Widok

WRÓŻKA - Czy należy wierzyć w przepowiednie wróżek???

Witajcie,

Jakiś czas temu byłam u wróżki. Naopowiadała mi tyle rzeczy z przeszłości,że aż mnie zaskoczyła.

Z kart wyczytywała moją przyszłość i powiedziała mi tyle nie dobrych dla mnie rzeczy,że cały czas o tym myślę.

Powiedziała, że nie będę z obecnym partnerem bo nowa miłość do mnie idzie i już niedługo przyjdzie. (Kurcze! Ale ja nie chcę zmieniać partnera kocham moją drugą połowę i nie chcę tu żadnych zmian jesteśmy związkiem z długim stażem jest Nam ze sobą bardzo dobrze).

Ehhhhh. . . .powinnam w to wierzyć czy nie skoro znała sprawy z przeszłości dotyczące mojej rodziny. ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
rąbnij sie w łeb
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skoro znała tyle rzeczy z Twojej przeszłości to może Cię znała z plotek? Nie wierz wróżkom. Mi ktoś kiedyś też wróżył i nic z tego nie wyszło, a tak to się sama nakręcisz, wkręcisz i nieszczęście gotowe. :) Nie rozdrabniaj się na elementy pierwsze, tylko zajmij się sobą i swoim aktualnym ślubnym, zadbaj o siebie i o niego, zaskocz go czymś pozytywnym, rozpal ogień między wami, a będzie dobrze i żadne z was nie będzie myśleć o głupotach. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

jaki krem na noc +30 ?? (213 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Hiszpańska mucha (30 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

do góry