Widok

Wakagi

a w poniedzialek po poludniu ja nie moge... naprawde nie mozemy jakos sie spotkac, a szkoda.
Co powiesz na czwartek???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

..........

nic na to nie poradze, ale po prostu Cie potrzebuje. Co z tego, ze jestem dorosla, samodzielna, wyksztalcona itp bzdury? ze potrafie poradzic sobie nie tylko z urzedem skarbowym, ale nawet z cieknaca rura i wezwanym na pomoc hydraulikiem.... ale gdy jest tak szaro i tak wyje wiatr, moje mieszkanie robi sie nagle puste i zimne, a ja staje sie tylko przestraszonym dzieckiem, ktore boi sie usnac... i tesknie za Toba, za tym , , wszystko bedzie dobrze", za , , poradzimy sobie".... praca pomaga nie czuc i nie myslec, przyjaciele dodaja otuchy, moge sie smiac i bawic i tanczyc, ale lzy sa ciagle. I ciagle placze wieczorami, patrzac na Twoj portret. Dlaczego tak trudno sie odkochac?

AQUAPARK !!!!!

Czy będzie się można kąpać już od 1 kwietnia 2002 r.
w Aquaparku położonym w SOPOCIE NA ZAMKOWEJ GÓRZE ?.....

ASPIS i KRABATE!!!!

Jak ja zaluje, ze nie moge Wam zyczyc wszystkiego NAJ... prosto w oczeta. No ale coz, tak to bywa jak sie jest po drugiej stronie morza.
WSZYSTKIEGO CO SOBIE TYLKO WYMARZECIE KWIATUSZKI WY MJE =)
No coz, musze konczyc, bo mnie wyganiaja! Kocham Was

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

IRISH PUB RATUSZ STAROMIEJSKI UL.KORZENNA

NIEDZIELA 09.09. - ROMUALD MAŁY SŁAWIŃSKI
/ MIETEK BLUES BAND/
PONIEDZIAŁEK 10.09 - TWORZYSZ?ZGŁOŚ SIĘ DO NAS. POKAŻEMY TO!!! POKAZY FILMÓW NA W.EKRANIE

WTOREK 11.09 - IRLANDZKIE DNI

ŚRODA ŚRODA ŚRODA - KABARET LIMO! KABARET LIMO! KABARET LIMO! START 20.00. / może troszkę później /

CZWARTEK 12.09 - PON - TON /wibrafon, trąbka, perkusja, kontrabas/ WARTO!!!!!! 20.00

PIĄTEK 13.09 - MIETEK BLUES BAND 20.00
IMPREZKA DO RANA

SOBOTA 14.09- WOO.KOOL.SKI 20.00
IMPREZKA DO RANA

NIEDZIELA 15.09- GRAND ACOUSTIK
WOODY ALEN NA WIELKIM EKRANIE.

z pozdrowieniem

JEST KOSA

nica, ifka, Amena i dzidek. Jest taka kosa, że głowa mała.

Nirvano

Witam serdecznie

Techno narkotyk dla odważnych

www.neurotic.republika.pl

wakagi

Pozdrawiam !!!!!

KUFEL

Niehermetyczna Grupa KUFEL
nadal działa i nie przestanie
nowa aktualizacja
zastrzyk nowych tekstów

bokel

Jaka kosa? Chyba wiedziałeś, kto nie może !!!!
I tak Ciebie lubimy :-))
Pogoda-sam widziałeś jaka !!!!!!
Pozdrawiam.

REKLAMA

juz niedlugo strona 3-city

CIRI

Dziekuje Ci kwiatuszku smutno mi bez Ciebie :)) i nie slysze Twojego glosu :((

Uwaga

strona grupy dyskusyjnej wersja 1.69 beta 0.12 juz prawie w pelni funkcjonalna. jak jakies obrazki nie dzialaja to tylko kliknac prawym i pokaz obraz.
netszkapa nie calkiem sprawdzona. prosimy o uwagi.

krabate

i w fizyce z chemia i w seksie mozna znalezc ciekawe obszary ;) to moze węże ? ;)))

WWW.MILTEDUS.HG.PL

nowa wersja, nowe mp3, nowe zapowiedzi. Księga gości, IMPREZA INTEGRACYJNA AUTORÓW

cos trzeba

wqrza mnie to, że żeby odczytac nowe wypowiedzi trzeba coś napisac od siebie. To tyle miałbym do powiedzenia. Dziekuję i pozdrawiam rodzinę z południowej części Turcji

????????

