Widok

WĄTWK DLA ZAPRACOWANYCH I CHORYCH ***102***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
A co:) czasem nawet ja się tu pojawiam:)

pozdrÓFka:)hhhe

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ogóle to skóra wygląda jak bez tapety ;)
w zetknięciu ze skórą podkład daje taki efekt wygładzenia, nie gromadzi się w zagłębieniach itp.
nie wiem jak z kolorami bo pani w sephorze odrazu trafiła na idealny dla mnie odcień
polecam Ci żebyś podeszła i poprosiła o próbkę

ja chcę do domu !!!!! Od jakiegoś czasu nie chce mi się pracować, nie to, że nie lubię tej pracy, ale zwyczajnie nie chce mi się nawet przyjażdżać, potrzebuje conajmniej miesiąc wolnego jak mąż ;) Tęsknię za ugotowaniem obiadku i zjedzenia go świeżego, a nie odgrzewanego.... Mam chęć tyle porobić w domku, a nie mam kiedy, bo po pracy i szkole mi się zwyczajnie nie chce :/

to nie tak dużo!!!
kurcze... a naprawde jest taki super? nie wygląda ani trochę sztucznie? :)
a odcienie? mają duży wybór?

ooo nie zauważyłam ;)
kupowałam w Sephorze, akurat była promocja i dałam za niego 80 zł-normalnie kosztuje 108

Wiper, gdzie i za ile upilaś ten podkład clinique? Pytałam w wątku o podkładach ale zapadła cisza :D

wiosna wiosna wiosna !!!
chcę wiosny :)

ehhhh, gdzie ślimaczki jesteście??? jestem głooodnaaaa ;)

ja przez te cztery godziny nie widziałam żadnej piaskarki ani pługu...spóźniłam się do pracy prawie 5 godzin hehehehehe:)))
dzię mój autobus wcale nie przyjechał :/ a jadąc samochodem nie widziałam żadnego pługu :/

dziewczyny dziś jechałam do pracy obwodnicą, wyjechałam o 7.30 i o 12 byłam w pracy...normalnie jadę 40 minut dziś 4 i pół godziny, myślałam, że się wścieknę!!!niegdy nie lubiłam zimy i sniegu, a od dziś nienawidzę!!!!i drogowców również!!!
ja mam świetne zadanie dzisiaj, bardzo się cieszę, bo ostatnio robiłam mniej ambitne tłumaczenie. A to jest super sprawa!

księguję fakturki dzisiaj znowu

nie ma was ide ogladac dalej "skazanego na smierc" cholera niedlugo mi sie odcinki skoncza a tak mi sie ten film podoba

a ja po kapieli

pewnie, że dam, bo mam powody :)

oooooooooo..... biedaczka..... ale jesteś babeczka z jajami i dasz rade :-).... prawda?

no dziś czekolady to nie będzie, przez to zimno znów mamy tylko 18 C w domu, gaz nam zżarło jak za tydzień :/ mam doła

w końcu może dotrze do nas cykliniarz i śpimy u teściów, a ja na to spanie u nich nie mam chęci :/

wiem, że dzieciakom jest fajnie, ale dla mnie nie :(

kochana o jakim zepsuciu pogody ty mówisz :-).... jest ślicznie.... biało..... można na sanki wyskoczyć :-).... dzieci koniec ferii będą choc biały miały... za oknem śnieg.... a ty wieczorem w łóżku z mężem ciepła czekolada.... i te sprawy ;-)

:) dalej pada... same korki w 3mieście... biedni kierowcy...

nic nie słychować :) pogoda tylko się zepsuła, już myślałam, że śnieg nie spadnie, a tu dzień dobry :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry