Widok
WYNAJMĘ MIESZKANIE-PILNE!!!
Dziewczyny proszę o pomoc!!
Chcę wynająć mieszkanie moze byc gdańsk, pruszcz gdanski, okolice. Nie musi to byc centrum. Chodzi o przyzwoitą cenę bo to co ostatnio zobaczyłam w internecie przeraziło mnie- ceny kosmiczne!!!
Może znacie kogoś kto chce wynająć mieszkanko za rozsądne pieniążki. Bardzo proszę o kontakt i odpowiedz
Chcę wynająć mieszkanie moze byc gdańsk, pruszcz gdanski, okolice. Nie musi to byc centrum. Chodzi o przyzwoitą cenę bo to co ostatnio zobaczyłam w internecie przeraziło mnie- ceny kosmiczne!!!
Może znacie kogoś kto chce wynająć mieszkanko za rozsądne pieniążki. Bardzo proszę o kontakt i odpowiedz
Mieszkanie w Gdyni Chyloni
2 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój, nieumeblowane (w kuchni kilka szafek oraz kuchenka gazowa), balkon, pierwsze piętro, spokojna okolica, bezpośrednia bliskość przedszkola i szkoły podstawowej, blok ocieplony, klatka schodowa odmalowana, cena 600zł + opłaty
Cena: 600.00 zł
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Anna Hatała
Miasto: Gdynia
Ulica: Starogardzka
Tel./fax: 0586632691
duzy - 24 m2 we Wrzeszczu
(Mieszkanie)
Duzy, jasny umeblowany pokoj w 2-pokojowym mieszkaniu.Kolejka SKM 10min, tramwaj 3min, autobus 8min. Pelna dostepnosc kuchni, lazienki oraz suszarni. Pokoj bedzie do wynajecia od 14 czerwca do 1 wrzesnia. Na wyposazeniu wieza, tv. Dostep do internetu oraz telefonu w ramach umowy UPC bezplatny. Prad, czynsz, woda, gaz - wszystko w cenie najmu
Cena: 580.00 zł
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Marcin
Miasto: Gdansk
Ulica: Fitelberga
E-mail: zielony_diabel@o2.pl
Tel./fax: 0509 923 235
Kawalerka do wynajęcia
(Mieszkanie)
witam
Mam do wynajęcia umeblowaną kawalerkę w Gdańsku na Siedlcach
- pow. 32m2
- 7 piętro
- łatwy dojazd do centrum, na PG, na AM
- cena: 600zł + opłaty ( około 300 zł )
- umeblowane
zainteresowanych proszę o kontakt w godz 10-16
Magda 600067025
Pow.: 32 m2
Liczba pokoi: 1
Piętro: 7
Liczba pięter: 10
Ogrzewanie: co
Ulica: szara
Dzielnica: siedlce
Miasto: Gdańsk
Infomacje dodatkowe:
telefon, winda,
Dane kontaktowe:
Tel./fax: 600067025
2 pokoje, kuchnia, łazienka, przedpokój, nieumeblowane (w kuchni kilka szafek oraz kuchenka gazowa), balkon, pierwsze piętro, spokojna okolica, bezpośrednia bliskość przedszkola i szkoły podstawowej, blok ocieplony, klatka schodowa odmalowana, cena 600zł + opłaty
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Anna Hatała
Miasto: Gdynia
Ulica: Starogardzka
Tel./fax: 0586632691
duzy - 24 m2 we Wrzeszczu
(Mieszkanie)
Duzy, jasny umeblowany pokoj w 2-pokojowym mieszkaniu.Kolejka SKM 10min, tramwaj 3min, autobus 8min. Pelna dostepnosc kuchni, lazienki oraz suszarni. Pokoj bedzie do wynajecia od 14 czerwca do 1 wrzesnia. Na wyposazeniu wieza, tv. Dostep do internetu oraz telefonu w ramach umowy UPC bezplatny. Prad, czynsz, woda, gaz - wszystko w cenie najmu
Cena: 580.00 zł
Dane kontaktowe:
Osoba/firma: Marcin
Miasto: Gdansk
Ulica: Fitelberga
E-mail: zielony_diabel@o2.pl
Tel./fax: 0509 923 235
Kawalerka do wynajęcia
(Mieszkanie)
witam
Mam do wynajęcia umeblowaną kawalerkę w Gdańsku na Siedlcach
- pow. 32m2