Widok
Wasze NAJ-fryzury weselne...
Dziewczyny, ciagle szukam inspiracji na fryzure na wesele. Bardzo mi sie podobaly propozycje warkoczowe... Ale to chyba jeszcze nie to...
Pewnie kazda ma cos tam juz upatrzonego albo waha sie miedzy jakimis typami... Powklejajcie fotki Waszych wymarzonych fryzur...
Moja faworytka nr 1 w tej chwili to:

By ostola
Pewnie kazda ma cos tam juz upatrzonego albo waha sie miedzy jakimis typami... Powklejajcie fotki Waszych wymarzonych fryzur...
Moja faworytka nr 1 w tej chwili to:

By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Oto moja fryzurka – fryzjerka która mi to robił ma fach i wyobraźnie w ręku/nożyczkach. Opiekuje się moimi włosami jakieś 4 lata i nie wyobrażam sobie żadnej innej fryzjerki do swoich włosów „dopuścić”!!
Do tego klimat i atmosfera powoduje, iż kontakt „klient – usługodawca” przeradza się w „znajoma – znajoma”!! Fryzury oczywiście są dobierane pod „klientkę” i jej preferencje nie pod zdjęcia z katalogów
Przed ślubem poszłam i powiedziałam, że potrzebuje jakiejś oryginalnej i odjechanej fryzury (mam krótkie włosy) i za jakieś 15 min powstał pomysł na to:

Do tego klimat i atmosfera powoduje, iż kontakt „klient – usługodawca” przeradza się w „znajoma – znajoma”!! Fryzury oczywiście są dobierane pod „klientkę” i jej preferencje nie pod zdjęcia z katalogów
Przed ślubem poszłam i powiedziałam, że potrzebuje jakiejś oryginalnej i odjechanej fryzury (mam krótkie włosy) i za jakieś 15 min powstał pomysł na to:

steefler ja wybrałam sobie fryzurke bardzo podobna do tej drugiej-nie bede miała welonu wiec nie chciałam wszystkich wlosków upetych. Na szczescie moje wlosy sa podatne ne tago typu fruzure. Byłam juz na probnym i jestem zadowolona-niestety nie mam zdjec zeby pokazac bo...cóz jakos nie pomyslalam o tym :(