Żyć to znaczy okazywać wdzięczność
za słoneczny blask i miłość
za ciepło i czułość,
których jest tak wiele w ludziach i rzeczach.

Ameno

Czwartek może być . Wszystko wskazuje na to , że będę i mam nadzieje, że nic się nie zmieni i u Ciebie też
pozdrowienia :)

KRABATE

Nie gniewaj sie tylko, ze nie pisze od Ciebie. To dlatego, ze dzieje sie strasznie duzo i gdybym miala opisywac wszystko, to chyba by mi rece odpadly. Norwegia jest cudowna, tylko nie wszyscy ludzie tutaj warci sa tego pieknego kraju. BArdzo nie lubia obcokrajowcow, a szczegolnie Europy Wschodniej- w tym Polski. Zdarzylo nam sie nawet, ze wyproszono nas ze sklepu, bo sprzedawca dowiedzial sie, ze jestesmy Polkami. To naprawde okropne. Ale jest tez wielu fajnych ludzi- np. fotograf w Porsgrunn (miasteczko w ktorym mieszkam) naprawil mi aparat za darmo i do tego dolozyl film gratis. Nie moglam w to uwierzyc! W szkole tez jest roznie, jedni wydaja sie w porzadku od innych lepiej trzymac sie z daleka. nie zaluje ze tu jestem, ale myslalam, z e bedzie ciut lepiej. Chociaz juz sie poprawia. To naprawde dziwny narod, ale ani odrobine interesujacy (choc przystojny;). O tak, kolesie sa naprawde niczego sobie, szkoda ze ich tak malo... i z nimi mamy dobry kontatkt, o wiele lepszy niz z norweskimi dziewczynami. Trzymaj sie slonko! mozliwe, z e za miesiac wpadne do Polski jako tlumacz(ale w Gdansku bede tylko kilka godzin- na uniwerku na humanie, bo celem jest KRakow). Pozdrow Aspis.

Amena

Ciebie też bardzo serdecznie pozdrawiam.
Gafa ze mnie ; )
A jak było ??

Hmmmm...

całuski i papatki....

hokej w piatek 18:00

zapraszam wszystkich na mecz hokejowy Stoczniowiec-Polonia Bytom w piatek o 18:00 hala Olivia!!!!!!!!

Kibic

Dzięki za informację.
Piątek 18:00 Olivia.
Hokej lubię i bedę napewno.

terror-atak

szok prawda. co sie dzieje na tym swiecie

HORROR

Szok!!!!!
Szok!!!!
Szok!!!!
W New York , w całej USA, całym świecie!!!!!

wolna prasa

Dlaczego w trójmieście nie ma niezależnej prasy?

czat

od długiego czasu nikogo na czacie.
zacznijmy czatowac trochę . zaglądajcie na czat pse

Zastanówmy się...

Jestem w szoku...Co się dzieje??? Wiecie co? Zastanawiam się jak mam wychowywać dzieci, moje córeczki 8 i 10 lat obserwowały i śledziływraz ze mną bardzo uważnie to, co się dzieje w Stanach - na świecie! Następnie miałyśmy długą "pogadankę" na temat terroryzmu... Dlaczego ludzie są tak głupi i niszczą swój świat, przecież tworzą go dla siebie, swoich dzieci- to słowa mojej starszej córki. Chyba jest dojrzalsza i mądrzejsza od zidiociałych ludzi działających w imię swojej religii, przekonań...Mam tylko nadzieję, że teraz mądrzy ludzie będą podejmowali decyzje w sprawach tzw. "odwetu"- szukania winnych zaistniałych sytuacji - bo to jest nieuniknione....oby nie było jeszcze gorzej!!!

Wakagi

bede w czwartek, ok. 18.

Ifka

Pytasz dlaczego ... odpowiem ; zakładasz myślowo, że wszyscy ludzie myślą !, a to nie prawda , znakomita większość nie myśli i można nią sterować dowolnie.
Tak się dzieje na całym świecie i u nas też (popatrz na jakiś mecz piłkarski). Powiedz swoim dzieciom , że nawet w cywilizowanej Europie jedynie 5% populacji to ludzie jako tako myślący reszta to zwierzęta , naucz je jak w takich warunkach żyć. To najlepsze co możesz dla nich zrobić aby nie były bezbronne i potrafiły w tej dżungli poruszać, nie dać sie zniszczyć a osiągnąć to co chcesz aby osiągneły. pozdrawiam Cię

Ameno

A ja ok. 17.30
pozdrowienia

Wakagi

poczekaj na mnie, gdybym sie spoznila, ok?
pozdrawiam rowniez

Ameno

100 % kobieta ! , ha ha ha , co tam 300% !!! oczywiście poczekam poczekam ; eeeeeeech kobiety :)

CIRI

kochana moja siostrzyczko, dziekuje z calego serca za zyczonka i kocham cie tez i pozdrawiam i tesknie i wogole :*******

Do Michala K.

