Widok
u mnie nic nie słychować :/ szefa właśnie nie ma i weszłam zobaczyć :) co się tu dzieje :) a wątki galopują jeden za drugim :)))
wzięłam sobie wolne w piątek i poniedziałek :) w domu remont trwa :/ pogoda zwalona :/ nic mi się nie chce, ale nie narzekam - dzieci w Kambodży mają gorzej - tak powtarza mojak kuzynka :)
wzięłam sobie wolne w piątek i poniedziałek :) w domu remont trwa :/ pogoda zwalona :/ nic mi się nie chce, ale nie narzekam - dzieci w Kambodży mają gorzej - tak powtarza mojak kuzynka :)
nie moge sie wczesniej zwolnic a maz ma cos do załatwienia ale poprosze zeby przyjechał po mnie na 16 jezu ja juz chyba nie wytrzymam
tak to jest jak pół roku sie nie miesiaczkuje
jezu nie zycze tego najgorszemu wrogowi
dosc ze bolałao juz 2 tygodnie przed to teraz mi rozwali normalnie macice chyba
a musze jeszcze po tampony pojechac ale maz bedzie miał tablatki to lykne sobie
tak to jest jak pół roku sie nie miesiaczkuje
jezu nie zycze tego najgorszemu wrogowi
dosc ze bolałao juz 2 tygodnie przed to teraz mi rozwali normalnie macice chyba
a musze jeszcze po tampony pojechac ale maz bedzie miał tablatki to lykne sobie
dziewczyny no nie wytrzymam co sie dzisiaj dzieje!!!!!!!!!!!!!!
moja bratowa po prawie roku poszukiwania wreszcie znalazla prace pracowala tam juz prawie dwa miesiace a dzis dostala wypowiedzenie bo wraca dziewczyna ktora pracowala tam przed nia i sie sama zwolnila a teraz wrocila i chce znowu pracowac to jakas paranoja!!!!!!!!!!!!!!
moja bratowa po prawie roku poszukiwania wreszcie znalazla prace pracowala tam juz prawie dwa miesiace a dzis dostala wypowiedzenie bo wraca dziewczyna ktora pracowala tam przed nia i sie sama zwolnila a teraz wrocila i chce znowu pracowac to jakas paranoja!!!!!!!!!!!!!!
cześć... ty to umiesz dogadać ;-)..... nie wyrzucił... jestem wcześniej bo byłam ZUS... przy pomyślnych wiatrach dostane to zaświadczenie jutro... a i powiem wam że pani kierownik... super kobietka... a nie jakaś zadufana urzędniczka.... chyba wasze dobre myśli mi pomogły... dzięki dziewczyny...
ps. Madziu sukienka super śliczna, ale co to za cudo w tej sukieneczce ;-)...
ps. Madziu sukienka super śliczna, ale co to za cudo w tej sukieneczce ;-)...