Widok

WOŚP

http://www.wykop.pl/ramka/1819096/zestawienie-zarzutow-wobec-wosp-i-ich-konfrontacja-z-faktami/
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
sorki Elfie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wy nie oglądacie bajek?;)
Tinker Bell to Dzwoneczek;)
Dzwoneczek była kobietą;)

A tu:
http://i.pinger.pl/pgr169/bc434a4c002695db4bddca2c/dzwoneczek.jpeg

;)

Taka mała istotka która latała w koło głowy Piotrusia Pana;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
oooooo tak, zetjot nawet do zesr....nia potrzebuje algorytmu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem,..moja niedbałość ..zwyczajnie:)
przepraszam Tinker

z ang. nie jest meski?-ten "bell"?:)
na słowo "algorytm" do końca zycia będę mieć drgawki
"afrykańska biedronką":):)

taka xxxx

prawie się kawa oplułam:)
@ K&K

Rozgryzł mnie Pan ostatecznie, więc zdradzę szczegóły - wszystkie wymienione szczegóły są prawdziwe, a to dlatego że pochodzę z epoki (r.2449) elastycznej transformacji i wariancji komórkowej, umozliwiającej płynne przechodzenie do rozmaitych form bytu, czy to materialnej czy też duchowej.
Tak słyszałem o św. Franciszku z Asyżu. Słyszałem również o Diogenesie z Synopy, który chodząc za dnia po ateńskim rynku z zapaloną latarnią wołał ,,Szukam człowieka!"
@ Zetjot

Jako człowiek całkowicie Pana rozumiem, lecz jako Polak i patriota czuje się głęboko zaniepokojony. Apeluje, aby dla dobra naszego dialogu i transparentności politycznej udowodnił Pan że nie jest:

a. adminem
b. programem komputerowym
c. rosyjskim szpiegiem
d. biedronką afrykańską.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ wróżb

A słyszał Pan o św.Franciszku z Asyżu ?
@ wróżb

Czy Pan nie zdołał zauważyć,że Pan komentuje mnie zamiast komentować rzeczywistość ? To jest jakaś dziwna, chora prawidłowość, którą potrafię określic dosadnie, a objawia się ona i w skali całego kraju w poistaci krytyki kierowanej w kierunku pozycji zamiast w kierunku rządzących. Czekam więc na Pańskie analizy rzeczywistości. Zobaczymy czy Pan mocny w analizowaniu.
Gdyby mieszkał w slumsach i nosił siermięge to rozumiem, byłby wiarygodny?
K&K wyjął mi pan to z ust. Ile razy można słuchać, że białe nie jest białe a czarne nie jest czarne. Jak łatwo zmanipulować wydawałoby się ,,inteligentnego" człowieka, za jakiego podaje się zetjot, lub maszyna, która ma niedopracowane oprogramowanie.
Jak wygląda efekt finansowy dzialalnośći państwa Owsiaków można znależć tu:

http://niezalezna.pl/50908-luksusowy-apartament-na-strzezonym-osiedlu-tak-wyglada-blok-jerzego-owsiaka
@ K&K

Pan nigdy o algorytmach nie słyszał ? Jak można skomputeryzować jakąś firmę jeżei nie rozłożymy jej dzialania na podstawowe algorytmy służace do opracowania systemu komputerowego ?

Jak mogłyby działać mechanizmy wewnętrzne czlowieka bez algorytmu wiązącego receptory z efektorami i tego co pomiędzy nimi ?

No żesz, czlowieku, nie irytuj mnie swoją błogą nieświadomością.

Już teraz wiem skąd się biorą tzw.fajnopolacy wierzący w świeckie cuda.

Czy ja prowokuję ? No, przecież mam 100 innych rzeczy do zrobienia, czekających w kolejce, ale jak spotkam w necie czy w mediach najrozmaitsze dyrdymały, to nie ma nic bardziej niż one prowokującego.
Obiecałem sobie nie rugać już Zetjota przez jakiś czas, ale nasuwa mi się kilka teorii spiskowych...

- otóż czasem sobie myślę że Zetjot jest prowokacją Admina na ożywienie forum , bo to niemożliwe żeby ktoś o zdrowych zmysłach pisał takie rzeczy ;)))

- a może jest to jakiś nowy wirus w fazie eksperymentu? Przemawia za tym fakt, że zawsze gdy się go przyciska do muru zaczyna bełkotać o algorytmach i maszynerii umysłu jak komputer który się zawiesił ;)

- teoria trzecia zakłada że Zetjot jest putinowskim prowokatorem , którego zadaniem jest siać negatywny ferment na polskich forach ;)

Me przemyślenia skłaniają do wysnucia tezy popartej dowodem:

Teza: Zetjot jest wichrzycielem opłacanym przez obce mocarstwa.

Dowód: jeżeli Zetjot nie jest rosyjskim agentem niech udowodni swoją niewinność! ;) Niech udowodni że nie reprezentuje obcych służb specjalnych! ;) Niech udowodni że nie przyjmuje korzyści materialnych za takową działalność! ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Cross

Drugorzędne cechy płciowe nie zawsze są dostrzegalne na stronie.
A szkoda.
"...co Tinker Bell zdaje się powiedział..."

Powiedziała. Tinker to kobieta. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
zdaje się najlepiej będzie jak wspomnę co Tinker Bell zdaje się powiedział
i to najlepsze z najlepszych podejść naprawiania -jakie każdy z nas ma w zasiegu--

SKUPMY SIE NA RZECZACH DOBRYCH I RÓBMY JE...
@ isztar

Są dwa sposoby naprawiania świata,stosowane w odmiennych sytuacjach - w systemie dzialającym prawidłowo zdarzają się oczywiste naturalne błędy bądź nadużycia, które naprawiamy drobnymi kroczkami a system wspiera takie działania - widać to w państwach o strukturze demokratycznej. W systemach patologicznych, w których doszło do przechwycenia władzy przez grupy interesów, system nie dopuszcza do interwencji naprawczeych, dopóki nie zacznie gnić. Wtedy system zostaje obalony abo od wewnątrz przez rewolucję albo przez inwazję z zewnątrz.

Czy czytałaś coś z teorii gier, bo ona to pokazuje ? A jeżeli nie czytałaś , to jakim cudem nadajesz sobie prawo do zabierania, bez posiadania stosownych kompetencji, głosu w takich kwestiach ?

Poruszasz ciekawe kwestie ale ich nie analizujesz do ńca - proszę, oto przyklad, który sama podałaś - czy są narody wredne i niewredne ? A dlaczego są wredne albo niewredne ? Bo geny mają wredne ?

I na tym polega problem w necie, że od nikogo nie uzyskam odpowiedzi, bo to za truuuudne.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (121 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Klimatyzacja w biurze (57 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry