Widok
hmm dziewczyny mam chyba problem T. nie podoba sie wiązanka,którą wybrałam generalnie lubi kolor ecrie ,który mi zupełnie nie bedzie pasował do białej sukni i nie będę miała jakiego makijażu zrobic:/ cholerka.../może macie jakies pomysły-biała suknia,biały welon,raczej perły delikatne na maxa no i co dalej-mam ciemny brąz włosy i oczy piwno-zielono-brązowe-w zależności od światła...
monia. napisał(a):
> pola :)teraz do ciebie pytanko:)maże wiesz gdzie mozna zobaczyc
> na "żywo"przykładowe wiazanki ślubne bo nie chciałabym sie w
> dniu slubu dowiedziec ze zamówiłam giganta który mnie
> zasłania:)(oczywiscie przesadzam celowo)
oj,nie mam pojecia gdziena zywo:)ja tez tylko widze wiazanki w katalogach,na zdjeciach.a wielkosc napewno jest do uzgodienia na rozmowie w kwiaciarni
> pola :)teraz do ciebie pytanko:)maże wiesz gdzie mozna zobaczyc
> na "żywo"przykładowe wiazanki ślubne bo nie chciałabym sie w
> dniu slubu dowiedziec ze zamówiłam giganta który mnie
> zasłania:)(oczywiscie przesadzam celowo)
oj,nie mam pojecia gdziena zywo:)ja tez tylko widze wiazanki w katalogach,na zdjeciach.a wielkosc napewno jest do uzgodienia na rozmowie w kwiaciarni
MadziaK napisał(a):
> Pola, dlaczego nie podoba Ci sie ich podejscie? Chcialam tam
> zamawiac...
>
> kwiaty maja piekne,wiazanki robia zapewne tez sliczne a co najwazniejsze zawsze u nich kupujemy kwiaty.ale gdy pojechalam wstepnie rozmawiac o slubnej i dekoracji na samochod pani nie potrafila mnie zapewnic ze bedzie to czego oczekuje.proszac o katalog wiazanek i zazanaczeniu ze chce z calli okazalo sie ze jest tylko jedna czy dwie ktore moge zobaczyc,a jak chcialam uslyszec jakas propozycje to uslyszalamze to co chce to mi zrobia.niby ok,moge przyniesc fotke ale oczekuje od nich propozycji rowniez.musze po wiazanke przyjechac sama,a to co che na samochod(opisalam dokladnie)odradzono mi od razu-nie da sie tego dobrze przymocowac
hmmm...moze zle trafilam,moze pani nie miala tego dnia humoru?nie wiem ale nie podobalo mi sie to wszystko
natomiast jak rozmawialam na targach w geancie,ktore byly w ta sobote pani ktora tam sie wystawiala wiedziala w czym rzecz:katalogow miala z 10 i jeszcze w komputerze pokazywala inne,duzo proponowala,pytala i co najwazniejsze powiedziala ze nie ma dla niej rzeczy niemozliwych
sorki za zasmiecanie...ale mam problem z wyslaniem maili
> Pola, dlaczego nie podoba Ci sie ich podejscie? Chcialam tam
> zamawiac...
>
> kwiaty maja piekne,wiazanki robia zapewne tez sliczne a co najwazniejsze zawsze u nich kupujemy kwiaty.ale gdy pojechalam wstepnie rozmawiac o slubnej i dekoracji na samochod pani nie potrafila mnie zapewnic ze bedzie to czego oczekuje.proszac o katalog wiazanek i zazanaczeniu ze chce z calli okazalo sie ze jest tylko jedna czy dwie ktore moge zobaczyc,a jak chcialam uslyszec jakas propozycje to uslyszalamze to co chce to mi zrobia.niby ok,moge przyniesc fotke ale oczekuje od nich propozycji rowniez.musze po wiazanke przyjechac sama,a to co che na samochod(opisalam dokladnie)odradzono mi od razu-nie da sie tego dobrze przymocowac
hmmm...moze zle trafilam,moze pani nie miala tego dnia humoru?nie wiem ale nie podobalo mi sie to wszystko
natomiast jak rozmawialam na targach w geancie,ktore byly w ta sobote pani ktora tam sie wystawiala wiedziala w czym rzecz:katalogow miala z 10 i jeszcze w komputerze pokazywala inne,duzo proponowala,pytala i co najwazniejsze powiedziala ze nie ma dla niej rzeczy niemozliwych
sorki za zasmiecanie...ale mam problem z wyslaniem maili
Nie wiem czy to ważne, ale dla pewnośći - jesli ktoś chce wiązankę z takimi gałązkami wierzby karbowanej (jak na tej co przerobiłam na różowo) to moze lepiej uprzedzić kwiaciarnię, gdyż te wierzby będa niedługo wypuszczac listki, więc.............. trzeba byłoby chyba żeby w kwiaciarni wcześnij zamówili No chyba że mają już takie suche........