Widok

Wasze NAJ-fryzury weselne...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, ciagle szukam inspiracji na fryzure na wesele. Bardzo mi sie podobaly propozycje warkoczowe... Ale to chyba jeszcze nie to...
Pewnie kazda ma cos tam juz upatrzonego albo waha sie miedzy jakimis typami... Powklejajcie fotki Waszych wymarzonych fryzur...

Moja faworytka nr 1 w tej chwili to:

image
By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za zdjęcie gąbki :) Teraz już wiem jak to wygląda i na pewno kupię sobie takie cacko.
Ja mam bardzo gęste włosy, ale do ramion.
Kazdy fryzjer ktory robi fryzury powinien miec takie cos w zakladzie i powinni co to dac oni ,nie powinnas sama kupowac.
dzieki bardzo amarena ;-), nie przejmuj sie gestoscia wlosów, pojdz do pana zbyszka z atelier i on ci powie czy da sie tak upiac czy nie, ale dla niego nie ma rzeczy niemozliwych, no chyba ze jestes scieta na chlopaka ;-) ja mialam wlosy do ramion i udalo sie ;-))))

Dziewczyny co do gabek radze wam kupic swoje, ja niestety tego nie zrobilam, i gabka bylo koloru jasnego brazu, a ja mam czarne, i po jakims czasie bylo widac przeswity tej gabki, wiec lepeij dobierzcie sobie do swojego koloru!!! taka moja rada
Jaki kształt miała twoją gąbka (tzn. chodzi mi czy był to banan czy koło) ??
miało kształt klasycznego koka, banan to inna fryzura, u mnie bylo kolo
Te gabki maja z reguly ksztalt obwazanka...
Dziękuję za szybką odpowiedź ;)
Ostola, a masz juz fryzjerke, ktroa zrobi Ci ta fryzurke na poczatku?
up....
Nat nie ma jeszcze fryzjera. Jak mieszkalam w Gdansku to zawsze chodzilam do Wiesi w studiu Bogna we Wrzeszczu ale mialam wtedy krotkie wlosy... Wiec nie wiem jak sie laska sprawdza z kokami..
Mocno zastanawiam sie nad Zbyszkiem z Atelier, bo na maxa podoba mi sie fryzura katiies (mam nadzieje ze nie bedzie miala nic przeciewko ze wkleje jej zdjecie). Katiees mowila, ze tylko Zbyszek sie podjal zrobienia tych fal...

image
By ostola

I jeszcze cos takiego bardzo mi sie podoba:

image
By ostola
ostatnio na blogu b&w pojawiła się sesja pewnej pary młodej, gdzie panna młoda była tak też stylizowana na te lata 30
podrzucam zdjęcie
http://www.bw.dj.pl/blog/wp-content/uploads/2009/03/abwphoto017.jpg

bo w sumie to wierzyć mi się nie chce, że jedna osoba w trójmieście potrafi zrobić takie fale
Pracowałam na pokazie w Madison w Gdańsku i tam dziewczyna z długimi czarnymi włosami mi zrobiła takie fale. Tam jest tylko jeden salon fryzjerski. Zaraz wkleje zdjęcie fryzury jaką mi zrobiła. muszę przyznać że była fantastyczna. Możecie jej powiedziec, że ją polacałam. Napewno pamięta tą fryzurę. Mają w salonie zdjęcia z bliska...ja takich nie mam.
Ta z B&W calkiem ladna, zdjecie ponizej... Ale mi i tak katiies sie bardziej podoba...

image
By ostola
ja mam jeszcze takie faworytki z watku o kloskowych plecionych fryzurkach...

1.
image
By ostola

2.
image
By ostola

3.
image
By ostola
Goblin uwierz ze ja tez bylam w szoku ze tak ciezko bylo kogos znalezc.Tu chyba nie chodzi tez o to ze wszyscy nie potrafia,mi 2 fryzjerki powiedzialy ze sie nie podejma bo jak nie wyjdzie to odpowiedzialnoscie nie chca miec.Ja bylam jeszcze na 3 probnych u innych fryzjerek i skonczylo sie klapa.Bylam tez u jednej babki ktora czesze w gdansku w operze na przedstawienia i niby takie fale robila no i mi zrobila tylko ze wlosy wygladaly na przesuszone i bez polysku.Tak na prawde kazda fryzjerka ktora zdaje egzamin musi zdac go z robienia fal ,ale chyba jak nie praktykuja to potem sie boja :-) a nie jest to fryzura chyba popularna.
katiies,
nie wiem w ilu postach napisałam juz,ze wygladalas świetnie, ale jeszcze raz powtorze: nieziemsko pięknie !
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Dzieki kreska,zawsze milo jest uslyszec komplement od innej babki :-).A ty masz slub w piwnicy dokladnie 1 rok po mnie ( no moze 1 dzien wczesniej bo ja 6-go) :-).Pozdr.
Dziewczyny, ponawiam pytanie, ktore gdzies juz zadalam. Ile kosztuje fryzura slubna - z probna? ja zaplace ok 400 zl, ale za granica. Ide w lipcu na slub kolezanki i tak sie zastanawiam na fryzjerem, ale nie mam pojecia ile to kosztuje. Dzieki
60 zł próbna , ślubna - 100 zł
moje faworytki to fryzurki stefler, obie extra:) osobiscie nie przepadam za kokami, chcoiaz te ulizanae ala hiszpanskie sa ok:) to wszystko zalezy od sukni, pozdrawiam CIe ostola:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
do góry