Widok
W Realu (dawny Geant w Osowej) jest :
wódka 0,5l Sobieski z sokiem Fortuna pomarańczowym - cena 19,99,
0,7 l z tym samym sokiem (lub porzeczkowym) kosztuje 27,99
Bols ze szklanką - 19,99
Maximus - 19,95
Wyborowa - 19,99
Finlandia 0,5 - 29,95
Pan Tadeusz - 21,95
Jelzin - 21,95
Więcej nie pamiętam :)
Aaaa.. jest jeszcze Luksusowa w promocji z coca-colą i Wyborowa z sokiem - ale litrowa. Nie pamiętam cen.
wódka 0,5l Sobieski z sokiem Fortuna pomarańczowym - cena 19,99,
0,7 l z tym samym sokiem (lub porzeczkowym) kosztuje 27,99
Bols ze szklanką - 19,99
Maximus - 19,95
Wyborowa - 19,99
Finlandia 0,5 - 29,95
Pan Tadeusz - 21,95
Jelzin - 21,95
Więcej nie pamiętam :)
Aaaa.. jest jeszcze Luksusowa w promocji z coca-colą i Wyborowa z sokiem - ale litrowa. Nie pamiętam cen.
Gościłem kiedyś kontrahenta z niemiec i z politowaniem wypowiadał się o Polakach, którzy na siłę wybierają jakieś zagraniczne wódki.
Potwierdził, że nie ma lepszych niż polskie.
Przypomniało mi się powiedzenie: "Cudze chwalicie, swego nie znacie". ;)
Sam wódkę pijam od wielkiego, baaardzo wielkiego święta (gustuję w lżejszych bursztynowych w odcieniu trunkach), ale jak już kupuję to z reguły w makro, ceny mają bardzo dobre. :)
Potwierdził, że nie ma lepszych niż polskie.
Przypomniało mi się powiedzenie: "Cudze chwalicie, swego nie znacie". ;)
Sam wódkę pijam od wielkiego, baaardzo wielkiego święta (gustuję w lżejszych bursztynowych w odcieniu trunkach), ale jak już kupuję to z reguły w makro, ceny mają bardzo dobre. :)
a my wczoraj zaopatrzyliśmy się w trzy rodzaje izrobiliśmy degustację :)
chyba postawimy na WYBOROWĄ (a smirnoff jak dla mnie kiepski...)
osobiście wódki nie piję, ale kiedyś próbowałam i wódkę MAXIMUS i CHOPIN i obie jak dla mnie najlepsze, ale cena zbyt wysoka, niestety...
Ale PODKREŚLAM o gustach się nie dyskutuje (tym bardziej, jak się wódki nie pije...) i to tylko moja opinia
pozdrawiam
chyba postawimy na WYBOROWĄ (a smirnoff jak dla mnie kiepski...)
osobiście wódki nie piję, ale kiedyś próbowałam i wódkę MAXIMUS i CHOPIN i obie jak dla mnie najlepsze, ale cena zbyt wysoka, niestety...
Ale PODKREŚLAM o gustach się nie dyskutuje (tym bardziej, jak się wódki nie pije...) i to tylko moja opinia
pozdrawiam
wydaje mi sie ze nie jest to żadna podróbka, bo koleś który to załatwia nie proponował nam tylko Smirnoffa. Miał różne inne... Pytał nawet czy chcemy jakies whisky, winko czy piwko na poprawiny...
Mysle, że ktoś robi przekręt w hurtowni lub coś takiego... Nie obchodzi mnie to. Ważne aby była dobra! a przy tym jeszcze super tania ;)
Mysle, że ktoś robi przekręt w hurtowni lub coś takiego... Nie obchodzi mnie to. Ważne aby była dobra! a przy tym jeszcze super tania ;)
bellka napisał(a):
> Palace vodka-ładna butelka i bardzo dobry smak. W selgrosie
> była promocja. 0,5 litra za 16,95? zł jakoś tak. a w makro po
> 20,04 zł. ucieszyliśmy sie jak nie wiem co :)
Witam mam pytanie, kiedy kupowaliście tą wódkę? - i dokładnie gdzie bo to jest taniej od macro o ok 3 zł na butelce
> Palace vodka-ładna butelka i bardzo dobry smak. W selgrosie
> była promocja. 0,5 litra za 16,95? zł jakoś tak. a w makro po
> 20,04 zł. ucieszyliśmy sie jak nie wiem co :)
Witam mam pytanie, kiedy kupowaliście tą wódkę? - i dokładnie gdzie bo to jest taniej od macro o ok 3 zł na butelce