Widok

WYGRAŁAM!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wygraliśmy dziś w klifie !!! Zajęliśmy 1 miejsce!!! Boże! Nadal nie możemy w to uwierzyć!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajnie Kasia. Gratuluję :-) To na pewno dobra wróżba na resztę wspólnego życia :-)

image
moje gratulacje!!!! super, ze wam sie udalo!
czy to Wy byliscie drugi raz wylosowani? ktory mieliscie nr?
Wielkie dzięki! Ogromnie się cieszymy!!! Suknia, garnitur, makijaż no i przede wszystkim Wyspy Kanaryjskie!!!!
Moje gratulacje! To musi byc zajefajne uczucie! Ja wygrałam dyche w Totka ostatnio i w sumie tez sie cieszylam, ale Wasza radosc pewnie siega zenitu! Pozdrawiam :)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
szok, ale Wam fajnie :) ! image

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Tak. Dziś mieliśmy numerek 2. Bo była jeszcze jedna para, która też była drugi raz wylosowana. Zresztą i my i oni braliśmy udział w tym konkursie w zeszłą sobotę! Oni wtedy zajęli 4 miejsce, a my 5! A dziś WYGRALIŚMY! Tak bardzo się cieszymy!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!Fajny prezent już na samym początku
image
Wow!!!
Gratulacje!!!

gratuluje

*** nieczynne *****
moje gratulacje!!!!!!!
i moje:)))

Kasiu, a uchyl rąbka tajemnicy, na jakie to pytania musieliście znać odpowiedzi, żeby cieszyć się teraz wygraną?

image
WIELKIE GRATULACJE !!!

image
A więc: najpierw 5 pytań: jaki prezent ostatnio dostałam od narzeczonego, czy potrefię jeździć na łyżwach, mój adres, ulubione perfumy, jakiego owocu nie lubię. Potem faceci pisali na kartkach nasz ulubiony sklep w klifie i 2 kolory. Organizator to czytał a kobitki musiały się po tym opisie poznać.Następnie mężczyznom zawiązywali oczka i kobitki musiały ich kierować słowami typu w prawo w lewo tak, aby długopisem zakreślili na takim obrazku ( metr na metr) jak najwięcej pkt(które były w sreduszkach). Po tym wyłonili finałową piątkę! W finale pierwszą konkurencją było wspólne łączenie cyfr na kartkach tak, aby powstał rysunek, a druga konkurencja to była plansza i rzucanie kostką i pytania! To tak w skrócie. Sorki jeśli napisałam to niezbyt zrozumiale, ale nadal jestem w głębokim szoku! I nie myślę jeszcze całkiem racjonalnie;)!
jestem pełna podziwu!!!!!!!gratulacje
a ja sobie też dzisiaj byłam i mnie nie wylosowali,ale tak sobie stałam z przodu i patrzyłam jak się babeczki męczycie i muszę Ci powiedzieć,że chyba Cię kojarzę:)
pozdrawiam:)

GRATULUJE ...!!!!!!!!!!!!!!ALE SUPER :):)

image
image
image
WIELKIE Gratulacje :D

gratulacje;))))))))))

ja nie bylam w Klifie,bo sie rozchorowalam;/

image

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
mmegi byłam ubrana w szare spodnie i bluzkę koszulową w pastelowe paseczki. Mam brązowe włosy trochę poza ramiona. Jeśli mnie kojarzysz to bardzo fajnie! Pozdrawiem serdecznie!
do góry