Widok

Wakacje z dziećmi 2020

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jedziecie w tym roku gdzieś na wakacje w kraju? Właśnie się zastanawiam gdzie by pojechać. Napiszcie gdzie jedziecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze, jeśli szukasz czegoś fajnego za rozsądną cenę to trochę już późno. My na początku maja rezerwowaliśmy miejscówkę w górach i już wtedy był problem. W czerwcu jeszcze dodatkowo udało się znaleźć domek na lipiec nad jeziorem.
Teraz to już chyba zostały drogie hotele, albo miejsca nie cieszące się dobrą opinią :/.
Próbować można, w tym roku Polskie wakacje to chyba jedyne rozsądne wyjście.
Mieliśmy jechać że znajomymi w góry ale u nich zrobiło się w pracy nie bardzo i nie mogą jechać, mieliśmy zarezerwowane już. Niestety musimy odmówić. Trochę za drogo żebyśmy tam sami opłacili noclegi. Dlatego myślałam poszukać czegoś innego. A jak nie to zostanie nam urlop w domu ale to jakoś tak dziwnie zawsze wyjeżdżamy chociaż na trochę.
Hej, ja mogę polecić willa górska dolina stasikowka nie jest to centrum Zakopanego, pensjonat znajduje się w poroninie ale spójrz na stronę, my byliśmy z dziećmi autem więc nie potrzebowaliśmy noclegu w centrum, mają bardzo dobre jedzenie, basen dla dzieci piłkarzyki itp... Zobacz ich na necie, pozdrawiam

przesadzasz. zarezerwowalismy na za 2 tyg dobra miejscowke w gorach i obwdzonilam kilka miejsc zanim wybralismy i nie jest zle...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak teraz sytuacja z liniami lotniczymi?

Pomimo sytuacji jaka zaistniała to nie można raczej narzekać ponieważ co raz to większa liczba połączeń jest aktywna. To także dobra okazja do tego by zaplanować swój wyjazd we własnym zakresie gdyż wiele biur ma zawyżone ceny. Nie chcę się tutaj rozpisywać o szczegółach bo wszystko znajdziecie na bardziej popularnych blogach czy serwisach poruszających ten temat. Jeśli chodzi o same linie lotnicze to dość często przytrafiają się problemy. Jednym z najczęstszych jest opóźniony lot według tego co można przeczytać w sieci. Pytanie jakie warto sobie zadać to co robić w takim przypadku? Odszkodowanie można uzyskać korzystając z pomocy takich firm jak https://delayfix.com/opozniony-lot a skuteczność działań jest bardzo wysoka, o czym piszą klienci w wielu miejscach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W tym roku byliśmy z Konsorcjum.pl w Izraelu na tygodniowej wycieczce. Bogaty program, którego istotnym elementem są bardzo wykwalifikowani przewodnicy. Izrael nas zachwycił choć nie oczekiwaliśmy niczego, bo nie wiedzieliśmy zbyt dużo o tym miejscu, a szkoda. Lecieliśmy bezpośrednio z Krakowa, a cena na tyle atrakcyjna, że wakacje w Polsce wyszłyby podobnie.

Polecam wyjazd z dziećmi do Poznania. To ładne miasto z wieloma atrakcjami dla dzieciaków, moje były zachwycone wyjazdem i zmianą klimatu. Nocowaliśmy w Expolis Residence - bardzo dobre miejsce na nocleg.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pożyczka hipoteczna? (18 odpowiedzi)

moim rodzice mają mieszkanie własnościowe ( maja po 65.70lat) niestety ja niemam żadnej zdolności...

Kuchnia (40 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

Poszukiwana polecana szkoła dla dziecka ze spektrum autyzmu :) (3 odpowiedzi)

Szukam szkoły podstawowej w Gdańsku (ewentualnie okolice Banina) dla dziecka w spektrum autyzmu...

do góry