Widok

WRZEŚNIOWO-PAŹRZIERNIKOWE mamusie ##18##

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
****WRZESIEŃ****
Agaaa (Gusia) 01.09 córeczka
stokrota15 05.09 Wejherowo córeczka
Cytrynka 05.09 Gdańsk Zaspa, synek
xyz124 06.09 Wejherowo synek
kicia_basia 06.09 synek
Myniaagusia 09.09
kasia0075 12.09 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
jolka1985 18-25.09 Gdańsk Zaspa, synek
Asia84 19.09
kamda 21.09 synek
Ententino 22.09 Redłowo ,synek
INA1978 30.09 Redłowo, córeczka

****PAŹDZIERNIK****
MadziaH 01/02.10 Wejherowo, synek
AgusiaGda 02.10
monika987 02.10 Puck córeczka
moka 12.10 Wejherowo, synek
lula 17.10
agitka 17.10 Gdańsk Wojewódzki, córeczka
Kolorowa Parasolka 22.10 synek
aleksandra27 24.10 Gdańsk Wojewódzki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
xyz a ten sklep w gdyni to jest na chyloni koło cerrfoura express?
pojechałam dzisiaj do gdyni odebrac zamówienie z empiku i zachaczyłam o lumpa- dwie pary spodni ciążowych niebieskie i szare takie z cienkiego przyjemniego materiału i spódnica hm, ja trzrba bedzie ciutke zwezic - za wszystko razem 12 zł. A do tego kupiłam sobie rybaczki dzinsowe za 65 zł. ale w tym sklepie w gdyni na starowiejskiej invest jeans maja duzy wybór spodni ciążowych białe beżowe, dzińsowe, długie, krótkie i wszystkie po 65 zł. Taniej niż w innych sklepach.
Także zakupy udane.
No to ja tez bede miała małego łysola bo poki co zgagi nie mam:) ciekawe ile w tym prawdy jest.
ale tu u nas dzis cisza....
Mnie też głowa boli, ale położyć sie nie idzie - jestem póki co w pracy. To chyba to zmienne cisnienie daje sie we znaki.. Masaka... :(
boze ale mnie boli głowa caly dzen leze, i nadal boli :(
wszytko mozliwe mama mowi,że cała ciąze miała- ja urodziłam sie z czarnymi loczkami, mega zarośnieta 5kg, moja siostra 4,5 i jeżyka jej odrazu stawiali bo miała gęste i długie włoski.
A więc może skłonności genetyczne:)
moja mama mowi to samo całą ciąże miała, ja urodziłam sie z czrnymi lokami mega zarosnieta- 5 kg, moja siostra 4,5 kg i jeżyka jej odrazu stawiali bo miała długie i geste włoski.
Także może skłonności genetyczne:)
Hihi fajne z ta zgaga w ciąży :) Tylko ja jeszcze ani razu nie moalam wiec moj synus dla odmiany bedzie lysy ;)
Milego dzionka dla wszystkich łakomczuszków ;) :)))
xyz a wiesz co oznacza zgaga w ciąży
Podobno dzidzi rosną włosy, ciekawe czy Twój synuś będzie miał bujna czuprynę :)
j a mam nadzieje,że przejda te napady głodu , ale juz ponad trzeci tydzien mnie tak trzyma. Ale to głównie z powodu zgagi budze sie o 1 w nocy i do 5 jem. W dzien tez co chwila cos bo jestem głodna. Jakbym nie jadła to skończyłoby sie na paczce reni dziennie, a tak łykam jedno w nocy..
Także dziewczyny nie miejcie wyrzutu co do kolacji, ja oprócz niej o 1 w nocy jem sniadanie:)
Moje nie jest łaskawe i kopie jak szalone:)
hej
katar + gardło boli

och jak ja nie lubie myśleć ile to przytyłam!! pozytyw jest jednak taki, że właśnie nie mam napadów głodu i nie wpadam do lodówki wieczoram. jedyne co, to że musze szybko zjeść śniadanie, ale to już i tak takie przyzwyczajenie.

no i nadal dziecko dla mnie łaskawe i tylko mnie smera delikatnie.

zdarzalo mi si jesc na noc druga kolacje kolo 22:00
bez tego bym nie zasnela - juz to przecwiczylam wczesniej ze pusty i burczacy brzuch to gwarancja nieprzespanej nocy
wiec z ciezkimi wyrzutami sumienia ale jadlam przed snem

naprawde przechodzi :)
Hej dziewczyny:)

U mnie poki co tez truskawki wygrywaja wcinam je praktycznie sama bo maz malo kiedy zdazy chapnąc jakas:D
Ja w sumie z ciuszkow mam juz duza wiekszosc teraz zostaly drozsze gadzety typu wozke, lozeczko, przewijaki i takie inne ale to jeszcze troche poczekam zeby nie gracic pokoju, choc z checia bym juz zakupila i sie przygladala temu:)
Mnie wczoraj mąż obstrofował, że na noc jem. A co zrobić jak mi w brzuchu burczało? Jakos nie mogę mu przemówić, że organizm ciężarnej rządzi się swoimi prawami... Żebym jeszcze się napchała niezdrowym żarciem, a to były 2 tosty z serkiem twarożkowym! :( Fakt faktem zaraz po tym położyłam sie spać... Więc jakies tam obciażenie żołądka było. Sama sie zdziwilam, ze zgaga mnie nie piekła.. Wy też tak na noc jecie?
dziendobry

ja czasem mam takie napady głodu,,,,czasami jak rano sniedania nie zjem to taka jestem potem glodna ze az sie trzęse :)
ALE to normalnie, mam porównanie z pierwsza ciązą.ale dzis pogoda,,

nie martw sie - napady glodu tez przechodza po jakims czasie
jeszcze niedawno obzeralam sie po uszy a dzisiaj starcza mi sniadanie i obiad na caly dzien + owocki oczywiscie ;))
aleksandra ja tez przyłączam sie do gratulacji - kolejny chłopak:)
u mnie tez narazie truskawki wygrywaja, ale i na czeresnie przyjdzie czas:)
Jem jak wariatka dzisiaj juz cztery kanapki od rana, nie mówiąc o nocy banan, mozarella z pomidorkiem i bazylia, rzodkiewki i monte.Waga pokazuje juz 4 kg do przodu - coraz grubsza się staje. Narzeczony jak pojechał ze mną to się śmieje,że on za mną nienadąrza i jak by zjadł taką mieszanke to odrazu leciałby do kibelka.
Ale co mam zrobic jak mnie piecze i jestem głodna:(
dziekuje serdecznie za gratulacje :)

a Bartek chyba jeszcze nie do konca rozumie że bedzie mial rodzeństwo co prawda jak pytam gdzie jest dzidzia to pokazuje na brzuch ale sama jestem ciekawa jak to bedzie jak sie maleństwo urodzi.

a mąż mówi że do druzyny piłkarskiej juz coraz mnie nam brakuje :)))
alekasandra gratuluje synka.

MadziaH nie przejmuj sie ja jeszcze dla córeczki też nic nie mam no po za prezentem od kolerzanki takie śliczne body z napisem "kocham moją mamę"- słodkie:-)

Macie racje dziewczyny chyba fiśkuje..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry