Widok

WITAM WSZYSTKICH :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM,
jestem tu nowa, i chcialam sie przywitac ze wszystkimi.W czerwcu 2006 roku bede wychodzic za maz.Na dzien dzisiejszy nie mamy jeszcze ustalonego miejsca,gdzie bedziemy wyprawiac wesele wraz z moim nazeczonym.Mam nadzieje, ze Wasze podpowiedzi i sugestie pozwola mi na dobranie odpowiedniego lokalu.
Myslalam o Panu Tadeuszu w Chwaszczynie - slyszalam,ze fajny lokal, wiec moze tam...
A tak wogole nie moge sie doczekac juz tego czerwca, chyba jestem zbyt niecierpliwa.Chcialabym odrazu miec wszystko, slub, dziecko..., ehh
Aga

AGNIESZKA06
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszyskich,
Ja też myśle o sierpniu 2006, a kompletnie nie wiem od czego zacząć przygotowania. Szukam sali na ok 90 osób, raczej z bazą noclegową i obsługą. Gdyby ktoś dysponował listą miejsc z namiarami, to bardzo gorąco poprosze.
pozdrawiam
Zaki
agnieszka nie przejmuj sie, my tez jeszcze nie mamy. na razie jestem zalamana.
chcielibysmy sale w restauracji z malym, nienachalnym miejscem do tanczenia...

ale nie wiem gdzie takiego szukac...
he, dziekuje :)
ale najgorsze jest to,ze jeszcze sali nie mam nigdzie ,, zaklepanej "

AGNIESZKA06
Ja byłam w Zatoce ale w ogóle mi się nie podobało :(( fajna lokalizacja blisko plaży i w ogóle ale ogólnie wygląd sali nie odpowiadał mi są tam 2 sale jedna większa druga mniejsza ale można je połączyć w jedno jeśi jest więcej gości. Ale polecam się przejść no bo każdemu co innego się podoba :)

CZEŚĆ Agnieszka!

Powodzenia w dobieraniu wszytskiego co jest potrzebne do Wesela!
Hej
Ja byłam w Belfrze i Hipodromie... Hipodrom nawet ładnie-byliśmy akurat jak była sala przystrojona.Ale moim zdaniem żadna rewelacja...uważam że za tą cenę można coś lepszego znaleźć ... a co do Belfra... mi się nie podobało
pozdrawiam i powodzenia

Hej!
Przyjezdzamy w sobote i od razu w pon ruszamy.
Mama umowila nas do "Belfra", hotelu "Zatoka" i Hipodromu...
Bylas moze w ktorys z tych miejsc??
Czesc Soltera! Na ile osob robisz wesele? Do jakich mijsc idziesz? Ja juz to przerabialam 3 tygodnie temu wiec jak potrzebujesz pomocy to daj znac.
Dzieki ivet za wyczerpujaca odpowiedz.
pozdro
Zauważyłam że nagle ta 4* zniknęła :) ale myślałam że może najpierw im przyznali a później tymczasowo zabrali bo coś im brakuje i jak już wszystkie braki uzupełnią to pozwolą im odkleić tą *
No ale i tak mi się tam podoba w końcu *** to też całkiem całkiem ;)
pozdrawiam

ivet faltom jest ***, tę czwarta sobie dokleili (nie wiem, czy zauwazyłaś, ze teraz jest zaklejona, bo przyczepili sie do nich, ze nielegalnie wstawili sobie 4. gwiazdke). ale ogólnie jest tam fajnie. miałam tam studniówkę - duza sala, dobre jedzenie, tylko nie lubie miejsc przy głównej ulicy
Dziekuje za tak mile przyjecie mojej osoby do Waszego grona. Szczerze mowiac, nie spodziewalam sie tego. Jestem mile zaskoczona :) Pozdrawiam

AGNIESZKA06
ja mam w Faltomie :)
A pytaj przede wszystkim co obejmuje cena.Ja mam w cenie pokój w ramach promocji można wnieść własny alkochol ciasta owoce napoje itp.
Wiem że w niektórych miejscach liczą sobie za to wszystko jak nie kupujesz od nich np.korkowe (za to że wnosisz wlasny alkochol)albo jak wprowadzasz swojego dj lub orkiestre...pytaj czy sala bedzie przystrojona i najlepiej niech ci zdjęcia pokażą ...czasami też liczą sobie za wynajem sali dodatkowo( ja np.płacę tylko za jedzenie i reszta jest w cenie)
A najlepiej zrobisz jak przeanalizujesz dokładnie parę ofert na internecie na przykład porównasz co proponują i później możesz pytać czy inni też to mają w ofercie. Czasami niektóre miejsca mogą zaskoczyć... ja na przykład bałam się iść do Faltomu bo myślałam że hotel **** bedzie sobie wołał niewiadomo ile... a tu taka niespodzianka :) ku mojemu zdziwieniu wyszło taniej niż i innych lokalch
ale się rozpisałam :)
pozdrawiam i powodzenia

Pojedz do Bojana do Magnatu ja polecam.Byłam i jestem bardzo zadowolona. pa pa
niech mi ktosik doradzi.... plissss....
Powiedzcie prosze "doswiadczone" o co nalezy pytac przy wyborze knajpy/restauracji.

Jestem umowiona w kilka miejsc w nastepny poniedzialek i chcialabym sie jakos przygotowac....
Co jest wazne, o co pytac? podpowiecie??
Witaj w gronie przyszłorocznych czerwcowych :)
Wiem ze sie powtarzam po innych...ale z tą rezerwacja to szybciutko :)
powodzenia
serdecznie witam w gornie przyszłorocznych mężatek!!! Widzę, że również jesteś tak nieceirpliwa jak ja...ale niestety trzeba troszkę poczekać:)
powodzenia w poszukiwaniu idealnego miejsca na wesele...

polecam fajny lokal Czardasz w Luzinie
byłam tam na weselu i było super
www.czardasz.pl
O rany, zaczynam sie bac.Trzymajcie za mnie kciuki, abym cosik jeszcze znalazla

AGNIESZKA06
do góry