Widok

WITAM WSZYSTKICH :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM,
jestem tu nowa, i chcialam sie przywitac ze wszystkimi.W czerwcu 2006 roku bede wychodzic za maz.Na dzien dzisiejszy nie mamy jeszcze ustalonego miejsca,gdzie bedziemy wyprawiac wesele wraz z moim nazeczonym.Mam nadzieje, ze Wasze podpowiedzi i sugestie pozwola mi na dobranie odpowiedniego lokalu.
Myslalam o Panu Tadeuszu w Chwaszczynie - slyszalam,ze fajny lokal, wiec moze tam...
A tak wogole nie moge sie doczekac juz tego czerwca, chyba jestem zbyt niecierpliwa.Chcialabym odrazu miec wszystko, slub, dziecko..., ehh
Aga

AGNIESZKA06
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej!
Przyjezdzamy w sobote i od razu w pon ruszamy.
Mama umowila nas do "Belfra", hotelu "Zatoka" i Hipodromu...
Bylas moze w ktorys z tych miejsc??
Hej
Ja byłam w Belfrze i Hipodromie... Hipodrom nawet ładnie-byliśmy akurat jak była sala przystrojona.Ale moim zdaniem żadna rewelacja...uważam że za tą cenę można coś lepszego znaleźć ... a co do Belfra... mi się nie podobało
pozdrawiam i powodzenia

CZEŚĆ Agnieszka!

Powodzenia w dobieraniu wszytskiego co jest potrzebne do Wesela!
Ja byłam w Zatoce ale w ogóle mi się nie podobało :(( fajna lokalizacja blisko plaży i w ogóle ale ogólnie wygląd sali nie odpowiadał mi są tam 2 sale jedna większa druga mniejsza ale można je połączyć w jedno jeśi jest więcej gości. Ale polecam się przejść no bo każdemu co innego się podoba :)

he, dziekuje :)
ale najgorsze jest to,ze jeszcze sali nie mam nigdzie ,, zaklepanej "

AGNIESZKA06
agnieszka nie przejmuj sie, my tez jeszcze nie mamy. na razie jestem zalamana.
chcielibysmy sale w restauracji z malym, nienachalnym miejscem do tanczenia...

ale nie wiem gdzie takiego szukac...
Witam wszyskich,
Ja też myśle o sierpniu 2006, a kompletnie nie wiem od czego zacząć przygotowania. Szukam sali na ok 90 osób, raczej z bazą noclegową i obsługą. Gdyby ktoś dysponował listą miejsc z namiarami, to bardzo gorąco poprosze.
pozdrawiam
Zaki
do góry