Widok

Walizka jeździk - trunki czy skoot?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Chce kupić jedną z tych walizek dla mojego dwulatka. Ktoś ma któraś z nich i może coś powiedzieć? Jak wytrzymałość i funkcjonalność? W wizzair przymykaja oko czy trzeba wykupowac duzy podreczny? Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak walizki się sprawdzają , ale Wizzair jest przepisowoy co do wymiarów bagażu i jest sprawdzany czy się mieści w określonych wymiarach , także lepiej kupić odrazu w odpowiednich wymiarach bo dopłata za każdy ponadwymiarowy bagaż wynosi 180 zł . Jak na święta lecialam wizzarem to jedna rodzina miała 3x180 zł do zapłaty bo bagaż podręczny był za duży , aczkolwiek mieli małe walizki .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie raz latalam z wiekszymi i nikt sie nigdy nie czepil.

Mam trunky, sporo z nami przeszla jesli chodzi o latanie, m.in podroz Gdansk - Sztokholm - Pekin - Bangkok - Krabi - Bangkok - Pekin - Wieden - Barcelona - Gdansk. Nasza walizka wittchen niestety nie przetrwala takiej wyprawy a trunky wrocila nienaruszona :) Jedyne co stracilismy w ciagu 2 lat to jedną naklejke imitującą oko. Na wszystkich lotniskach walizka robi furore, od razu zlatuja sie dzieci i zabawa sie kreci. Na lotniskach przydala sie opcja jeździka, czasem trzeba naprawdę daleko iść po hali, w razie jak synek się zmęczyl to go ciągnęliśmy. Zdecydowanie polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry