Widok
..........
nic na to nie poradze, ale po prostu Cie potrzebuje. Co z tego, ze jestem dorosla, samodzielna, wyksztalcona itp bzdury? ze potrafie poradzic sobie nie tylko z urzedem skarbowym, ale nawet z cieknaca rura i wezwanym na pomoc hydraulikiem.... ale gdy jest tak szaro i tak wyje wiatr, moje mieszkanie robi sie nagle puste i zimne, a ja staje sie tylko przestraszonym dzieckiem, ktore boi sie usnac... i tesknie za Toba, za tym , , wszystko bedzie dobrze", za , , poradzimy sobie".... praca pomaga nie czuc i nie myslec, przyjaciele dodaja otuchy, moge sie smiac i bawic i tanczyc, ale lzy sa ciagle. I ciagle placze wieczorami, patrzac na Twoj portret. Dlaczego tak trudno sie odkochac?
UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA
IRISH PUB RATUSZ STAROMIEJSKI UL.KORZENNA
NIEDZIELA 09.09. - ROMUALD MAŁY SŁAWIŃSKI
/ MIETEK BLUES BAND/
PONIEDZIAŁEK 10.09 - TWORZYSZ?ZGŁOŚ SIĘ DO NAS. POKAŻEMY TO!!! POKAZY FILMÓW NA W.EKRANIE
WTOREK 11.09 - IRLANDZKIE DNI
ŚRODA ŚRODA ŚRODA - KABARET LIMO! KABARET LIMO! KABARET LIMO! START 20.00. / może troszkę później /
CZWARTEK 12.09 - PON - TON /wibrafon, trąbka, perkusja, kontrabas/ WARTO!!!!!! 20.00
PIĄTEK 13.09 - MIETEK BLUES BAND 20.00
IMPREZKA DO RANA
SOBOTA 14.09- WOO.KOOL.SKI 20.00
IMPREZKA DO RANA
NIEDZIELA 15.09- GRAND ACOUSTIK
WOODY ALEN NA WIELKIM EKRANIE.
z pozdrowieniem
NIEDZIELA 09.09. - ROMUALD MAŁY SŁAWIŃSKI
/ MIETEK BLUES BAND/
PONIEDZIAŁEK 10.09 - TWORZYSZ?ZGŁOŚ SIĘ DO NAS. POKAŻEMY TO!!! POKAZY FILMÓW NA W.EKRANIE
WTOREK 11.09 - IRLANDZKIE DNI
ŚRODA ŚRODA ŚRODA - KABARET LIMO! KABARET LIMO! KABARET LIMO! START 20.00. / może troszkę później /
CZWARTEK 12.09 - PON - TON /wibrafon, trąbka, perkusja, kontrabas/ WARTO!!!!!! 20.00
PIĄTEK 13.09 - MIETEK BLUES BAND 20.00
IMPREZKA DO RANA
SOBOTA 14.09- WOO.KOOL.SKI 20.00
IMPREZKA DO RANA
NIEDZIELA 15.09- GRAND ACOUSTIK
WOODY ALEN NA WIELKIM EKRANIE.
z pozdrowieniem
KRABATE
Nie gniewaj sie tylko, ze nie pisze od Ciebie. To dlatego, ze dzieje sie strasznie duzo i gdybym miala opisywac wszystko, to chyba by mi rece odpadly. Norwegia jest cudowna, tylko nie wszyscy ludzie tutaj warci sa tego pieknego kraju. BArdzo nie lubia obcokrajowcow, a szczegolnie Europy Wschodniej- w tym Polski. Zdarzylo nam sie nawet, ze wyproszono nas ze sklepu, bo sprzedawca dowiedzial sie, ze jestesmy Polkami. To naprawde okropne. Ale jest tez wielu fajnych ludzi- np. fotograf w Porsgrunn (miasteczko w ktorym mieszkam) naprawil mi aparat za darmo i do tego dolozyl film gratis. Nie moglam w to uwierzyc! W szkole tez jest roznie, jedni wydaja sie w porzadku od innych lepiej trzymac sie z daleka. nie zaluje ze tu jestem, ale myslalam, z e bedzie ciut lepiej. Chociaz juz sie poprawia. To naprawde dziwny narod, ale ani odrobine interesujacy (choc przystojny;). O tak, kolesie sa naprawde niczego sobie, szkoda ze ich tak malo... i z nimi mamy dobry kontatkt, o wiele lepszy niz z norweskimi dziewczynami. Trzymaj sie slonko! mozliwe, z e za miesiac wpadne do Polski jako tlumacz(ale w Gdansku bede tylko kilka godzin- na uniwerku na humanie, bo celem jest KRakow). Pozdrow Aspis.