Widok
My bylismy z 10m Jankiem na trasie Czechy-Słowacja, upały były nieziemskie.
Mieliśmy nocleg w Czechach u mojej przyjaciółki, ale na Słowacji już w hotelach.
W czerwcu 2010, jak Janek miał 1,6 r, byliśmy w BUłgarii- ważny jest dobry hotel, blisko do plaży, rozrywek dla dzieci.
Mieliśmy nocleg w Czechach u mojej przyjaciółki, ale na Słowacji już w hotelach.
W czerwcu 2010, jak Janek miał 1,6 r, byliśmy w BUłgarii- ważny jest dobry hotel, blisko do plaży, rozrywek dla dzieci.
zwróc uwage na wyposarzenie hotelu, czy jest przystosowany dla dzieci, czy jest mozliwosc wypozyczenia łóżeczka
jak daleko do lotniska aby nie tluc sie w autobusie 100km
czy sa jakies atrakcje na terenie typu plac zabaw, brodzik
teraz wiele hoteli ma kluby animacyjne - fajna sprawa
my lecimy z triadą
jak daleko do lotniska aby nie tluc sie w autobusie 100km
czy sa jakies atrakcje na terenie typu plac zabaw, brodzik
teraz wiele hoteli ma kluby animacyjne - fajna sprawa
my lecimy z triadą
Byliśmy z synkiem jak miał 11 mc w Grecji na Korfu i mogę polecić ten hotel jak najbradziej.
http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/korfu/hotel_sunshine_vacation_clubs_2485.php?SEARCH_HOTEL=WAW&SEARCH_HOTEL=DBL&SEARCH_HOTEL=A& Wylot z Warszawy .
Jak Adaś miał 14 mc byłiśmy w Turcji, pogoda ok ale nie za bardzo był dostosowany dla maluchów.
Oba wyjazdy z Itaki
http://www.itaka.pl/wczasy/grecja/korfu/hotel_sunshine_vacation_clubs_2485.php?SEARCH_HOTEL=WAW&SEARCH_HOTEL=DBL&SEARCH_HOTEL=A& Wylot z Warszawy .
Jak Adaś miał 14 mc byłiśmy w Turcji, pogoda ok ale nie za bardzo był dostosowany dla maluchów.
Oba wyjazdy z Itaki
byłam w Turcji 2 razy i jakoś nie zauważyłam żeby było tam brudno. większy syf widziałam np w Hiszpanii lub Grecji.
my byliśmy z 14 mies wtedy synkiem w zeszłe wakacje właśnie w Turcji, okolice Side, Biuro Exim Tours, hotel 5 gwiazdkowy. nikt z nas żadnych sensacji żołądkowych nie miał. mały jadł to samo co my. unikaliśmy tylko napojów z dystrybutorów. posiłki dla dziecka (kaszka, mleko) przyrządzaliśmy na bazie wody min. i było ok :)
my byliśmy z 14 mies wtedy synkiem w zeszłe wakacje właśnie w Turcji, okolice Side, Biuro Exim Tours, hotel 5 gwiazdkowy. nikt z nas żadnych sensacji żołądkowych nie miał. mały jadł to samo co my. unikaliśmy tylko napojów z dystrybutorów. posiłki dla dziecka (kaszka, mleko) przyrządzaliśmy na bazie wody min. i było ok :)