Michalku!!!
Wielkie dzieki za wszystko. Komputerek juz mi pieknie dziala w domu i trojmiasto.pl ogladam sobie:)))

FILM: Niewiedza, Nieświadomość

nowy, na stronie. Do obejrzenia i do ściągnięcia, film na dziś.

mrrrrrrrrrrrrrrr

koparki... ciągle mam w głowie.....hihihi

Wakagi

ech, fakt, zabrzmialo to ciekawie, ale sie spieszylam. A poza tym nigdy nie wypieralam sie faktu, ze jestem kobieta :)))
........ i to nieobliczalna, a czasem zupelnie zwykla.
ps albo odwrotnie

Ameno

?? Odwrotnie ?? , czyli zwykle nieobliczalna ha ha !!

Ameno

No i jestem

Wakagi

akurat! nie ma Cie!

nudy

jestem na czacie i nudze sie, bo nikogo wiecej nie ma!!!!!!!! wstyd!!!!!!!!1

co jest

Pierwszy raz jestem na tej stronie - trochę zagłębiłem się w to co ludzie piszą co czują!!!!!!!!!!
Czuje się dobro pragnienie miłości .......... ale dlaczego nie potrafimy tego okazać obcym po wyjściu z domu??? Inne pytanie - dlaczego pozwalamy SOBĄ MANIPULOWAĆ!!! Garstka decydentów traktuje nas jak bydło na rzeź - a my co?
LUDZIE OBUDŹMY SIĘ Z TEGO MARAZMU
wd6@wp.pl

Aspis

Czy ja musze Ci mowic jak bardzo Cie lubie i jak bardzo za Toba tesknie? Wiesz, ze nie. Nie mam tu lekko i dlatego nie mam nastroju do pisania raportow. Musze leczyc sie z szoku kulturowego. Mam tylko nadzieje, ze u Ciebie i Sylwi wszystko ok. Bardzo sie o Ciebie martwie. Czekaj na list, odezwe sie na pewno.

Pozdrowienia i moc slonecznych usciskow

mrrrrrrrr

Jeszcze dochodzę do siebie po wczorajszym dniu... Całuski dla: Gosiuni, Bokelka z żoncią, Jorunda-BYCZKA(hihihi) nio i dla Tomeksa. Muszę pracować - a wolę LENIUCHOWAĆ , mrrrrrrrrrrrrrrr

ADMINISTRATORZY TROJMIASTA.PL!!!!!

CO JEST Z CZATEM???? PROSZĘ-NALEGAM O ZROBIENIE CZEGOŚ Z TYM !!! TO JUŻ ZAKRAWA NA MAŁY SKANDALIK...3 DNI BEZ CZATA!!! WRRRRRRRRRR

FILM

Niewiedza, nieświadomość...
Do wglądu i ściągnięcia wciąż na...

.......

No i co ma znaczyc taka pogoda? niech to.... ja chce lato!!!!
i nie mam najmniejszej ochoty pracowac ;(((

Am.

Ale za to noce są dluższe nooo..... i bardziej upalne
:)))))))) w jesieni

!@#$#@

to wstretne pudlo mnie nie chce wpuscic na czat!
ARGH!!!!!!!

All na czacie

Ale moglismy porozmawiac, hoho! i pomyslec, ze mam wolny dzien i specjalnie po to przyszlam do kawiarenki... bo w pracy rozmawiac nie moge, nie tak jak Niektorzy. Pozdrawiam goraca wszystkich Krewnych i Znajomych Krolika, aktualnie na czacie (beze mnie, niestety).

NA księżyc

Może mi ktoś powie dlaczego jeszcze nie wystrzelali strażników miejskich i po co oni właściwie są.?????????????

ktos

Hm powiadasz ze mozna znalesc ciekawe obszary. Hm dla mnie fizyka i chemia to dwa najpiekniejsze i najbardziej jasne przedmioty.:))

Ciri

Bardzo sie ciesz ze chociaz tutaj dalas znak zycia. U mnie jest niezle zaliczylam analize z 50 osob tylko 10. W wekend jade do wawy a pozniej do Grzesia do Krakowa. Juz sie nie moge doczekac.

