Widok

Wakacje w Turcji -ktoś był?

Podróże Temat dostępny też na forum:
Witam 01.10 wybieramy sie do Turcji z 4 letnia i 6 mc corka. Ktos byl moze z takim malenstwem? Moze jakies rady ? Jedziemy do Alany jestem ciekawa jak takie dziecko znosi taka podroż. Proszę o rady :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My byliśmy we wrześniu zeszłego roku z czterolatkiem i trzymiesięczną córeczką. Było super.
Wczesnym rankiem (jeszcze przed śniadaniem) i popołudniami/wieczorami, chodziliśmy z malutką na długie spacery, bo nie było jeszcze wtedy tak gorąco. W ciągu dnia dużo spała (więcej niż w domu), spędzała całe dnie w cieniu, posmarowana kremami przeciw słońcu, no i wchodziła też do basenu kilka razy na krótszą bądź dłuższą chwilę, żeby się ochłodzić.
A czterolatek czuł się jak w raju. Basen, plaża, plac zabaw.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też byłam z półrocznym dzieckiem. Moja rada używaj do wszystkiego przegotowanej butelkowej wody na wszelki wypadek zawsze biorę czajnik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my byliśmy z dwulatką w sierpniu. drugiego dnia dopadły ją biegunka i wymioty, wylądowała w szpitalu. potem ja się też rozchorowałam. mieliśmy strasznego pecha.

podróż samolotem z dzieckiem na kolanach też uważam za pomyłkę. wylatywaliśmy wcześnie rano, ale powrót był w nocy, o 21 wyjechaliśmy z hotelu - następnym razem muszę zwrócić na to uwagę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (66 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

do góry