Widok

Warzywniak os. Pogodne - Świętokrzyska, orunia Górna - jest gdzieś blisko?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest tutaj w okolicy jakiś warzywniak? Gdzię na osiedlu Pogodne Ekolanu, albo niżej na Świętokrzyskiej niedaleko platynowej? Jestem tu nowa i poza kerfurem epress to nic tu nie widziałam :) A jesteśmy w ciąży i chcielibyśmy się zdrowo odżywiać :))
pozdrawiam
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przy rondzie na Orunii Górnej masz Bomi tam chyba maja warzywa , na Orunii Górej w Lidlu i gdzieś chyba wyżej za Lidlem tez jest warzywniak :-)ale nie wiem dokladnie bo ja tam tylko do Lidla wpadam czasem a mieszkam blizej obwodnicy :-)
Typowego sklepu z warzywami na Pogodnym to raczej nie ma, a przynajmniej nie kojarze. Wiadomo carefure express, bomi, lidl, biedronki 2x.
Wydaje mi się, że gdzieś głębiej na Orunii Górnej powinien być jakiś sklepić, musiałabyś pokrążyć po tej okolicy i się upewnić, bo wiem, że wiele sklepikó ostatnio tam zamykano, albo zmieniano na inne, więc na 100% pewna już nie jestem...
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
ja w warzywa zaopatruję się w Lidlu, Bomi nie polecam - drogo i ze świeżością różnie bywa. na Okulickiego jest typowy warzywniak, kilka razy kupowałam i nie mam zastrzeżeń :)
image[/url]

image
Dzięki dziewczyny, pozwiedzam okolicę chyba :))
image
image
mój ulubiony warzywniak jest na Okulickiego (Orunia Grn., ul. Platynową - po lewej str. Lidl, a w lewo jest Okulickiego). wszystko świeże, ceny normalne, duży wybór, choć pomieszczenie mini-mini. jeżdżę do nich z Łostowic.
mała poprawka - Lidl po lewej, a skręcając w prawo wjeżdżamy na Okulickiego. warzywniak jest w pasażu po prawej, pomiędzy piekarnią (mają b. dobre pieczywo) a apteką (moją ulubioną, ze wzgl. na b. pomocną panią mgr).
Tez polecam warzywniak na okulickiego
image

image
w warzywniaku na Okulickiego kupowałam ostatni raz ze 4 lata temu, ale widzę po opiniach, ze istnieje i ma sie dobrze, takze też polecam :)
image
widze trochę Was tu jest z okolic Oruni :) My, jak wszystko się uda to wprowadzimy się we wrześnu i pewnie zaczniemy starania :) Dobrze wiedzieć, że mamy dobry warzywniak :)
image

To jest warzywniak przeniesiony ze Strzelców Karpackich ( obok mojego bloku) :(
warzywka i owoce jak najbardziej ok, ceny również.

no i Tasia, wszyscy czekamy na Wasze starania ;)
image

Ty Cwaniaro nie masz co robić w pracy, co? Wszędzie mnie wyniuchasz :]
image

ja? nigdy :)

cieszę się, ze bedziemy sąsiadkami ;)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

do góry