Widok

WITAM WSZYSTKICH :)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM,
jestem tu nowa, i chcialam sie przywitac ze wszystkimi.W czerwcu 2006 roku bede wychodzic za maz.Na dzien dzisiejszy nie mamy jeszcze ustalonego miejsca,gdzie bedziemy wyprawiac wesele wraz z moim nazeczonym.Mam nadzieje, ze Wasze podpowiedzi i sugestie pozwola mi na dobranie odpowiedniego lokalu.
Myslalam o Panu Tadeuszu w Chwaszczynie - slyszalam,ze fajny lokal, wiec moze tam...
A tak wogole nie moge sie doczekac juz tego czerwca, chyba jestem zbyt niecierpliwa.Chcialabym odrazu miec wszystko, slub, dziecko..., ehh
Aga

AGNIESZKA06
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Ja tez jestem nowa. Ale kolezanki forumowiczki milo mnie przyjely. Szybko rezerwuj lokal. Ja mam slub 26 sierpnia i bylo juz ciezko z lokalem. Pozdrawiam i powodzenia:)
Kurcze,mam nadzieje,ze znajdziemy jakis lokal...Dam znac potem co zalatwilam

AGNIESZKA06
Hejka!! No tak - nowa era :)) witaj w gronie "2006". Jednak radziłabym sie pospieszyc z salą bo będziecie mieć problemy żeby za chwilę znaleźć coś odpowiedniego. My pobieramy się w sierpniu ale już mamy sale(załatwiona tak do końca w miniony weekend i to z problemami), zespół i kamerzystę. Teraz jeszcze fotograf na razie to wszystko.
Pozdrowionka :)))
Tylko z tym czasem jest kiepsko, zawsze cos...Albo w pracy dluzej trzeba zostac ,albo jeszcze cos innego wyskoczy.Ale mam nadzieje,ze juz w tym tygodniu uda nam sie pozwiedzac rozne lokale i w koncu cos zarezerwowac :)

AGNIESZKA06
Tez polecam w szybkim tempie złożyc rezarwacje sali.
Witamy!!! Nowa przyszłoroczna! ;)
Szybciutko rezerwujcie sale jeżeli jesteście zdecydowani bo ktoś to zrobi pierwszy...
do usłyszonka
pap ;o)
do góry