Widok

Wakagi

a w poniedzialek po poludniu ja nie moge... naprawde nie mozemy jakos sie spotkac, a szkoda.
Co powiesz na czwartek???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ameno

No i jestem

Wakagi

akurat! nie ma Cie!

nudy

jestem na czacie i nudze sie, bo nikogo wiecej nie ma!!!!!!!! wstyd!!!!!!!!1

co jest

Pierwszy raz jestem na tej stronie - trochę zagłębiłem się w to co ludzie piszą co czują!!!!!!!!!!
Czuje się dobro pragnienie miłości .......... ale dlaczego nie potrafimy tego okazać obcym po wyjściu z domu??? Inne pytanie - dlaczego pozwalamy SOBĄ MANIPULOWAĆ!!! Garstka decydentów traktuje nas jak bydło na rzeź - a my co?
LUDZIE OBUDŹMY SIĘ Z TEGO MARAZMU
wd6@wp.pl

Aspis

Czy ja musze Ci mowic jak bardzo Cie lubie i jak bardzo za Toba tesknie? Wiesz, ze nie. Nie mam tu lekko i dlatego nie mam nastroju do pisania raportow. Musze leczyc sie z szoku kulturowego. Mam tylko nadzieje, ze u Ciebie i Sylwi wszystko ok. Bardzo sie o Ciebie martwie. Czekaj na list, odezwe sie na pewno.

Pozdrowienia i moc slonecznych usciskow

mrrrrrrrr

Jeszcze dochodzę do siebie po wczorajszym dniu... Całuski dla: Gosiuni, Bokelka z żoncią, Jorunda-BYCZKA(hihihi) nio i dla Tomeksa. Muszę pracować - a wolę LENIUCHOWAĆ , mrrrrrrrrrrrrrrr

ADMINISTRATORZY TROJMIASTA.PL!!!!!

CO JEST Z CZATEM???? PROSZĘ-NALEGAM O ZROBIENIE CZEGOŚ Z TYM !!! TO JUŻ ZAKRAWA NA MAŁY SKANDALIK...3 DNI BEZ CZATA!!! WRRRRRRRRRR

FILM

Niewiedza, nieświadomość...
Do wglądu i ściągnięcia wciąż na...

.......

No i co ma znaczyc taka pogoda? niech to.... ja chce lato!!!!
i nie mam najmniejszej ochoty pracowac ;(((

Am.

Ale za to noce są dluższe nooo..... i bardziej upalne
:)))))))) w jesieni

!@#$#@

to wstretne pudlo mnie nie chce wpuscic na czat!
ARGH!!!!!!!

All na czacie

Ale moglismy porozmawiac, hoho! i pomyslec, ze mam wolny dzien i specjalnie po to przyszlam do kawiarenki... bo w pracy rozmawiac nie moge, nie tak jak Niektorzy. Pozdrawiam goraca wszystkich Krewnych i Znajomych Krolika, aktualnie na czacie (beze mnie, niestety).

NA księżyc

Może mi ktoś powie dlaczego jeszcze nie wystrzelali strażników miejskich i po co oni właściwie są.?????????????

ktos

Hm powiadasz ze mozna znalesc ciekawe obszary. Hm dla mnie fizyka i chemia to dwa najpiekniejsze i najbardziej jasne przedmioty.:))

Ciri

Bardzo sie ciesz ze chociaz tutaj dalas znak zycia. U mnie jest niezle zaliczylam analize z 50 osob tylko 10. W wekend jade do wawy a pozniej do Grzesia do Krakowa. Juz sie nie moge doczekac.

Krabate

yyyyyyy... co za Grzes??? czy mi cos z glowy wylecialo?nie pamietam zadnego Grzesia... Krakow, hm, brzmi znajomo, ja tez tam niedlugo jade (pierwszy tydzien pazdziernika), a ty kiedy dokladnie?

Aspis i Krabate

jak bylo na urodzinach?

Ameno

To nic , że pada , pozdrawiam Cię

krabate

plus informatyka (i zadnych 'ale..')
;-)))))))))

protest

Protestuje sama swoja obecnoscia i to wystarczy

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

do góry