Krabate

yyyyyyy... co za Grzes??? czy mi cos z glowy wylecialo?nie pamietam zadnego Grzesia... Krakow, hm, brzmi znajomo, ja tez tam niedlugo jade (pierwszy tydzien pazdziernika), a ty kiedy dokladnie?

Aspis i Krabate

jak bylo na urodzinach?

Ameno

To nic , że pada , pozdrawiam Cię

krabate

plus informatyka (i zadnych 'ale..')
;-)))))))))

protest

Protestuje sama swoja obecnoscia i to wystarczy

Ciri

EEEEE no co Ty Gada nie kojarzysz? Przeceiz juz od dluzszego czasu sie do niego wybieram.

Ciri

Bez Ciebie beznadziejnie

ktos

Pewnie ze infromatyka te trzy przedmieto sa i beda (inf.) moimi kierunkami studiow.

CZY

Czy ktoś z Was był może ostatnio w Key-Bellku w Sopocie?Bo chyba widziałam znajome twarze, ale nie jestem pewna...

ciri

pozdrawiam slonko

krabate

trzy kierunki studiow jednoczesnie? wow ;))

hmmm

Kochani, zielono mi... w ten jesienny dzień. Papatki i cmokaski

ifka

zielono nam ---- bo jest nas już dwoje --- nawet jeśli nasza zieloność diametralnie się różni
pozdrawiam

GALERIA "BRAMA"

Z przyjemnością informuję, że przy ul.Garncarskiej 7/8/9
nasze miasto nabrało kolorów. W miejscu gdzie kiedyś
ćwierkała "Metabrama" teraz bije kolorami galeria "Brama".
Obejrzeć i kupić można w "Bramie" niesamowite malarstwo
Katarzyny Fijałkowskiej i
Krzysztofa Iwina . Obrazy z reguły są
niewielkie, bogate kolorystycznie, nasycone baśniową
atmosferą i często specyficznym humorem. Ceny bardzo
przyjazne, atmosfera - wbrew nazwie nie galeryjna.
Zapraszam

kobylka

no to ciach //piwo :)

Loser...

Dziś już piątek, weekend się zaczyna...!!!! Nadal zielono mi, a dodatkowo myślę o niebieskich migdałach...mrrrrrrrrr

pytanko

co ci tak zielono ifka? :) ciach

Wakagi

Radosnie pozdrawiam :))

Ameno

I znowu pada..... , czy masz na to wpływ?! . Miło zobaczyć Twe zgrabne literki i takież mysli , pozdrawiam
najmilej i najsłoneczniej

Ratunku

Jak zdać ten porąbany egzamin na prawo jazdy.
Węglowa po nocach mi się już śni.

Vive trojmiasto.pl!

Serdeczne buziaki dla trojmiasta paki!!! usciski dla dzialu reklamy, dzialu konkursow i windykacji, wpisywaczy danych oraz - last but not least - dla calego zarzadu i prezesa, sle specjalny wyslannik do Paryza

Oferta Pracy

Arabskie biuro podróży "Dzi-Had" poszukuje pilotów do Nowego Jorku i Waszyngtonu - zlecenie jednorazowe.

NOWY FILM

pod tytułem - Nie ma pracy w naszym miasteczku - już na stronie www.miltedus.hg.pl. Również do nabycia kasety zespołu Pies(7 zl).

takie tam...:)

hehe mam dzis dobry humorek :) pozdrawiam piekne kobitki (te mniej piekne tez) :)

ciach

no to ciach... //piwo :)

kasiulek

kocham lukaszka

dla Dpias-a

Dpias, gdzie jestes? No gdzie? Jeszcze chorujesz? Jesli tak, to trzymaj sie cieplo i wracaj szybko do pracy i sieci.
Pozdrawialski.

kocham

Bardzo KOCHAM Tomka K

ciach

no to ciach...//piwo :) wasze zdrowko!

a ja nie

a ja nikogo nie kocham

ifka

zieloność moja dosięga zenitu --- i ciemnozielony skuter też coś nawalać zaczął. uff to chyba ta pogoda. pisz dalej o zielonym, ale pamiętaj że inne kolory też są. może mi się uda przejść na żółty niedługo . pozdrawiam ifka

ifka

dosięgła ah te literówki

ifka

dosięgła ---- to tak po swojsku -- :):):):)

ciach

zdrowko! ciach! //piwo

Wakagi

to moze pogawedzimy???
cos dawno Cie na czacie nie widzialam, a duzo sie dzieje.
mozliwe, ze pada, bo ostatnio troche jestem...ech :((
Ale do Ciebie sie usmiechne - a co tam :))

Loser...

