Widok
WÓZEK HEPCIU HEPAKOS - czy ktoś posiada?
Witam wszystkich,
Mam pytanie do posiadaczy wózka firmy HEPAKOS - model Hepciu. Jak ten wózek się sprawuje? Jesteście zadowoleni?
Proszę o pomoc. Jestem zainteresowana zakupem tego wózka, ale trochę się obawiam, żadnych opini na temat tego wózka nie słyszałam i w internecie też nic nie znalazłam.
Oto link producenta wózka:
http://www.hepakos.pl/pl/kolekcja/hepciu-lux
Mam pytanie do posiadaczy wózka firmy HEPAKOS - model Hepciu. Jak ten wózek się sprawuje? Jesteście zadowoleni?
Proszę o pomoc. Jestem zainteresowana zakupem tego wózka, ale trochę się obawiam, żadnych opini na temat tego wózka nie słyszałam i w internecie też nic nie znalazłam.
Oto link producenta wózka:
http://www.hepakos.pl/pl/kolekcja/hepciu-lux
nigdy więcej nie kupię wózka tej firmy,po 5 miesiącach użytkowania pękł mi stelaż w 2 miejscach,zostało to naprawione jednach powtórzyło się za jakieś 3 miesiace to samo,dodam ze wszystko było przypinane na rzepy więc co chwilę się odczepiało,plusem są duże pompowane koła i przekładana rączka nic po za tym
z wózka głębokiego byłam bardzo zadowolona, chociaż przeszkadzały mi jego rozmiary, dość duży, dość wysoki jak dla mnie (158cm)...nosidełko samochodowe kiepskie, wydawało mi się, że jest zbyt twarde, za słabo wyściełane (jeśli tak można to nazwać), jakby dziecko leżało na samym plastiku, no i materiał...dziecko bardzo się pociło. Przeszłam na spacerówkę kiedy synek jeszcze zbyt sprawnie nie siedział, no i wtedy też irytowała mnie sztywność i twardość siedziska, posadzony tak na pół leżąco praktycznie cały czas jakby zjeżdżał... musiałam podkładać pod niego śpiworki, kocyki, takie dwie proste deski...ale właściwie nie doczekałam z tą spacerówką momentu kiedy dziecko zaczęło pewnie siedzieć, więc ciężko jest mi obiektywnie pisać na temat wygody, koła pompowane-rewelacja , rączka regulowane wysokości, podnóżek regulowany w spacerówce, rączka dziecka w spacerówce specjalnie obita przezroczystą folią, aby materiał sie nie brudził...wiele wiele ciekawych bajerów. Głównym powodem były rozmiary wkurzalo mnie że szeroko rozstawione koła nie mieszczą sie w wąskich alejkach, duża waga, zapragnęłam wąskiej lekkiej parasolki...A Dziś żałuję że go sprzedałam, kiedy porównuję do obecnej parasolki.
Pomimo drobnych minusów, ja bym ostatecznie poleciła ten model. Moja córcia nie narzekała ;) Miałam model Hepciu i co do wagi jest ok. Pompowane koła są rewelacyjne. Rozmiar przednich też ok, nie ma żadnych problemów z prowadzeniem i jak dotychczas nic się nie zepsuło :D Może umiem dobrze dbać??
Fakt nie ma parasolki, która przydałaby się w słoneczne dni ale przecież w tej cenie to da się wybaczyć. U mnie w Koszalinie mąż kupił w sklepie osobno parasolkę z uniwersalnym mocowaniem.
Fakt nie ma parasolki, która przydałaby się w słoneczne dni ale przecież w tej cenie to da się wybaczyć. U mnie w Koszalinie mąż kupił w sklepie osobno parasolkę z uniwersalnym mocowaniem.
posiadam ogólnie byłam zadowolona choć wkurzało mnie to ,że zajmował dużo miejsca po złożeniu i nie wchodził do każdego bagażnika, teraz mam problem bo niestety maluch ma półtora roku a wózek stoi bo rozchodzą się mu koła wychodzi pręt z jednej i drugiej strony i nie nadaje się absolutnie do użytkowania, gwarancja obejmuje śmieszne pół roku a wygląda na to, że ten pręt po prostu pękł. Długo się nie najeździł, bo był mało użytkowany i na równych powierzchniach bo mieszkam na nowym względnie osiedlu raz byłam z nim w mieście i myślę, że gdybym jeździła po takich drogach to wytrzymałby o wiele krócej.
Daria też myślę, że jako gondola jeszcze byłby ok, choć jak już kupować takiego jakby nie patrzeć ciężkiego kloca to polecam Mikado City Car - ma przynajmniej mięciutkie zawieszenie i miło buja, bo spacerówka 15kilowa to jest masakra - sama wiesz, jak na naszą narzekam i świruję o nowej, lżejszej ;) zwłaszcza, że wozisz już o kilka kg cięższe dziecko, a to niestety robi różnicę naszym kręgosłupkom :)
Posiadam ten model wózka i bardzo sobie go chwale. Na kołach pompowanych jak i na kołach zwykłych wcale nie częsie, a wiem z tąd bo kupiłem 2 komplety. Wózek jest niezawodny nie był ani razu u naprawy.
A jeśli chodzi o ciężar to jest ona taki jak wszystkich tego typu wózków. Do wózka tak że dodawana jest parasolka która jest bardzo przydatna.
Polecam ten model wózka i tą firmę.
A jeśli chodzi o ciężar to jest ona taki jak wszystkich tego typu wózków. Do wózka tak że dodawana jest parasolka która jest bardzo przydatna.
Polecam ten model wózka i tą firmę.
zamówiłam Hepcio Lux - byłam w tej "firmie" osobiście do momentu wpłaty pieniędzy na konto wszystko było idealnie, wszystkie zmiany o jakie pytałam nie były problemem.....
przelałam pieniądze i cisza..... za każdym razem kiedy dzwonię, gościu wymyśla nową bajkę, nie wiem jak to rozumieć bo w sumie odbiera.....
ogólenie wózek miałam mieć w piątek a teraz jest wtorek i przed chwilą dzwoniłam... będzie jednak w czwartek..
nigdy w życiu bym nie zamówiła gdybym wiedziała, że jakiś palant będzie mnie tak w ciąży denerwował!
mam nadzieję że chociaż będzie ładny i porządny w użytkowaniu - o ile dotrze.....
na bank nie omieszkam napisać
przelałam pieniądze i cisza..... za każdym razem kiedy dzwonię, gościu wymyśla nową bajkę, nie wiem jak to rozumieć bo w sumie odbiera.....
ogólenie wózek miałam mieć w piątek a teraz jest wtorek i przed chwilą dzwoniłam... będzie jednak w czwartek..
nigdy w życiu bym nie zamówiła gdybym wiedziała, że jakiś palant będzie mnie tak w ciąży denerwował!
mam nadzieję że chociaż będzie ładny i porządny w użytkowaniu - o ile dotrze.....
na bank nie omieszkam napisać
dostałam dziś wózek! wwrrreeszcie!!!! i..... wszystkie zmiany np. opcja klimy w budce, pozostawia wiele do życzenia :/ ale cóż mogłam nie wymyślać. Cała reszta, czyli wersja pierwotna - do zaakceptowania. Fajne zawieszenie. Ogólnie, oceniając trzeba cały czas pamiętać o cenie, która jest - w stosunku do innych wózków bardzo niska, wtedy wszystko wydaje się ok. aaa... producent używa chyba rzepów 2 kategorii... już teraz ledwo się trzymają