic infex podobno pomoze i na opryszcze i na czyraka
i jakas masc kupie
Beatko babcia miała w zeszłym roku na swieta wymieniany staw biodrowy a w tym roku staw kolanowy
kurcze myslałam ze na swieta jej nie wezma
A czy my sie umawiamy dzisaj?
ja wychodze o 15 a potem mozemy jechac Beatko jakbys chciał tylko nie wiem gdzie
i jakas masc kupie
Beatko babcia miała w zeszłym roku na swieta wymieniany staw biodrowy a w tym roku staw kolanowy
kurcze myslałam ze na swieta jej nie wezma
A czy my sie umawiamy dzisaj?
ja wychodze o 15 a potem mozemy jechac Beatko jakbys chciał tylko nie wiem gdzie
cześć dziewczyny
kurcze wstaje o 7 ale zanim sie obrządzę z rana to dopiero sie wyrabiam na 10
Beatko choinke kupowaliśmy koło 17, właśnie zauważyłam że chyba gdzieś tam w okolicy pracujesz a to jakieś biuro jest czy co?
może ciebie odwiedzę czasmi tam wpadam na zakupy:)hihi a w wakacje tam u chirurga dentystycznego mąż zęba wyrywał nie widziałaś nas przypadkiem:)
Madzia a Mefisto taką długą drogę już jechał czy to jego pierwszy raz
no u mnie to jak psy szaleją czasami im się zdaży jakąś bombę zbić
no dziś nareszcie po prezent dla męża jadę, no i w piatek dla mamy i koniec:)
a ja wczoraj wysłałam listem cv mam nadzieję że wyjdzie z niego jakaś niespodzianka:)
kurcze wstaje o 7 ale zanim sie obrządzę z rana to dopiero sie wyrabiam na 10
Beatko choinke kupowaliśmy koło 17, właśnie zauważyłam że chyba gdzieś tam w okolicy pracujesz a to jakieś biuro jest czy co?
może ciebie odwiedzę czasmi tam wpadam na zakupy:)hihi a w wakacje tam u chirurga dentystycznego mąż zęba wyrywał nie widziałaś nas przypadkiem:)
Madzia a Mefisto taką długą drogę już jechał czy to jego pierwszy raz
no u mnie to jak psy szaleją czasami im się zdaży jakąś bombę zbić
no dziś nareszcie po prezent dla męża jadę, no i w piatek dla mamy i koniec:)
a ja wczoraj wysłałam listem cv mam nadzieję że wyjdzie z niego jakaś niespodzianka:)
K@juta, co do tego dentysty, to trzeba było spytać, nie czy widizałam, a reczj czy nie słyszałam :)
Potem na gg Ci napiszę...
Pewnie wieczorkiem będę...
Ja teraz mam trochę pracy, dlatego mnie nie ma za dużo na forum :)
Magda, ja nie mam konkretnych planów... Jeżeli chcesz, mogę Ci pomóc poszukać... ja tylko tą poduszkę albo w jysku albo a cerraufurze (jeżeli Wiperek u siebie znajdzie) muszę kupić... To dla Taty :) Taki mały dodatek do radia cb... Tata czasem jak musi czekać na otwarcie magazynów itp., to śpi wtedy na kierownicy,a taka poduszka powinna choć trochę umilić życie...
Potem na gg Ci napiszę...
Pewnie wieczorkiem będę...
Ja teraz mam trochę pracy, dlatego mnie nie ma za dużo na forum :)
Magda, ja nie mam konkretnych planów... Jeżeli chcesz, mogę Ci pomóc poszukać... ja tylko tą poduszkę albo w jysku albo a cerraufurze (jeżeli Wiperek u siebie znajdzie) muszę kupić... To dla Taty :) Taki mały dodatek do radia cb... Tata czasem jak musi czekać na otwarcie magazynów itp., to śpi wtedy na kierownicy,a taka poduszka powinna choć trochę umilić życie...
Tak, taka podkowa :)
najgorsze jest to, że geant, auchan, norauto, matarnia już zaliczone... i nie dam rady dzisiaj się tak daleko dostać :(
Pociesza mnie ten jysk... albo carrefour, to jeszcze w mieście...
hmmm... chyba że Magda załatwi sprawę z zakupami sama, to ja po pracy się z kolegą do Geanta w Gdyni zabiorę... A z maksymiliana skmką do domu... Magda? :)
najgorsze jest to, że geant, auchan, norauto, matarnia już zaliczone... i nie dam rady dzisiaj się tak daleko dostać :(
Pociesza mnie ten jysk... albo carrefour, to jeszcze w mieście...
hmmm... chyba że Magda załatwi sprawę z zakupami sama, to ja po pracy się z kolegą do Geanta w Gdyni zabiorę... A z maksymiliana skmką do domu... Magda? :)
Ostatnio z pocztą chłopaki latają :)
Ale ja bez problemu się porozglądam... pójdę przy okazji po jedzenie...
Magda, ja jestem ostatnio najbardziej niezdecydowanym człowiekiem na świecie :) dla każdego chcę dobrze i potem dla mnie nic nie ma :) :) :)
Jeżeli będziesz jechać gdzieś, to ja się zabiorę :) CHyba że faktycznie pojedziesz do Babci. To dobrze, że będzie w domku!!!!!!!!!!!
Pani Danuta...
Ale ja bez problemu się porozglądam... pójdę przy okazji po jedzenie...
Magda, ja jestem ostatnio najbardziej niezdecydowanym człowiekiem na świecie :) dla każdego chcę dobrze i potem dla mnie nic nie ma :) :) :)
Jeżeli będziesz jechać gdzieś, to ja się zabiorę :) CHyba że faktycznie pojedziesz do Babci. To dobrze, że będzie w domku!!!!!!!!!!!
Pani Danuta...