Dziś mam CZARNY dzień...ciężko mi. Wczoraj był First T. - dzień CZERWONYCH żniw. Jestem wykończona psychicznie i fizycznie...a do tego mam małego kaca. Pozdrawiam i całuski ślę...chciałabym znów "wpaść" w zielono-błękitny nastrój. Trzymaj się ciepło....

Ameno

Uśmiechaj sie uśmiechaj i to często, układa to ślicznie rysy twarzy i tak one potem pozostaną . Czat, chętnie , ? daj jakąś propozycję , dopasuję się (ale to brzmi ha !) z rozkoszą
:)) pozdrowienia

DO WSZYSTKICH

Wkurza mnie, że nasz kochany nowy Rząd zajmuje się bzdurami, wymyśla durnowate ustawy, np. opłata 20 złotych za każdy wyjazd za granicę, odprowadzanie podatków z procenty, które urosną w banku itd., a nie zacznie zastanawiać się, jak zmniejszyć bezrobocie w kraju, a już tym bardziej zmniejszyć swoje diety poselskie, które dostają za nic niewartą pracę. Kto na tych Idiotów głosował????????????????
Wkurza mnie, że absolwenci uniwersytetów nie liczą się ani trochę na rynku pracy, a wszyscy patrzą na nich jakby byli durnymi darmozjadami bez szkoły i języka.
I wkurza mnie, że każdy wymaga od nas doświadczenia, a nikt nie chce nam dać szansy tego doświadczenia nabyć. A człowiek mający 24 lata nie może mieć studiów dziennych, miliona kursów, piętnaście języków i 20 lat stażu. A skoro chcemy pracować i płacić podatki to NIECH KTOŚ NAM DA SZANSĘ PRACOWAĆ. Więc niech nasz Rząd się zajmie takimi rzeczami jak pieprzone bezrobocie, a nie bzdetami.

zdrowko...

Zdrowko popiepszonego Rzadu...

Żono Bokelka...

Takie jest życie..."Nie pytaj co kraj może zrobić dla Ciebie, ale co TY możesz zrobić dla kraju" - to nie tylko amerykańskie bzdury!!! Takie tam dyrdymały i perduły-od których głowa boli! Moja droga, w naszym kraju jesteś OBYWATELEM masz od cholery, w związku z powyższym obowiązków (mni.podatki!!!!!) a ZERO przywilejów! A za przeproszeniem pieprze szczycić się, że jestem Polką...za co? za nic... sama sobie odpowiadam na pytania, ponieważ nie ma ludzi, którzy są w stanie to zrobić(nasi politycy, trzymają sobie wzajemnie palce...i dobrze im :)) Nie będę Was zanudzała... Nasz kraj to dżungla...za wszelką cenę, po trupach..nie potrafisz?Masz pecha - umierasz czy to finansowo, mieszkaniowo...jakkolwiek. Całuję i pozdrawiam!!! Dziś mi brązowo-żółto...czyli jesień...

zonka ...

jest ciężko będzie jeszcze ciężej urodziliśmy sie za wcześnie. jak ifka mówi po trupach trzeba iść kto nie potrafi ten ma pecha --- brutalnie przykra prawda -- niestety trzeba żyć --- ale kto wie czy niektórzy uczciwi będą mogli żyć za rok dwa. POZDRAWIAM wszystkich serdecznie trzymajmy się razem to może damy radę

Wakagi

az z rozkosza? :))) dlaczego to ja, niesmiala istota, mam skladac propozycje?? hihi............
to moze dzis kolo 18? potwierdz, jak nie mozesz - to jutro, tez 18. Pa!

Ameno

:))), ależ nie, nie chodzi o propozycje a tylko o to abyś w swoim wypchanym zapewne po brzegi terminami notesie , znalazła wolny skrawek czasu . Pytasz czy mogę....? hm hm !!! n o o c z y w i ś c i e (!@$%#@).
Do 18 zatem :)) pozdrowienia

Wakagi

no to jestesmy umowieni...
n a p r a w d e nie propozycja???

Inne tematy z forum Hydepark

Co sądzisz o suplementach dla graczy? (3 odpowiedzi)

Co sądzisz o suplementach dla graczy? czy rzeczywiście są skuteczne?

Sauna dla mężczyzn (34 odpowiedzi)

Cześć. Powiedzcie mi, gdzie w 3mieście znajdę saunę tylko dla mężczyzn?

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

do góry