Widok

Wasze NAJ-fryzury weselne...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, ciagle szukam inspiracji na fryzure na wesele. Bardzo mi sie podobaly propozycje warkoczowe... Ale to chyba jeszcze nie to...
Pewnie kazda ma cos tam juz upatrzonego albo waha sie miedzy jakimis typami... Powklejajcie fotki Waszych wymarzonych fryzur...

Moja faworytka nr 1 w tej chwili to:

image
By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę że podobaja Ci się bardziej skroomne fryzurki dołącze swoją ;-), która miałam na weselu, może kogoś zainspiruje ;-)

przód

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jeszcze tył

image
Piekna - bardzo inspirujaca ;-)
A gdzie takie cudo robilas?
W atelier we Wrzeszczu u Zbyszka, wiecej zdjec fryzury zobaczysz w w naszym watku tu masz linka:

http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-slubna-najpiekniejszy-dzien-naszego-zycia-21-czerwca-2008-r-t61844,1,11.html?hl=umchi#hl
W atelier we Wrzeszczu u Zbyszka, wiecej zdjec fryzury zobaczysz w w naszym watku tu masz linka:

http://forum.trojmiasto.pl/Relacja-slubna-najpiekniejszy-dzien-naszego-zycia-21-czerwca-2008-r-t61844,1,11.html?hl=umchi#hl
dzieki...
Fajoskie fotki ;-)
dziękuję ;-)
Laseczki, macie jeszcze jakies fotki?
Oto moja fryzurka – fryzjerka która mi to robił ma fach i wyobraźnie w ręku/nożyczkach. Opiekuje się moimi włosami jakieś 4 lata i nie wyobrażam sobie żadnej innej fryzjerki do swoich włosów „dopuścić”!!

Do tego klimat i atmosfera powoduje, iż kontakt „klient – usługodawca” przeradza się w „znajoma – znajoma”!! Fryzury oczywiście są dobierane pod „klientkę” i jej preferencje nie pod zdjęcia z katalogów 

Przed ślubem poszłam i powiedziałam, że potrzebuje jakiejś oryginalnej i odjechanej fryzury (mam krótkie włosy) i za jakieś 15 min powstał pomysł na to:

image
image
image

w sumie to nie mam jeszcze koncepcji, fryzurka poniżej podoba mi się, ale niekoniecznie z pejsami i z opaską

image
http://img24.imageshack.us/img24/ccf2009022300000.jpg/1/w231
Ja myślę o czymś takim, ale zamiast cantadeskii bym chciała jakiś duży czerwony kwiat:

image
śliczna fryzurka- taka dostojna i elegancka, ale trzeba mieć chyba długie włosy do niej.
Ja mam 2 faworytki:

1. bardziej upięta i pewnie wygodniejsza
image

2. Pewnie mniej wygodna, ale bardziej "klimatyczna" :)
image

Nie wiem którą wybrać...
Widzę, że królują delikatne romantyczne upięcia, tylko zastanawiam się czy te delikatne upięcia będą się dobrze trzymać na głowie...
Moja faworytką rowniez jest fryzurka nr 1 wybrana przez Steefler - dobry gust ;) ..jak narazie bylam na jednym czesaniu probnym i wiem, ze musze dalej szukac fryzjera ktory umialby cos takiego albo cos podobnego wyczarowac :)
kaarolla nie strasz mnie. Myślałam że to łatwa fryzura będzie... :( Mam naturalnie kręcone włosy, może to pomoże
steefler ja wybrałam sobie fryzurke bardzo podobna do tej drugiej-nie bede miała welonu wiec nie chciałam wszystkich wlosków upetych. Na szczescie moje wlosy sa podatne ne tago typu fruzure. Byłam juz na probnym i jestem zadowolona-niestety nie mam zdjec zeby pokazac bo...cóz jakos nie pomyslalam o tym :(
Ja też jeszcze poszukuję, ale na razie spodobały mi się takie:
1
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
2
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Jeszcze raz, coś nie tak:
1
image
image
2
image
image
do góry